رفتن به مطلب

مشکل بوت

arvin393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چند وقت پیش ویندوز 8 رو کاممپیوترم نصب کردم قبل از اون هم چون فکر میکردم با نصب ویندوز 8 ویندوز 7 که نصب کرده بودم میپره یه برنامه تغییر بوت رو دانلود و امتحان کردم

بعد از چند مدت نه ویندوز 7 نه 8 بالا میومد ویندوز 8 رو که تو یه درایو دیگه نصب کرده بودم پاک کردم و ویندوز 7 رو هم مجبور شدم از اول نصب کنم

الان هر چند روز یه بار کامپیوتر دیگه بوت نمیشه و مجبورم بوتشو با دی وی دی ویندوز 7 تعمیر کنم که خودش وقت گیره

ویندوز 8 رو کامل پاک کردم تو قسمت msconfig که میرم باز هم بوت هر دو تا سیستم عاملو میاره هرجور امتحانش کردم باز همم مشکلم حل نشد باز هم وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه ری استارت میشه

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتون این برنامه قدرتمندو پیشنهاد می کنم که با اون می تونید هرچقدر ویندوز بخاید نصب کنید

اسمش اینه تو اینترنت سرچ کنی پیداش می کنی VMware Workstation خیلی هم باحاله

لینک به دیدگاه

مشکل من نصب ویندوز نیست مشکلم اینه که وقتی کامپیوترو روشن میکنم هیچ ویندوزی رو نشون نمیده باید از اول بوتشو تعمیر کنم تا ویندوز بالا بیاد

لینک به دیدگاه

مشکل من نصب ویندوز نیست مشکلم اینه که وقتی کامپیوترو روشن میکنم هیچ ویندوزی رو نشون نمیده باید از اول بوتشو تعمیر کنم تا ویندوز بالا بیاد

من همینو می گم دادا نتنها می شه چند ویندوزو باهاش نصب کنی بلکه می تونی هروقت خواستی ظرف 1مین به اون یکی ویندوز بری

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یک سوال ، وقتی سیستم بالا نمیاد ، این پیغام نشان داده میشه؟

NTLOADER NOT FOUND

ممکنه سیستم شما یک ایراد سخت افزاری داشته باشه ، مثل خرابی پاور ، خرابی هارد در BOOT SECTOR و یا خرابی و لق بودن کابل sata

که باعث میشه یک سری از فایل های سیستمی ویندوز corrupt بشوند و در نتیجه ویندوز لود نشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...