رفتن به مطلب

بایوس کارت گرافیک

Ronin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

کارت گرافیک بنده 4870x2 هست میخواستم بایوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم اگر ممکنه من رو به طور کامل راهنمایی کنید

از کمک شما سپاس گذارم

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

کارت گرافیک بنده 4870x2 هست میخواستم بایوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم اگر ممکنه من رو به طور کامل راهنمایی کنید

از کمک شما سپاس گذارم

با سلام

دوست عزیز مشکلی داره که میخواید آپدیت کنید؟

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

کارت بنده مشکلی نداره ولی به طور کل میخواستم بدونم چطور میتونم بایوس رو آپدیت کنم واین که آیا این کار باعث کارایی بهتر کارت میشه یا نه؟

متشکرم

لینک به دیدگاه

تا اونجا که من میدونم بایوس گرافیک رو آپدیت نمیکنن مگر اورکلاکر ها که اونا هم خودشون فایل بایوس رو دست کاری میکنن تا ولتاژ و فرکانسها رو ببرن بالاتر از حد استانداد.!:)

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

کارت بنده مشکلی نداره ولی به طور کل میخواستم بدونم چطور میتونم بایوس رو آپدیت کنم واین که آیا این کار باعث کارایی بهتر کارت میشه یا نه؟

متشکرم

اگه فقط میخواید نوع فلش کردنش رو یاد بگیرید که به این ترتیب هستش:

1-دانلود فایل Bios از سایت Techpowerup

2-Write کردن به وسیله ی نرم افزار Winflash در محیط ویندوز یا نرم افزار Atiflash از طریق Floppy Bootable

فقط دقت داشته باشید که فایل Bios رو دقیق و درست دریافت کنید و از Bios قبلی Backup بگیرید که مشکلی براتون پیش نیاد.

به روز بودن بایوس گاهی اوقات مشکلاتی رو برطرف میکنه مثل دور فن و .... ولی تو بهبود کارایی کار محسوسی انجام نمیده.

از نظر من اگه مشکلی ندارید این کار رو انجام ندید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...