رفتن به مطلب

معرفی رسمی نسخه نهایی ویندوز 8

M0I-I3N
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

post-5901-0-72515600-1351164852_thumb.jpg

در این هفته که منتهی به معرفی رسمی نسخه نهایی ویندوز 8 می‌شود، حرف‌های زیادی درباره تعداد نرم افزارهای موجود در فروشگاه ویندوز شنیده‌ایم. آقای «آنتوان لبلوند» که نایب رئیس مشترک خدمات اینترنتی ویندوز است صحبت‌های جالبی را در باره ویندوز استور و اکوسیستم جدید توسعه دهندگان مطرح کرده.

به نظر او، اینکه فقط درباره تعداد اپلیکیشن‌های موجود در فروشگاه صحبت شود خیلی زود روند بحث را خراب می‌کند. او می‌گوید که تمرکز مایکروسافت بر روی "پر کردن فروشگاه" نیست بلکه معطوف به کیفیت اپلیکیشن‌هایی است که در آن ارائه می‌شود. به عبارت دیگر، مایکروسافت تمایلی ندارد که یک توسعه دهنده 50 اپلیکیشن مختلف درباره ستارگان مشهور عالم سینما بسازد که در اصل همه شان یک کار را می‌کنند. در عوض، از آن توسعه دهنده خواهد خواست که یک اپلیکیشن بنویسد که کار تمام آن 50 تا را انجام دهد.

مورد دیگر که آقای لبلوند اشاره می‌کند و وجه تمایز بین ویندوز استور مایکروسافت و اپ استور اپل است، این خواهد بود که اپلیکیشن‌های ویندوز 8 یک دوره آزمایشی (trial) خواهند داشت، بنابراین نیازی نیست که توسعه دهندگان نسخه‌های رایگان برنامه‌های خود را در کنار نسخه‌های پولی ارائه کنند.

به گفته لبلوند به همین دلایل است که خود مایکروسافت هیچ آماری درباره تعداد برنامه‌هایی که در ویندوز استور هستند ارائه نمی‌کند. هر چند این جلوی بررسی سایرین را نمی‌گیرد. تا دیروز 24 اکتبر (3 آبان) به نقل از سایت winappupdate تعداد اپلیکیشن‌هایی که به صورت بین المللی در دسترس هستند به 7873 مورد رسیده که 88٪ از آنها رایگان هستند. از سپتامبر تاکنون در اکثر روزها چیزی در حدود 100 اپلیکیشن جدید به فروشگاه اضافه شده. تقریباً تمام اپلیکیشن‌ها ویندوز 8 (معماری‌های پردازشی x86 و x64) را پشتیبانی می‌کنند و فقط 6٪ از آنها روی ویندوز RT نصب نمی‌شوند. در ضمن تنها 2 اپلیکیشن یافت می‌شود که به طور اختصاصی برای ویندوز RT نوشته شده باشد.

چیز دیگری که آقای لبلوند با تاکید می‌گوید این است که ویندوز 8 در زمان عرضه نهایی، بیش از هر سیستم عامل دیگری دارای برنامه در فروشگاه ویندوز خواهد بود، ولی شاید این حرف تا حدی گمراه کننده باشد زیرا تعداد زیادی از برنامه‌های فعلی وجود دارند که در فروشگاه ثبت شده‌اند ولی نمی‌توان به طور مستقیم آنها را دانلود کرد (و مشخصاً روی ویندوز RT هم اجرا نمی‌شوند.)

لبلوند انتظار دارد که با عرضه ویندوز 8 و ویندوز RT از جمعه این هفته، تعداد بیشتری از توسعه دهندگان به روی عرشه بیایند و برنامه نویسی برای پلتفرم‌های جدید را شروع کنند. او در باره بازخوردی که مایکروسافت از توسعه دهندگان گرفته می‌گوید که آنها خیلی خوشحالند که برای انتخاب زبان برنامه‌نویسی، دارای حق انتخاب از بین گزینه‌های مختلف هستند.

از قدیم نقطه قوت مایکروسافت در نحوه تعاملش با توسعه دهندگان بوده؛ ارتباط نزدیک و در عین حال تلاش برای شفافیت کامل درباره روند توسعه برنامه‌ها در سطوح مختلف. با این حال، مایکروسافت باید نحوه "بازخورد رساندن" به توسعه دهندگان را بهبود ببخشد. برای مثال در حال حاضر، فقط به توسعه دهنده گفته می‌شود که برنامه‌اش در جریان تست در مایکروسافت دچار ناپایداری یا مشکل شده، ولی اطلاعات کافی درباره علل به وجود آمدن مشکل ارائه نمی‌شود.

مایکروسافت به طور مشخص از اعلام تعداد برنامه‌های موجود در ویندوز استور فرار می‌کند ولی به این نیز اذعان دارد که یک شبه همه چیز درست نخواهد شد. مورد دیگری که در ابتدا دامن‌گیر ویندوز 8 خواهد بود این است که برنامه‌های موجود برای ویندوز 7 وقتی در محیط ویندوز 8 اجرا شوند با طراحی و رابط کاربری مدرن آن اختلاف زیادی خواهند داشت که آنها را خیلی قدیمی جلوه خواهد داد. البته این مشکلِ تازه‌ای در روند کاری مایکروسافت نیست و در جریان ارائه سیستم عامل‌های قبلی نیز رخ داده.

لبلوند معتقد است که کلید موفقیت، شتابی است که مایکروسافت همزمان با بالا گرفتن آمار فروش دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز 8، به کار خود می‌دهد و توسعه دهندگان بیشتری را جذب فعالیت می‌کند. نقاط قوت سیستم عامل جدید برای توسعه دهندگان، امکان استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف، سیستم منعطف پرداخت آنلاین، و سهم 80 درصدی از قیمت برنامه‌ها برای آنها است.

فروشگاه آنلاین ویندوز جمعه رسماً باز خواهد شد و آن موقع است که اوضاع جالب می‌شود.

منبع : نارنجی

من که خودم شدیدا منتظر نسخه ی نهایی هستم، چون با نصب و تست نسخه های آزمایشی نتایج بسیار عالی ای گرفتم، نظر شما چیه دوستان ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چند روز دیگه نسخه نهایی منتشر میشه؟

لینک به دیدگاه

بچه ها فکر کنم نسخه نهایی یه دوهفته ای هست اومده من خودم دوهفته پیش دانلودش کردم B) واقعا به این میگن ویندوز ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ماکروسافت آفیس 2013 کی میاد؟

لینک به دیدگاه

طبق آمار و تا جایی که من میدونم فردا جمعه، 5 آبان نسخه ی نهایی ارائه میشه ...

لینک به دیدگاه

طبق آمار و تا جایی که من میدونم فردا جمعه، 5 آبان نسخه ی نهایی ارائه میشه ...

من که نمی دونم داداش ولی یه سری به این سایت بزنید

http://www.asandownload.com/software/entry/782/

طبق ادعای این سایت بنده این ویندوزو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم اگه اشتباه میکنم به بزرگی خودتون ببخشید :wub:

لینک به دیدگاه

ماکروسافت آفیس 2013 کی میاد؟

فکر کنم بتونید نسخه بتاشو از این لینک دانلود کنید

http://mihandownload.com/2012/07/Microsoft-Office-Professional-2013.php ;)

لینک به دیدگاه

به نقل از سایت مایکروسافت نسخه windows 8 pro فردا 26 اکتبر ب طور رسمی در ایالات متحده و چند کشور دیگر منتشر می شه نسخه RT حدود دو هفته پیش منتشر شده بود که تفاوت اصلیش با نسخه pro به آفیس 2013 برمیگرده و اینکه RT برای کارهای اداری در نظر گرفته شده و pro مناسب گیمرها و اورکلاکر ها هستش .

لینک به دیدگاه

بجه ها فرق ویندوز هفت با هشت چیه؟

کسایی که استفاده کردند بگن

من الان سون دارم با اس اس دی از موقعی که دکمه ی پی سی رو میزنم 17 ثانیه بعد تو ویندوزم

ا زموقعی که علامت ویندوز میاد 4-5 ثانیه بعد تو ویندوزم

با هشت این عدد کمتر میشه؟

آخه خیلی حال میده سریع تر میاد بالا!

لینک به دیدگاه

بجه ها فرق ویندوز هفت با هشت چیه؟

کسایی که استفاده کردند بگن

من الان سون دارم با اس اس دی از موقعی که دکمه ی پی سی رو میزنم 17 ثانیه بعد تو ویندوزم

ا زموقعی که علامت ویندوز میاد 4-5 ثانیه بعد تو ویندوزم

با هشت این عدد کمتر میشه؟

آخه خیلی حال میده سریع تر میاد بالا!

راستش تا دلت بخاد با ویندوز هفت تفاوت داره هم خیلی زودتر نصب میشه رو سیستم من حدودا9دقیقه طول کشید تا نصب شه هم موقع لود خیلی سریع لود میشه اصلا باور نمیکنید چون خیلی سریعه کلا بگم خیلی فرق داره بهتره خودتون نصبش کنید تا بفهمید چی میگم ;)

لینک به دیدگاه

به نقل از سایت مایکروسافت نسخه windows 8 pro فردا 26 اکتبر ب طور رسمی در ایالات متحده و چند کشور دیگر منتشر می شه نسخه RT حدود دو هفته پیش منتشر شده بود که تفاوت اصلیش با نسخه pro به آفیس 2013 برمیگرده و اینکه RT برای کارهای اداری در نظر گرفته شده و pro مناسب گیمرها و اورکلاکر ها هستش .

نخیرم

Windows RT مخصوص پردازنده های ARM هست

(Windows 8 (Pro مخصوص پردازنده های x86 هست (32بیتی و 64بیتی)

لینک به دیدگاه

نخیرم

Windows RT مخصوص پردازنده های ARM هست

(Windows 8 (Pro مخصوص پردازنده های x86 هست (32بیتی و 64بیتی)

باشما موافقم دوست گلم

لینک به دیدگاه

قابلیت های ویندوز 8

تمام اپلیکیشن های ویندوز 7، به راحتی روی ویندوز بعدی اجرا خواهند شد.

اطلاعات مربوط به آپدیت های امنیتی از این پس در پایین راست «صفحه ورود کاربر» قرار خواهند گرفت.

تسک منیجر جدید ویندوز اپلیکیشن ها را در زمان اکتیو نبودن، به حالت تعلیق در می آورد. (مصرف رم کمتر)

قابلیتی Reset and Refresh PC کل سیستم را پاک سازی کرده و آن را به حالت اولیه اش باز می گرداند.

نرم افزار مجازی سازی HyperV به طور پیشفرض روی ویندوز نصب خواهد بود.

پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت جدید استفاده از یک پس زمینه برای چند مانیتور. همچنین قابلیت اختصاصی کردن تسک بار برای هر مانیتور!

پشتیبانی از قابلیت چند لمسی برای اینترنت اکسپلورر 10

بهبود قابلیت ذره بین براي دسکتاپ

قابلیت استفاده از کیبرد جدا (تایپ کردن با شست)

فضای ذخیره سازی آنلاین اسکای درایو، با تمام اپلیکیشن های تحت کلود یکپارچه می شود.

نرم افزار های ایمیل، تصاویر، تقویم و مخاطبان (People) با حساب کاربری ویندوز لایو عرضه شده و از مترو پشتیبانی می کنند.

تنظیمات مختلف در سراسر سیستم عامل در دسترس خواهند بود.

کاربران نسخه پیش نمایش ویندوز هم آپدیت های جدید را دریافت خاهند کرد.

حتی کامپیوتری با نسل اول پردازنده های اتم و 1 گیگابایت رم هم قادر به اجرا کردن ویندوز 8 می باشد.

در رابط کاربری، تمام اجزا به خوبی با پوشش مترو هماهنگ شده اند. مایکروسافت رابط مترو را به عنوان یک جزء هسته ای این سیستم عامل به کار برده است.

هم اپلیکیشن های تحت مترو و هم اپلیکیشن های کلاسیک ویندوز، در اپ استور مایکروسافت به فروش خواهند رسید.

دستگاه های مجهز به ویندوز هشت به NFC هم مجهز شده اند. آن ها را به هم بزنید تا اطلاعات را به سادگی دریافت یا ارسال کنید.

می توانید پسورد خود را مانند تلفن های اندرویدی با یک امضای لمسی وارد کنید.

اپلیکیشن ها می توانند با یک دیگر ارتباط برقرار کرده و هم را درک کنند! البته اگر برای این کار نوشته شده باشند.

نرم افزار آنتی ویروس داخلی هم در ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.

نسخه ویندوز 8 برای تبلت ها مجزا از نسخه دسکتاپ نیست.

هنوز معلوم نیست چند ویرایش مختلف (مانند خانگی، حرفه ای و ...) از ویندوز هشت عرضه خواهند شد.

دستگاه های مبتنی بر ARM هم همگی پشتیبانی می شوند. البته نه در نسخه پیش نمایشی که برای دانلود آماده شده است.

لینک به دیدگاه

راستش تا دلت بخاد با ویندوز هفت تفاوت داره هم خیلی زودتر نصب میشه رو سیستم من حدودا9دقیقه طول کشید تا نصب شه هم موقع لود خیلی سریع لود میشه اصلا باور نمیکنید چون خیلی سریعه کلا بگم خیلی فرق داره بهتره خودتون نصبش کنید تا بفهمید چی میگم ;)

یه همکلاسی دارم فامیلیش پناهی هست

ببینم شما فامیل ندارید دبیرستان تیزهوشان؟ :)

لینک به دیدگاه

یه همکلاسی دارم فامیلیش پناهی هست

ببینم شما فامیل ندارید دبیرستان تیزهوشان؟ :)

اممممم کی میدونه شاید خودم باشم B) آخه از بس تیز هوشم :D

لینک به دیدگاه

:lol:

دوستان به جای ما! ;)

لینک به دیدگاه

:lol:

دوستان به جای ما! ;)

لینک به دیدگاه

post-5901-0-83305200-1351198070_thumb.jpeg

مایکروسافت بالاخره سیستم عامل جدید و بسیار جذابش را برای عرضه عمومی آماده کرد. سیستم عامل جدید از هم اکنون به صورت بین المملی در بیش از ۱۴۰ فروشگاه و با ۳۷ زبان عرضه خواهد شد و شما می توانید بسته به نیازتان ویندوز 8 یا ویندوز 8 پرو را از ساعت ۱۲.۰۱ بامداد به وقت ایالات متحده خریداری کنید.

مایکروسافت علاوه بر عرضه این محصول خود از کانال های فروشی چون آمازون و Best Buy، امکان ارتقاء انلاین سیستم عامل های قبلی (از ویندوز XP تا 7) را فراهم آورده است. اگر شما روی کامپیوتر یا لپ تاپ تان از نسخه اصلی ویندوز استفاده می کنید و قصد دارید آن را به ویندوز 8 ارتفاء دهید، تنها کافی است ۴۰ دلار پرداخت کنید. جالب تر اینکه اگر ماشین ویندوز 7 تان را بعد از تاریخ ۲ ژوئن (۱۳ خرداد) خریده باشید، برای داشتن آخرین ویندوز مایکروسافت تنها کافی است ۱۵ دلار بپردازید.

ویرایش شده توسط MAXIMUSs
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...