رفتن به مطلب

Triton 81 cooling CPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

شركت ASUS بار ديگر در حوزه ي خنك كننده ي پردازنده وارد عمل شده و خنك كننده اي با ظاهري زيبا و جذاب با نام Triton 81 را به بازار عرضه كرده است.

خنك كننده ي Triton 81 با پردازنده هاي سوكت LGA 1366 سازگاري كامل دارد.

اين خنك كننده انحصاري Four-way Airflow(عبور و مرور جريان هوا) و از فناوري Dual-Fan براي اوركلاك ساخته شده است.

در روي بدنه ي اين خنك كننده دو فن 90 mm زيبا وبا سرعت 800RPM-2500RPM و با نویز 18 دسی بل (در حالت نرمال) بهره میبرد ولي به گفته ي شركت ايسوس اين ميزان حتي در بيشترين سرعت چرخش از 18دسي بل فراتر نمي رود وزن اين خنك كننده 695 گرم مي باشد.

سطح اين خنك كننده مسی و داراي پره های آلومينمی مي باشد و کل سطح خنك كننده با فلز نيکل پوشيده شده است.

اين خنك كننده در 28اكتبر 2008 به بازرا عرضه شد و فروش نسبتاً خوبي هم داشت چون واقعاً چه از لحاظ ظاهري و هم از لحاظ خنك كردن مشكلي ندارد و ديگر نگراني از لحاظ دماي بالاي پردازنده در هنگام اوركلاك از بين مي رود.

اين خنك كننده جديدترين و آخرين خنك كننده از سري ASUS Triton مي باشد.

هنگام نصب و راه اندازي دو LED آبي رنگ در كنار فن به خودنمايي مي پردازند و ظاهري جذاب به سيستم شما مي دهد.

20081028-b-1.jpg

مشخصات كامل اين خنك كننده:

5ecx7am130zabcvw9y54.jpg

لینک به دیدگاه

لرد عزیز خبرتون رو قبول دارم . و خودم هم که چند روز پیش اونجا بودم زیاد از برند ایسوس دیدم

لینک به دیدگاه

لرد عزیز خبرتون رو قبول دارم . و خودم هم که چند روز پیش اونجا بودم زیاد از برند ایسوس دیدم

شرمنده آقا سعيد ولي اين خبر نبود كه معرفي بود!:)

لینک به دیدگاه

قيمتش مشخص نيست ؟؟؟ البته به درد من نميخوره !!! آخه اصلا بلد نيستم اور كنم :):d:d:d:d

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...