رفتن به مطلب

مشکل فن سی پی یو

hd.divx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سیتمی با مشخصات زیر دارم و برای تبدیل رندر فیلم های بلوری 40-50 گیگی به mkv استفاده میکنم

MBASUS P8PZ68V:

CPU;2600K I7

RAM:2*4gb GELL CORSA

SSD 128 GB ADATA 512MB

FAN ،Thermalright MACHO HR-D2

VGA 5770 1GB DDR5

power 550w GX colermaster

به مدت دو هفته میشد که با 4 تا رم 4 گیگ خوب کار میکرد و مشکلی نداشت تا اینکه یک روز سیستم بالا نیامد و اصلا تصویر نمیداد و بوق میزد!

اول همه رم ها رو تست کردم سالم بود ولی بعد از چند روز یکی از رم ها مشکل پیدا کرد و بردم گارانتی و بعد از دو هفته موفق به دریافت رم از گارانتی شدم!

دوباره سیستم رو راه اندازی کردم و براش یدونه کولر ترمالایت مدل MACHO HR-D2 با یک فن اضافه خریده بودم.باز هم تصویر نداد!رم ها هم همشون سالم بودن.اینبار وقتی رم ها روش بود حتی بوق هم نمیزد و وقتی رم ها رو برمیداشتم مادربرد صداش در میومد!مادربرد رو بردم گارانتی و چند روز هم سر این الاف بودم و بعد از چند روز وقتی رفتم گارانتی و پرسیدم مشکلش چی بوده به من گفتن مادربرد اصلا هیچ مشکلی نداشته!!!

****وقتی رم های 4 گیگ مشکل داشت یک رم دو گیگ رو سیستم انداخته بودم سیستم بدون مشکل کار میکرد و بایوس مادربرد رو به آخری ورژن به روزرسانی کردم*****

دوباره سیستم رو بستم ولی اینبار با دو تا رم 4 گیگ

حالا هر وقت سیستم رو روشن میکنم بوت ویندوز بالا نمیاد و پیام میده cpu fan error! press f1 to run setup

منم اف 1 رو زدم و قسمت پروفایل فن سی پی یو رو گذاشتم رو توربو و ،سیستم ریست شد و ویندوز بالا اومد

حالا سوال من اینه

چرا دور فن رو 60 آر پی ام نشون میده؟نباید بیشتر باشه؟!اصلا چرا باید همچین اروری رو ببینم

راستی میخوام پردازنده رو اورکلاک کنم ولی اصلا بلد نیستم و هیچ تجربه ای ندارم.ممنون میشم تو این زمینه هم منو راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلیلش اینه که سوکت فن پردازنده رو به جای دیگری وصل کردید!؟

سوکت فن پردازنده دقیقا باید به 4 پینی وصل بشه که بالای اولین اسلات رمتون هست.(مشکی)

برای اور هم کمی مهلت بدید کمکتون میکنم.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دلیلش اینه که سوکت فن پردازنده رو به جای دیگری وصل کردید!؟

سوکت فن پردازنده دقیقا باید به 4 پینی وصل بشه که بالای اولین اسلات رمتون هست.(مشکی)

برای اور هم کمی مهلت بدید کمکتون میکنم.

ممنون از راهنماییتون ولی من دقیقا به همون 4 پین ها وصل کردم

دور فن چقدر باید باشه؟

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php/40622-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%81%D9%86-%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%DB%8C%D9%88?p=245387#post245387

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اون قسمت دوتا چهار پین کنار هم دارید ها !

post-7048-0-73432600-1351157065_thumb.jpg

از طرفی با توجه به فن ترمال رایت که 4 پین PWM هست نمیشه شما اونو بد جا زده باشی!

دور فن رو روی حداقل 600 دور در بایوس گذاشتید و در مود توربو!یعنی که هرچقدر دما بالا بره دور فن هم بالا میره.از طرفی حداق دوری که فن ترمال رایت میپذیره 900 هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در بایوس و در صفحه تنظیم دور فن CPU Fan Speed Low Limit رو روی 900 بذارید.

با یک فن دیگه امتحان کنید(برای سوکت فن پردازنده یک فن دیگه بذارید)

نهایتا درست نشد یکبار سیستم رو خاموش کنید و بایوس رو کیلر کنید و دوباره راه اندازی کنید.

بایوس رو مجدد و از داخل خود بایوس و از منوی EZ آپدیت کنید.

پ .ن : برای گرفتن اسکرین شات فلش به سیستم متصل کنید و دکمه F12 رو بزنید .نیازی نیست با دوربین از صفحه ی بایوس عکس بندازید.

در مورد رمهاتون در انجمن همسایه یکی گفته که اونها بدرد نمیخورند و مشکل ساز هستند که اینچنین نیست و با قطعیت نمیشه تایید کرد.اتفاقا رمهای ژل در لیست ساپورت رم مین برد شما موجود هستند.

خود اسوس اینو نوشته تو دفترچه مادربرد P8z68-V :

:Dual-channel memory configuration

We suggest that you install the module into A2B2 slot for better stability.

این یعنی اسلاتهای آبی رنگ دومی و چهارمی.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

درود

اون قسمت دوتا چهار پین کنار هم دارید ها !

post-7048-0-73432600-1351157065_thumb.jpg

از طرفی با توجه به فن ترمال رایت که 4 پین PWM هست نمیشه شما اونو بد جا زده باشی!

دور فن رو روی حداقل 600 دور در بایوس گذاشتید و در مود توربو!یعنی که هرچقدر دما بالا بره دور فن هم بالا میره.از طرفی حداق دوری که فن ترمال رایت میپذیره 900 هست.

یکی از 4 پین های فن سی پی یو همینی هست که شما مضخص کردید و به همون میزنم

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V/#download

لینک به دیدگاه

در بایوس و در صفحه تنظیم دور فن CPU Fan Speed Low Limit رو روی 900 بذارید.

با یک فن دیگه امتحان کنید(برای سوکت فن پردازنده یک فن دیگه بذارید)

نهایتا درست نشد یکبار سیستم رو خاموش کنید و بایوس رو کیلر کنید و دوباره راه اندازی کنید.

بایوس رو مجدد و از داخل خود بایوس و از منوی EZ آپدیت کنید.

پ .ن : برای گرفتن اسکرین شات فلش به سیستم متصل کنید و دکمه F12 رو بزنید .نیازی نیست با دوربین از صفحه ی بایوس عکس بندازید.

در مورد رمهاتون در انجمن همسایه یکی گفته که اونها بدرد نمیخورند و مشکل ساز هستند که اینچنین نیست و با قطعیت نمیشه تایید کرد.اتفاقا رمهای ژل در لیست ساپورت رم مین برد شما موجود هستند.

خود اسوس اینو نوشته تو دفترچه مادربرد P8z68-V :

:Dual-channel memory configuration

We suggest that you install the module into A2B2 slot for better stability.

این یعنی اسلاتهای آبی رنگ دومی و چهارمی.

از راهنماییتون خیلی ممنونم

انجام میدم و نتیجه رو میگم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

بایوس اخرین ورژن هستش

اون قسمتی که زده بود 600 رو نمیشه از 600 بیشتر کرد!

چی کار کنم؟

مثلا این فن رو گرفتم اور کنم

لینک به دیدگاه

به عدد ۶۰ توجه نکنید! بایوس های جدید اکثرا به این شکل هستن.

فقط تو بعضی بورد ها با تو آپدیت جدید تغییرش دادن.

اگه ۴ تا رم رو نمیشناسه همزمان میتونه از ناسازگاری بورد با رم باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگر با دو تا ماژول رم مشکل ندارید و وقتی 4 تا ماژول استفاده میکنید به مشکل بر میخورید تا حدی میتونه از تایمینگ رم ها باشه .

وقتی تعداد ماژولهای در پلتفرم 1155 به 4 تا افزایش پیدا میکند باید تایمینگ رمها را بازتر کنید و این موضوع دراین پلتفرم خیلی طبیعی هست .

مثلا اگر تایمینگ رمها 24-9-9-9 هست باید آنرا به 24-10-10-10 و یا 24-9-10-9 تغییر دهید ( باید تایمینگهای مختلف را امتحان کنید )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...