رفتن به مطلب

به دادم برسید دوستان

takvand
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان به دادم برسيد ميدونم اين سوالم اصلا هيچ ربطي به اين قسمت نداره ولي خوب مجبور شدم حالم خيلي خيلي خرابه

ديروز با برنامه Paragon Hard Disk Manager ميخواستم ظرفيت يه درايو خالي رو به يه داريو ديگه که که تقريبا پر بود اضافه کنم

قبلا هم اين کارو کردم ولي اين دفعه وسط عمليات چون اطلاعات رو درايو خيلي زياد بود خيلي طول کشيد. منم از خيرش گذشتمو دکمه استاپ رو زدم ولي بعدش ديدم اون درايوم باز نميشه ارور ميداد که نميتونه درايو رو بخونه. منم سيستمو ريست کردم موقعيکه سيستم ميخواست بياد بالا چکينگ فایل سيستم ويندوز اومد بالا همون که ده ثانيه شمارش معکوس داره منم گذاشتم درايو چک کنه نزديک 20 دقيقه هم طول کشيد. بعد که ويندوز اومد بالا داريو کاملا درست شده بود وتمام فايل ها و پوشه هام سرجاشون بودند منتها تمامشون يعني عکس ها،فيلم برنامه ها،فايل هاي متني و... کلا خراب شده بودن يعني حجمشون کاملا درست بود ولي اجرا نميشدن .تمام اينا فداي سرم ولي مشکل من يه سري عکس که خيلي خيلي برام مهم اند يعني حياتيه.وقتي عکس ها رو ميخوام باز کنم No preview available رو ميده در صورتيکه حجم وچيزاي ديگه کامل درسته

به دادم برسید هر طور شده باید این عکس ها درست کنم.

لینک به دیدگاه

داداش شما هاردو یا باید بدی دست متخصص یا خودت رو سیستم جدا هاردو بزاری سعی کنی با این برنامه ها ریکاوری کنی:

active recovery

recover my files

دست به هیچی نزن

هیچی رو این هار نریز

هیچ کاری روش نکن

فقط رو یه سیستم دیگه این کارا که گفتمو بکن

جای سوالاتم همینجاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...