رفتن به مطلب

مشکل با فلاپی درایو !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من اخیراً دو تا مادربورد از الایت گروپ خریدم (گارانتی سازگار) یکی G31-TM و یکی P33T-A

دو تا هم فلاپی درایو خریدم یکی از این سیلورها که فکر کنم Teac هستش و یکی هم از این سیاه ها که SONY هستش !

وقتی فلاپی توشون میگذاری بعد از مدتی که صدای قرچ قروچ (!!!) میدند ، میگند که دیسک مورد نظر باید فرمت بشه !

در حالی که همین دیسک تو یه سیستم دیگه به راحتی باز میشه !

دیسکت ها هم سالم هستند ! ویندوز هم موردی نداره !

به نظرتون اشکال از فلاپی هستش یا مادربورد ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز این مشکل معمولا از خود فلاپی درایو هست و شما یکبار کابل فلاپی رو هم چک بفرمایید که سالم باشه و الیته درست در جای خودش قرار گرفته باشه چون در صورتی که بر عکس وصل شده باشه یا صحیح وصل نشده باشه هم این مشکل پیش میاد و البته گاها چراغ سبز رنگ فلاپی هم به طور مداوم در این وضعیت روشن خواهد ماند.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

اقای خسوری درست میفرمایند و کاری که فرمودن انجام بدید و اگر درست نشد !!!!!!!!!!!

تجربه من :

90 درصد فلاپی دیکسهای موجود در بازار خراب میباشند (امار وحشتناک) :)

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان !

نه کابل شون رو درست وصل کردم و از این لحاظ مشکلی ندارند ، خود کابل ها هم سالم هستند !

یکی از دوستان می گفتند پیچ هایی که باهاش فلاپی رو به کیس پیچ کردی رو شل شون کن 99 درصد درست میشه !

مثل اینکه سفت کردن این پیچ ها به مکانیک فلاپی فشار میاره و درست کار نمی کنه !

یکی از سه تا فلاپی با این روش درست شد ! موند دو تای دیگه که فعلاً به اونا دسترسی ندارم ! انشا... آخر هفته تست می کنم و نتیجه رو میگم !

بازم تشکر می کنم از توجهتون !

ویرایش شده توسط aie_saber
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
ممنون دوستان !

نه کابل شون رو درست وصل کردم و از این لحاظ مشکلی ندارند ، خود کابل ها هم سالم هستند !

یکی از دوستان می گفتند پیچ هایی که باهاش فلاپی رو به کیس پیچ کردی رو شل شون کن 99 درصد درست میشه !

مثل اینکه سفت کردن این پیچ ها به مکانیک فلاپی فشار میاره و درست کار نمی کنه !

یکی از سه تا فلاپی با این روش درست شد ! موند دو تای دیگه که فعلاً به اونا دسترسی ندارم ! انشا... آخر هفته تست می کنم و نتیجه رو میگم !

بازم تشکر می کنم از توجهتون !

سلام

اون دوتای دیگه هم با شل کردن پیچ هاشون درست شدند !

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...