رفتن به مطلب

فروش بوت چرمی از برند Harley Davidson

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان گل لیونی @};- یک جفت بوت Harley Davidson کاملاً نو به فروش میرسد,لازمه چند نکته رو خدمت دوستان گرامی عرض کنم:

1-جنس بوت ها چرم طبیعی با کیفیت عالی و ضد آب میباشد.

2-این بوت ها دارای زیپ از کنار میباشند.

3-دارای کفه ی قابل جدا شدن میباشند.

4-کاملاً نو هستند و حتی یکبار هم در خیابان پوشیده نشده اند.

5-سایز این بوت ها 46 است.دوستان دقت داشته باشید که قبل از خرید به سایز توجه کنید چون اگه اندازتون نباشه به هیچ عنوان پس گرفته نخواهد شد. :excl:

6-علت فروش هم اینه که این بوت ها برای بنده بزرگ هستن.

7-فکر عکس ها هم در زیر به اندازه ی کافی گویا هستن.

8-شروع قیمت 100 هزار تومان هست و به صورت مزایده ای به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.

9-هزینه ی حمل ونقل به عهده ی خریدار گرامی خواهد بود.

10-سوال دیگه ای بود در خدمت دوستان هستم.

با تشکر... @};-

auhuyo27x10ycbchelk_thumb.jpg ql26jgvn7wrtzqa4m7zr_thumb.jpg q1gknm4nq0s8afscl1j_thumb.jpg jdueig79y8xpvmb99hh7_thumb.jpg sows5vjze8ahg4x4s_thumb.jpg 40832315664471976410.jpg

ویرایش شده توسط gintama
لینک به دیدگاه

دوست من اینطوری خیلی سخت هست که کسی بتونه تصمیم بگیره. چون سایز 46 تا 46 داریم. بالاخره کفش هست آدم باید یه مقیاسی چیزی داشته باشه ببینه چقدر از پاش بزرگ هست و گرنه قیمتت خوب هست. به نظر من یه عکس از کف بزار و کف کفش از داخل و بیرون اندازه بگیر و آپ کن پهنای سینه کفش را هم اندازه بگیر بزار اینطوری می شه حدس زد که چقدر از پای آدم بزرگ هست و بدرد می خوره یا نه. در ضمن توضیح بدید که از کجا تهیه کردید و از کارتون و متعلقاتش هم عکس بزارید.

لینک به دیدگاه

عکس کفه به پست اول اضافه شد,تقریباً 32 سانتی متر ! که با احتساب استاندارد کفش باید اندازه ی پاتون حداقل 30 سانتی متر باشه تا بتونید از این بوت ها استفاده کنید ! ضمناً اینها رو یه دوستی که از اندازه چیزی سرش نمیشده از دبی برام آورده ! سوال دیگه ای بود در خدمتم ! اگه از نزدیکانتون کسی رو میشناسید که پاهای بزرگی داره بهش این بوتها رو پیشنهاد بدید, البته حق الزحمه هم پرداخت خواهد شد ! (*) ضمناً سینه ی کفش 10 سانتی متر هست (چند میلی متر بیشتر!) کارتونش هم یه کارتون معمولی هست الان دم دست نیست وگرنه حتماً عکسش رو میگذاشتم و متعلقاتی هم همراهش نبود !

ویرایش شده توسط gintama
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...