رفتن به مطلب

انتخاب سیستم جدید و چندین سوال مهم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند روزی هست دنبال تعویض سیستمم و دارم اینترنت رو شخم میزنم تا به یه مجموعه خوب برسم

تا اینجا چیزهایی که تقریبا مشخص شده رو مینویسم فقط من الان مشکلی که دارم اینا رو رو حساب قیمت دلاری نوشتم و نتونستم قیمت به روز در ایران رو پیدا کنم !

MB : P5Q Delux

CPU : Intel Q6600

VGA : His HD4870 1GB IceQ 4

RAM : CrosAir 2*2GB 1066

Power : Green GP680-B

Monitor : T220P

Case : Green Tuinq 3

اینا هنوز 100 % نیستن و یه سری سوال دارم

مواردی که مهمه اینه که مصرف انرژی خیلی برام مهمه ! و تقریبا اصلا اهل اورکلاک نیستم ! یعنی جرئتش رو ندارم !

استفاده من هم از کامپیوتر تقریبا از 24 ساعت حدود 8 تا 10 ساعته !

کارم بیشتر با PhotoShop و AfterEffect هست ولی در مواقع بی کاری اگه حوصله داشته باشم بازی هم میکنم !

احتمالا به زودی کارم با Premier رو هم شروع کنم پس رو اینم حساب کنید، از کارت دی وی بی هم استفاده میکنم و فیلم های Hd هم زیاد میبینم ! همین !!!

سر و صدای سیستم هم خیلی مهمه چون من بعضی مواقع باید زمانی که سیستم داره کار میکنه بخوابم !

تا جای ممکن هم قطعات افت قیمتشون رو کرده باشن و نشه که الان سیستم رو بگیرم و 2 روز بعدش یهو اون قطعه قیمتش نصف شه !

در مورد مادربرد برام مهمه که دو تا اسلات PCIExpress 2 داشته باشه و Crosfire رو پشتیبانی کنه چون اینجوری بعدا میشه ارتقاش داد ! حالا سوالم در مورد مادربرد اینهاست

1 - این مادر برد الان دو تا pci 2 هاش اگه کار کنن 16X هستن یا میشن 8x ؟

2 - تو مادربرد های گیگا با همین قیمت ها چیزی که نسبت به این برتری داشته باشه هست یا نه ؟ و کدوم بهتره ؟

در مورد سی پی یو واقعا موندم که این چهار هسته ای ها خوب عمل کردن یا دو هسته ای ها بهترن ولی تو چنتا سایت خارجی که نگاه کردم این ویکی دو مدل دیگه بالاتر از هم قیمتا بودن !

الان سوالم اینه :

3 - از نظر عملکرد با توجه به استفاده من این سی پی یو بهتر جواب میده یا Q8200 ؟ یا مدلهای دیگه مثل E8500 ؟

4 - من آخرش متوجه نشدم برای استفاده من اینتل بهتره یا amd ؟! من تا حالا سیستم AMD نداشتم لطفا بفرمایید تو این حدود قیمت چه CPU از AMD هست و مشخصاتش چیه ؟

5 - اگه CPU رو AMD بردارم مادربرد رو چی باید بگیرم ؟

برای کارت گرافیک خودم تا چند روز پیش هم به همه nvdia رو پیشنهاد میدادم ولی یه سری که نگاه کردم دیدم الان کارتهای ATI با توجه به قیمتشون خیلی قویترن !

حالا سوالم اینه

6 - من یه 4870 1GB برام بهتر جواب میده یا 4870 512 ؟ و اینکه چقدر تفاوت قیمت دارن ؟

7 - قیمت و کارایی 4850 512 با 4870 512 با 4850 1gb چقدر هست و الان کدومشوت تو بازیها با تمام جزئیات بهتر عمل میکنن ؟

8 - برند HIS و سری IceQ 4 چطور بوده عملکرش و با توجه به قیمت و درجه حرارت برند های بهتری هم هست یا نه ؟

در مورد رم تقریبا مطمئنم چون ریویو هایی که ازش دیدم واقعا چیز معرکه ای هست البته مگر اینکه خلافش ثابت بشه !

پاور هم اینو بیشتر بخاطر صرفه جویی تو مصرف انرژیش گرفتم !

مانیتور رو هنوز واقعا موندم با توجه به اینکه من کارم با عکس هست و پروسس عکس نمیدونم توی رنگ این مانیتور چطور جواب میده و تا چه اندازه به واقعیت نزدیکه ؟ و هر مورد دیگه ای با همین سایز میتونه جایگزین بشه

کیس هم که هم بخاطر کیفیت خوب گرین و هم کولینگ خیلی عالی ای که داره اینو گفتم باز هم نظرتون رو بگید شاید تغییر کرد

ببخشید خیلی حرف زدم

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که بدجوری موندم

ویرایش شده توسط mohammad.d
لینک به دیدگاه

درود :

دوست عزیز در مورد مادربورد فکر نکنم که دو اسلت گرافیک شما x16 باشد یکی از انها x8 و دیگری x16 خواهد

بود در حالت Cross fire

در مورد پردارنده ها هم باید بگم چون شما می خواهید کارهای گرافیکی هم انجام بدهید پس بهتر که پردازنده های

4 هسته ای بگیرید و همان q6600 بهتر عمل خواهد کرد. و برای شما INTEL بهتر خواهد بود.

برای کارهای گرافیکی به نظر من کارتهای سری ATI بهتر خواهد بود. و مطمئن باشید 4870 یک گیگ از 4870

512 مگ بهتر خواهد بود و تفاوت قیمت آنها هم معمولا بین 40000 تا 50000 تومان خواهد بود. و در اجرای بازی 4870 ا گیگ بهتر خواد بود.

برند HIS و سری ICEQ 4 به خاطر کولر خوبی که روی آن نسب شده توانسته درجه گرمای پردازشگر گرافیکی پایین

بیاورد و هرچه دمای گرافیک پایین تر باشد مطمئناً کارایی کارت بهتر خواهد بود . و برند خوبی در بین گرافیک ها است.

در مودد بقیه که به نظر من بد نیست و احتمال خیلی ضعیفی خواهد بود که قیمت سخت افزار در عرض دو روز نصف

قیمت بشود. شایدبهتر بگم گه چنین چیزی نیست

موفق و موید باشید.

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

عزیز ممنون

نظرت در مورد Q8200 چیه ؟ 45 نانو هست و مصرفش کمتره و خنک تر هم هست !!! کاراییش نصبت به Q6600 چطوره ؟

مادربرد تو سایت Xbit اینو دیدم http://xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5q-pro_8.html

نمیدونم P5K-E که گفته واقعا برتر هست و قیمتش تو چه مایه ایه ؟

الان 4870 یک گیگ HIS چند قیمت میخوره ؟

باز هم ممنون

لینک به دیدگاه

درود

محمد جان سیستم انتخابیه شما مناسب شما هستش .

در مورد انتخاب مادربورد توی این رنج قیمت شک نکن .

در مورد Q6600 و E8500 میتونید به سایت www.tomshardware.com برید و تستهایی که نزدیک به برنامه هایی هستش که شما باهاش کار مکیند رو ببنید و تصمیم تون رو بگیرید .

در مورد صدا هم کیس trio رو بخرید خیلی نویز کمی داره

مانیتور الان متاسفانه 220 کمه توی بازار و الان من بهتون AOC 2230fm رو پیشنهاد میکنم .

در مورد کارت گرافیک هم الان خودمون HD4870 1GB GIGABYTE OC با فن ZALMAN موجود داریم و قیمتش هم تقدیم میکنیم . 390 البته روی سیستم تخفیف خوبی داره .

بین 8200 و 6600 تو انتخاب 6600 شک نکن . هنوز یکی از بهترینها ست .

از نظر مصرف انرزی میخوای خیالت راحت باشه مدل 885W GREEN رو میتویند حدودا 159 تومان تهیه کنید .

لینک به دیدگاه

جناب حسینی ممنون از لطفتون

درمورد کیس هایی که فرمودید الان مدلها و حدود قیمتش رو از کجا میتونم ببینم ؟

مانیتور aoc من نشنیدم ! مال کدوم شرکته ؟! کیفیت و قیمتش چطوره ؟

من حدودی که برای کارت گرافیک گذاشتم 300 تومن هست البته من شنیدم تا 2 هفته دیگه مدل های یک گیگ افت قیمت دارن و میرسن به مرد 300 ! نظر شما چیه صبر کنم یا مدل پاییتر بردارم !؟ 4850 1 گیگ یا 512 ؟

در ضمن تو این لینک از سایت شما قیمتی زده که من همین الان اینو میخوام !!! http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=601

پاور یعنی الان به نظر شما این سیستم 680 براش کمه ؟ مارک های دیگه پاور از نظر کیفیت و قیمت و سرو صدا چطورن ؟

باز هم ممنون

ویرایش شده توسط mohammad.d
لینک به دیدگاه

جناب حسینی ممنون از لطفتون

درمورد کیس هایی که فرمودید الان مدلها و حدود قیمتش رو از کجا میتونم ببینم ؟

مانیتور aoc من نشنیدم ! مال کدوم شرکته ؟! کیفیت و قیمتش چطوره ؟

من حدودی که برای کارت گرافیک گذاشتم 300 تومن هست البته من شنیدم تا 2 هفته دیگه مدل های یک گیگ افت قیمت دارن و میرسن به مرد 300 ! نظر شما چیه صبر کنم یا مدل پاییتر بردارم !؟ 4850 1 گیگ یا 512 ؟

پاور یعنی الان به نظر شما این سیستم 680 براش کمه ؟ مارک های دیگه پاور از نظر کیفیت و قیمت و سرو صدا چطورن ؟

باز هم ممنون

محمد جان کیسهای مختلفی در بازار هستش که معروفترینش گرینه و یه سری NZXT هم هستش. لینک زیر مراجعه کنید :

http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=186

http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=187

مانیتورهای AOC رو مادیران اوده و قیمت بسیار مناسبی هم دارن برای اطلاعات بیشتر به سایتهای خراجی مراجعه کنید .

برای کارت گرافیک در حال حاضر قیمتهای 512 4870 حدودا 295 تومانه ولی در مورد بعد نمیدونم . الان 4870 1گیگ معمولی رو دارن میدن 360 تا 390 تومان . انتخاب و انتظار دست شماست .

پاور 680 جواب میده ولی من به این دلیل که دیگه روزه شک دار نگرفته باشید گفتم یه مقدار بیشتر 885 وات بخرید . من که توی این رده همین گرین رو پیشنهاد میدم .

لینک به دیدگاه

بسیار ممنون

تو این لینک از سایت شما قیمتی زده که من همین الان اینو میخوام !!! http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=601

پس اینتور که میفرمایید 512 هست نه 1 گیگ ! ( حالا نمیشه این یه مورد استثنا باشه و همون یک گیگ رو با این قیمت بگیرم ؟!!! )

در مورد مانیتور و کیس هم تحقیق میکنم

پاور هم حق با شماست اینجوری دیگه خیالم از پاور راهته

باز هم ممنون

لینک به دیدگاه

بسیار ممنون

تو این لینک از سایت شما قیمتی زده که من همین الان اینو میخوام !!! http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=601

پس اینتور که میفرمایید 512 هست نه 1 گیگ ! ( حالا نمیشه این یه مورد استثنا باشه و همون یک گیگ رو با این قیمت بگیرم ؟!!! )

در مورد مانیتور و کیس هم تحقیق میکنم

پاور هم حق با شماست اینجوری دیگه خیالم از پاور راهته

باز هم ممنون

این قیمت 512 هستش عزیز .

در کل ما در خدمتتون هستیم

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان با آی دی MicroSystem که فکر کنم شما هم بشناسیدشون یه پیشنهاد دادن

گفتن به جای 4 گیگ رم 1066 بیام و 4 گیگ رم 800 بردارم و با این تفاوت قیمت CPU رو ارتقا بدم

ایشون نظرشون روی Q9300 , Q9400 بود که من دیدم اکثر فروم های خارجی کلا به جای اینا روی Q9450 فکر میکنن که واقعا CPU قدرتمندیه !

حالا میخوام ببینم نظر شما چیه ؟ واقعا تفاوت باس 800 با 1066 تو کار چقدره ؟ و اینکه الان قیمت اون سه تا CPU که بالا نوشتم تو ایران چند هست ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم باس 800 و 1066 با هم تفاوت کارایی چندانی ندارند ولی در کل 1066 در اور بهتر جواب میده و اینکه العا رمهای باس 1066 خیلی قیمتشون پایین اومده و بهتره که همین 1066 رو بردارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...