رفتن به مطلب

Hd 4830 gainward

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

جای کارتهای 4830 تو سایت خالی هست.

اگه برای آقای حسینی مقدور هست یه چند تایی از این کارت با این برند که در ادامه توضیحاتشو میخونید امتحانی بیارن.

kartica-2.jpg

اولا این کارت از لحاظ اندازه(طول) از مدل مرجع 4سانتی متر کوتاه تره که این یه مزیته .

dvije.jpg

این کارت فوق العاده خنک هست حتی در حالت اور.

temp1.jpg

temp2.jpg

بطوری که اور کردن پردازنده گرافیکی از 575Mhz به 700Mhz تاثیر چندانی روی دمای اون نداره.

gainward-4830-gpuz.jpg

چیپهای DDR3 این کارت ساخت Hynix کره میباشد که به راحتی میشه اونارو از طریق کاتالیست موجود درCD داخل جعبه تا1000Mhz یا بیشتر اور کرد.

memorija.jpg

در زیر میتونید جعبه و سایر تجهیزات رو ببینید.

u-kutiji.jpg

سیستم تست

Motherboard: MSI P45D3 Platinum ( Provided by: MSI );

Processor: Intel Core 2 QX9770 Extreme edition at 3.6GHz ( Provided by: Intel );

Memory: Corsair Dominator 12800 7-7-7-24 ( Provided by: Corsair);

HDD: WD VelociRaptor 300G 10,000RPM ( Provided by: SmoothCreation )

و بنچمارکها

vantage.jpg

far1.jpg

far2.jpg

wc1.jpg

wc2.jpg

wc3.jpg

wc4.jpg

wc5.jpg

wc6.jpg

قیمت این کارت نیز مناسب میباشد .(90_100 )یورو

فکر کنم تو ایران قیمتی حدود 150 هزار تومان داشته باشه که تو این رده قیمت بی رقیبه.

لینک به دیدگاه

دوست گلم قبلا در مورد 4830 بررسیهایی کرده بودم و با مشاهده تستهایی بین 9800 و 4830 متوجه شدم که 9800 در اکثر کارها قویتر عمل کرده از این رو تمایلی به خریدش نداشتم .

در مورد gainward باید بگم که یک محصول خوب و تولیدی از شرکت palit هستش ولی در کل ما کالاهایی رو کار میکنیم که قیمتش مناسب باشه و بتونیم با شرکت وارد کننده کنار بیاییم .

به خبر به دوستان در اینده میدم که خیلیها رو شکه میکنه .

لینک به دیدگاه

دوست گلم قبلا در مورد 4830 بررسیهایی کرده بودم و با مشاهده تستهایی بین 9800 و 4830 متوجه شدم که 9800 در اکثر کارها قویتر عمل کرده از این رو تمایلی به خریدش نداشتم .

در مورد gainward باید بگم که یک محصول خوب و تولیدی از شرکت palit هستش ولی در کل ما کالاهایی رو کار میکنیم که قیمتش مناسب باشه و بتونیم با شرکت وارد کننده کنار بیاییم .

به خبر به دوستان در اینده میدم که خیلیها رو شکه میکنه .

درمورد این قویتر بودن کارت 9800 نسبت به 4830 توی یک فروم دیگه که داشتم می گشتم همه می گفتند 4830 قویتره جریان چیه؟ این 9800GT رو میگی؟

این عکسم هست:

o8953ttqrut51inwy4go.jpeg

نمیدونم دیگه با خودت یک توضیحی بدی ممنون میشم.

------------------------------

ببخشید سعید جان این خبرت چقدر طول میکشه؟

شرمنده ها آخه میخوام سیستم رو ردیف کنم ببینم چقدر باید منتظر خبرت باشم :)

ویرایش شده توسط ir-tci
لینک به دیدگاه

درود

دوست گلم شاید منظورم رو بد گفتم این خبر مربوط به تمام قطعات هستش و تا حدود دو ماه دیگه اعلام میکنم . هر کالایی مد نظرتون هستش من در خدمتم .

لینک به دیدگاه

درمورد این قویتر بودن کارت 9800 نسبت به 4830 توی یک فروم دیگه که داشتم می گشتم همه می گفتند 4830 قویتره جریان چیه؟ این 9800GT رو میگی؟

این عکسم هست:

------------------------------

دوست گلم این فقط یک نمونه تسته که اصلا غیر ممکنه این کارت اینقدر قویتر از 9800 باشه . لطفا به تستهای سایتهای مختلف مراجغه کنید .

یه سری تست توی سایت www.tomshardware.com هستش مراجعه کنید بد نیست

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم جناب ir-tci نکنه همون فرومی که نام هم نمیبرم هر کار کردم که بهشون بفهمونم که 9800 قویتره ولی متاسفانه نمیفهمیدن و همشون حرف خودشون رو میزدند رو میگید در هر صورت من توی یه سایت تو این چند روز که فروم مشکل داشت عضو شدم و خیلی جالب بود برام هر کس راهنمایی برای خرید سیستم میداد اولین پیشنهاد 4830 بود و جرات هم نمیکردی بگی این طور نیست یارو اومده واسم مثلا بنچمارک گذاشته بود توی بنچمارکی که گذاشته بود 4850 از gtx280 قویتر بود :) و شما هم به این بنچها زیاد توجه نکنید و شک نداشته باشید که 9800 قویتره.

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم جناب ir-tci نکنه همون فرومی که نام هم نمیبرم هر کار کردم که بهشون بفهمونم که 9800 قویتره ولی متاسفانه نمیفهمیدن و همشون حرف خودشون رو میزدند رو میگید در هر صورت من توی یه سایت تو این چند روز که فروم مشکل داشت عضو شدم و خیلی جالب بود برام هر کس راهنمایی برای خرید سیستم میداد اولین پیشنهاد 4830 بود و جرات هم نمیکردی بگی این طور نیست یارو اومده واسم مثلا بنچمارک گذاشته بود توی بنچمارکی که گذاشته بود 4850 از gtx280 قویتر بود :( و شما هم به این بنچها زیاد توجه نکنید و شک نداشته باشید که 9800 قویتره.

مرسی دوست عزیز

آره اون فروم بد جور ati هستند و واقعا تمام پیشنهاداتشون ati هست و واسه مایی که زیاد این کاره نیستیم باعث سر در گمی میشن. واقعا موندم حرف کی رو گوشی کنم. :)

لینک به دیدگاه

البته بین 9800 و 4830 به اون صورت تفاوت زیادی هم وجود نداره ولی 9800 انتخاب بهتری خواهد بود و از 4830 بهتره شک نکنید.

لینک به دیدگاه

قیمت این دو تا چنده؟

دوست خوبم به برند انتخابی بستگی داره و این رو با توجه به برندش از آقای حسینی بپرسید قیمت دقیقتری بهتون میدن.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم جناب ir-tci نکنه همون فرومی که نام هم نمیبرم هر کار کردم که بهشون بفهمونم که 9800 قویتره ولی متاسفانه نمیفهمیدن و همشون حرف خودشون رو میزدند رو میگید در هر صورت من توی یه سایت تو این چند روز که فروم مشکل داشت عضو شدم و خیلی جالب بود برام هر کس راهنمایی برای خرید سیستم میداد اولین پیشنهاد 4830 بود و جرات هم نمیکردی بگی این طور نیست یارو اومده واسم مثلا بنچمارک گذاشته بود توی بنچمارکی که گذاشته بود 4850 از gtx280 قویتر بود :) و شما هم به این بنچها زیاد توجه نکنید و شک نداشته باشید که 9800 قویتره.

درود

دوست من من هیچ وقت کالایی رو الکی پیشنهاد نمیدم . شما به سایتهای مختلف و تستهای مختلف مراجغه کنید مثلا در بازیها و برنامه های مختلف مراجغه کنید . متاسفانه خیلیها در این مورد بدونه دلیل تعصب به خرج میدن نمیودنم شاید از این شرکتها پول میگیرن

لینک به دیدگاه

این عکسم هست:

با سلام

این تستی که شما گذاشتید برای خود سایت AMD-ATi هستش.از طرفی هم فکر کنم بر اساس فریم طبقه بندی نشده.همچین فاصله ای بین این دو تا کارت نیست و تقریبا سرعتی معادل هم دارند.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

:)

قیمت این دو تا چنده؟

قیمت دلاریشون نسبتا برابره و توی ایران حدودا بین 170 تا 180 تومانه هر دوی اینها

در ضمن امید جان نمیدونم این تستها رو کی گرفته که به عنوان منبع در اومده . خیلی جالبه

لینک به دیدگاه

با سلام

امید جان بنده هم در پست قبلیم گفتم و حرف شما رو قبول دارم تفاوت زیادی بیت این دو کارت و جود نداره ولی در بیشترین تسها 9800 بهتر بوده

لینک به دیدگاه

:)

قیمت دلاریشون نسبتا برابره و توی ایران حدودا بین 170 تا 180 تومانه هر دوی اینها

در ضمن امید جان نمیدونم این تستها رو کی گرفته که به عنوان منبع در اومده . خیلی جالبه

همونطور که گفتم این تست ها مربوط میشه به خود سایت AMD-ATi که قبل از رونمایی از کارت HD4830 در سایتهایی مثل همین VR-ZONE به عنوان خبر اعلام شده بود.ولی من هم فکر میکنم برای این دوستمون 9800GT گزینه ی بهتری هستش.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

خوب به احتمال 100 درصد برای تبلیغ این کارت بوده چون توسط خود amd بوده .

لینک به دیدگاه

من فکر میکنم این تفاوت ها به سیستمهای تست هم برمیگرده و

چند تا نکته هست که باید به اونا توجه بشه.

1 کارتهای رادئون در تغییر رزولوشن به رزولوشنهای بالا تر افت فریم کمتری دارند در این شک نکنید.

2 در اعمال فیلتر های AA , AF کارتهای نویدیا افت فریم زیادی دارن این در حالیه که در بعضی موارد رادئونها افزایش

1 تا 3 فریم هم میدن.

3 بعضی از بازیها با کارتهای انویدیا بهینه شده اند و بعضی با رادئون مثلاCompony of Heros با انویدیا تقریبا دو برابر رادئون فریم میده.

بنچمارکهای زیر تا حدودی گفته های منو تایید میکنه.

سیستم تست

CPU Intel Core 2 Quad X6850 3.0 @ 3.67 GHz

Motherboard ASUS P5E3 (Intel X38)

RAM Corsair Dominator DDR3 2 x 2 GB 1333 MHz 6-6-6-18 1T

Operating system Windows Vista

Power supply unit HIPER 880 W

100113.png

100114.png

100119.png

100120.png

100121.png

100122.png

100124.png

100123.png

رادئون فرکانس مرجع رو مقایسه کنید(اولی)

لینک به دیدگاه

من تو چند تا ریویو دیدم به 8800gt نمیرسید..

حالا لینکشو پیدا کنم میذارم براتون.

لینک به دیدگاه

من فکر میکنم این تفاوت ها به سیستمهای تست هم برمیگرده و

چند تا نکته هست که باید به اونا توجه بشه.

1 کارتهای رادئون در تغییر رزولوشن به رزولوشنهای بالا تر افت فریم کمتری دارند در این شک نکنید.

2 در اعمال فیلتر های AA , AF کارتهای نویدیا افت فریم زیادی دارن این در حالیه که در بعضی موارد رادئونها افزایش

1 تا 3 فریم هم میدن.

3 بعضی از بازیها با کارتهای انویدیا بهینه شده اند و بعضی با رادئون مثلاCompony of Heros با انویدیا تقریبا دو برابر رادئون فریم میده.

با سلام

من فکر میکنم دوستان هنوز هم متوجه منظور من نشدند!!!اون تست اصلا بر اساس فریم بر ثانیه نیست.از جدول بندی کاملا مشخصه.

1و2-اصولا کارتهایی دچار این افت نمیشند که Shader بالاتری نسبت به رقیب خودشون دارند.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

من طبق معمول میگم که کارت گرافیکی وجود نداره کاملا از دیگری قویتر باشه . به خصوص که از نظر کیفیتی نزدیک به هم باشن . من پیشنهاد میکنم برای خرید کارت گرافیک مشخص بشه که برای چه کار و چه برنامه های استفاده میکنید و تستهای این کارتها رو در اون تستهای مشاهده کنید و تصمیم بگیرید .

تستهای سایتهای مختلف خیلی با هم متفاوتن و خیلی وقتها ادم گیج میشه و سیستم تست رو هم توجه کنید یا شبیه سیستم شما باشه یا اینکه نزدیک به سیستم شما باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...