رفتن به مطلب

هرکی پایه پینت باله بیاد

vaziri69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان گل.

دوستان عزیز من برای چهارشنبه (3آبان) ساعت 20-22 پینت بال واقع در تهران- اکباتان رو اجاره کردم ، هر کی دوست داره تشریف بیاره.

هزینه ورودیش تخفیف گرفتم شد 3،000 تومان.

هزینه 50تا تیر 5،000 تومان.

دوستان گلم این شماره من هست اگر برنامه تون 100% هست باهام تماس بگیرید،چون می دونید که تعداد نفرات باید زوج باشه بخاطر همین باید دقیقا تعداد نفرات را بدونم:

09358678674

خوشحال می شم هم با دوستان آشنا بشم هم زیارتشون کنم.

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود جناب وزیری

ایول بابا خوشبحال شما اینجا که از این مراما کسی نمیزاره بریم :دی

احیانا شب مشکلی ندارید چون ما اینجا شب میریم ماسک که بخار میگیره شب هم هست دیگه رسما تیر به همین کیسه هوا ها میخوره!

لینک به دیدگاه

درود جناب وزیری

ایول بابا خوشبحال شما اینجا که از این مراما کسی نمیزاره بریم :دی

احیانا شب مشکلی ندارید چون ما اینجا شب میریم ماسک که بخار میگیره شب هم هست دیگه رسما تیر به همین کیسه هوا ها میخوره!

درود

آخه وقتی می شه با تعداد بالا رفت و هرچی تعداد بیشتر باشه لذتش بیشتره کی بهتر از شما دوستان عزیز که تشریف بیارید.

اگر نور زمین خوب باشه تو دید مشکلی نیست ، والا قبلا هم من شب رفتم ماسک بخار نمی کرد(شاید مدل ماسکش فرق می کرد).

لینک به دیدگاه

ایول چه کار جالبی حیف که تهران نیستم!

ایشالله هروقت تشریف آوردید تهران بگید تا دوباره با بچه ها هماهنگ کنیم بریم تا روی ماه شما رو هم زیارت کنیم.

لینک به دیدگاه

دوستان گل اگر تا حالا پینت بال بازی نکردید بهتون پیشنهاد می کنم فقط یکبار هم شده امتحانش کنید ، واقعا لذت داره و معتادش می شید.

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

دوستان گل تا الان 13 نفر شدیم و حداکثر تا 3نفر دیگر جا داریم ، دوستانی که می خواهند تشریف بیارند حتما قبلش با موبایلم تماس بگیرند تا هماهنگ کنیم ، بخاطر این می گم که یوقت دوستان تشریف بیارند انجا جا نباشه شرمنشون بشم ، پس حتما با من تماس بگیرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...