رفتن به مطلب

مشکل در Adobe photoshop cs4

Ronin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده وقتی فتو شاپ رو نصب میکنم رنگ سفید ندارم به جای اون یه رنگ زرد یلی روشن دارم!! البته این مشکل بعضی موقعها پیش میداد نمیدونم هم از چی حتی کد رنگ سفید رو به برنامه دادم بازم نشده نمیدونم مشکل از کجا هست؟؟؟؟:) لطفا من رو راهنمایی کنید

با سپاس

لینک به دیدگاه

سلام

بنده وقتی فتو شاپ رو نصب میکنم رنگ سفید ندارم به جای اون یه رنگ زرد یلی روشن دارم!! البته این مشکل بعضی موقعها پیش میداد نمیدونم هم از چی حتی کد رنگ سفید رو به برنامه دادم بازم نشده نمیدونم مشکل از کجا هست؟؟؟؟:) لطفا من رو راهنمایی کنید

با سپاس

سعی کردید که دوباره فتوشاپ رو نصب کنید ؟ یه بار امتحان کنید و یا اگر ممکنه cd برنامه رو تغییر بدید و یک برنامه جدید پیدا کنید

لینک به دیدگاه

سلام

جناب حسینی بنده دو بار برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم البته یه ورژن دیگه برنامه رو نصب کردم بازم نشد ولی باز همون ورژن جدید رو که نصب کردم درست شد ؟؟:) البته ممنون از راهنمایی شما ولی کاش میدونستم واقعا مشکل از کجا هست؟

متشکرم

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

با اجازه سروران عزیزم

اول ببین که اشکال فقط و فقط داخل برنامه ی فتوشاپ رخ میده یا نه ...

چون قبلا که سیم مانیتور من خراب شده بود یه همچین مشکلی رو پیدا کرد که خودم سیم رو عیب یابی کردم و مشکلش رو حل کردم ...

اما اگه فقط تو برنامه ی فتوشاپ CS4 این مشکل پیش میاد که باید خدمتت عرض کنم این برنامه یعنی PhotoShopCS4 از پردازنده ی گرافیکی بالایی بر خورداره که این موضوع رو میشه از حجم برنامه که تقریبا بعد نصب میشه 6GB فهمید ...

اگه مشکل از سخت افزار شما نباشه یعنی مدل اون بالا و قوی باشه ، تنها یک ایراده دیگه میمونه ...

و اینکه برنامه ی شما دارای کرک مناسب نیست . چون تو این ورژن از برنامه فتوشاپ خیلی به کپی رایت اهمیت دادن و میشه گفت که حتما باید اون رو بخری یا بگردی تو بازار و نسخه لایستس شده ی اون رو گیر بیاری ...

چون من هم که نصب کردم با مشکل لایسنس برخوردم ...یعنی برنامه اکسپرد شده بود ..

با اون که از سری دی وی دی های LORD اون رو اینستال کرده بودم ...

پس هم سخت افزار گرافیکت رو چک کن که ببینی مناسب این کار هست یا نه

و هم سریال برنامه رو چک کن که یه موقع باطل یا expired نشده باشه:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...