رفتن به مطلب

مشاوره در مورد واتر کولیگ Giga Galaxy 3D

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان صاحب سبک در واتر کولینک

خدمتتون عارض هستم که قصد یه مقدار تغییرات در واتر بلاک و رادیاتور این کولینگ رو دارم به این صورت که :

1-قصد یه لایه برداری از سطح سیقلی واتر بلاک که احساس میکنم خیلی ضخیم هست

block4.jpg

2-ساخت مجدد پوشش آکرولیکی واتر بلاک (چون نحوه ورودی و خروجی شیلنگ به صورتی هست که باعث میشه وقتی که شیلنگ رو نصب میکنم داخل فضای کیس رو به هم میریزه میخوام ورودی و خروجی به صورت عمود روی بلاک قرار بگیره)

block2.jpg

3-تعویض رادیاتور موجود با رادیاتور بخاری پیکان که امکان نصب 4 تا فن روی اون هست

radiator4.jpg

سوالات:

1-تاثیری روی انتقال بهتر گرما داره؟حداکثر جند میلی متر باشه ؟

2-با چه فلزی ساخته باشه ؟ ورودی و خروجی از هم چقدر فاصله داشته باشه؟ برای عایق بهتر از چی استفاده کنم؟

3-تعویض رادیات نیازی به تعویض پمپ نداره؟پمپ خودش جوابگو هست؟

اینم مشخصات پمپ:

Flow Rate: 400L/hr

ضمنا این رو هم عرض کنم که در حال حاضر روی سیستم وصل نیست

چون هنوز لنگه یه سی پی یو برای سیستم هستم CPU رو که برای خرید مد نظرم هست 1366 980X هست اگه گیرم نیومد 950 که تا 4GHz اور بشه 24/7 مادربردهم Rampage III Exterme هست که مشکلی برای پشتیبانی از سوکت واتر نداره

ممنون میشم نظراتتون رو بدونم با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای 950 که تا 4 گیگاهرتز اور شده باشه نیازی به این رادیاتور نیست. لایه برداری از زیر بلاک هم فکر نمی کنم فکر خوبی باشه چون مس یکی از بهترین انتقال دهنده های گرماست و 1 میلی متر لایه برداری جز ریسک چیز دیگه ای نداره

در مورد ورودی و خروجی هم فکر میکنم به این دلیل زاویه دار درست شدن که سرعت جریان مایع بیشتر بشه و مقاومت کمتری ایجاد بکنند پس عمود کردنشون نتیجه منفی در کارایی خواهد داشت

موفق باشید

لینک به دیدگاه

برای 950 که تا 4 گیگاهرتز اور شده باشه نیازی به این رادیاتور نیست. لایه برداری از زیر بلاک هم فکر نمی کنم فکر خوبی باشه چون مس یکی از بهترین انتقال دهنده های گرماست و 1 میلی متر لایه برداری جز ریسک چیز دیگه ای نداره

در مورد ورودی و خروجی هم فکر میکنم به این دلیل زاویه دار درست شدن که سرعت جریان مایع بیشتر بشه و مقاومت کمتری ایجاد بکنند پس عمود کردنشون نتیجه منفی در کارایی خواهد داشت

موفق باشید

ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم پمپش خیلی ضعیف باشه و نیاز به جایگزین شدن داشته باشه

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما برادر عزيز

خواستم بگم اگه بلاك رو بخواى تغييرى روش بدى من يه دونه از همين مدل رو دارم كه به كارم نمياد بيا بهت تقديمش كنم كم كم يه چى ياد ميگيرم

با سپاس از شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...