رفتن به مطلب

"تبلت ایرانی دیمو 700"


EVOLUTION
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

بررسی نارنجی:

IMG_7455.jpg?1346777924

دیمو نام تبلتی است که با عنوانی متفاوت وارد بازار ایران شده است: یک تبلت ایرانی. هر چند مدت ها از معرفی این تبلت گذشته اما تازه چند هفته است که توزیع آن برای مصرف کننده ها آغاز شده. امروز قصد داریم از نزدیک به تبلت دیمو 700 نگاه کنیم و به نقد و بررسی اش بپردازیم. پس اگر می خواهید با زیر و بم دیمو آشنا شوید ادامه مطلب را از دست ندهید.

شکل ظاهری و طراحی:

IMG_7445.jpg

وقتی برای نخستین بار تبلت را در دست تان می گیرید شاید کمی سنگین و ضخیم به نظر برسد. اما اگر آن را با دیگر تبلت های ۷ اینچی مقایسه کنید متوجه می شوید که این تبلت، هم وزن مناسبی دارد و هم ضخامتش در مقایسه با دیگران تفاوت چندانی ندارد. به خاطر رنگ سفید آن به نظر محصولی متفاوت می آید و سبب می شود بعضی ها از آن خوش شان بیاید و بعضی دیگر طرفدار آن نباشند.

IMG_7459.jpg

IMG_7460.jpg

IMG_7459.jpg

جنس بدنه از کیفیت خوبی برخوردار است و هنگامی که آن را در دست می گیرید احساس می کنید محصولی با ساختاری محکم و مقاوم در دست دارید.

نمایشگر:

IMG_7439.jpg

نمایشگر 7 اینچ این تبلت از نوع ضد خش و دارای رزولوشن 800 در 480 پیکسل است و به طور کلی نسبت به مدل های رایج بازار رزولوشن پایین تری دارد. در واقع نمی توانید کیفیت تصویر را در این نمایشگر عالی و حتی خوب بدانید. بعد از این که تبلت برای بار اول روشن می شود شما با تصویر پس زمینه کوه دماوند مواجه می شوید و از دیدنش خوشحال می شوید. اما دومین چیزی که به خودتان می گویید این است که چرا کیفیت نمایشگر خوب نیست؟

IMG_7442.jpg

علاوه بر این، زاویه دید نمایشگر هم کم است و کافی است آن را چند درجه حرکت بدهید تا تصویر محو شود. برای مقایسه کافی است زاویه دید دیمو 700 را با تبلت

نکسوس 7 گوگلمقایسه کنید. (تصویر بالا و پایین)

IMG_7443.jpg

مشکل سوم نمایشگر، حساسیت لمسی آن است. به طور کلی تبلت دیمو 700 از نظر لمسی خوب عمل می کند و قابلیت تشخیص ۵ لمس هم زمان را دارد. اما در هنگام تست متوجه شدیم هنگامی تبلت را به شارژر می زنیم، عملکرد لمسی نمایشگر دچار اختلال می شود. بنابراین زمانی که تبلت در حال شارژ است نمی توانید با آن به راحتی کار کنید. در نهایت مشکل چهارم که به نمایشگر مربوط می شود، نبود سنسور تشخیص نور محیط روی این تبلت است. به همین خاطر باید نور نمایشگر را در محیط های مختلف به صورت دستی تنظیم کنید و خود تبلت این کار را برای تان انجام نمی دهد.

سخت افزار:

IMG_7463.jpg

نسبت به قیمت ارزان این تبلت، روی آن سخت افزار خوبی پیدا می کنید. پردازشگر Cortex A8 1000MHZ به همراه چیپ گرافیکی Mali-400MP نمایشگر لمسی قادر به تشخیص ۵ نقطه همزمان در کنار ۵۱۲ مگابایت رم. این تبلت دارای ۴ گیگابایت حافظه داخلی است که با استفاده از کارت حافظه می توانید آن را تا ۳۲ گیگابایت افزایش دهید.

از نظر ارتباطی این تبلت دارای وای-فای است و سیم کارت نمی خورد. ضمن این که روی آن بلوتوث نیز وجود ندارد. جالب اینجا است که روی آن جی پی اس هم تعبیه نشده است.

IMG_7468.jpg

اما از نظر پورت ها با مجموعه نسبتا کاملی مواجه هستید: ورودی هدفون، Mini HDMI به همراه Mini USB و

USB OTG.

یک دوربین VGA هم در جلو قرار دارد که برای چت تصویری به کار می رود و باطری نیز 3000mAh است. در نهایت وزن تبلت نیز ۳۵۰ گرم است.

http://narenji.ir/si...u2/IMG_7465.jpg

اگر به دنبال بلندی صدا هستید اسپیکر تبلت دیمو می تواند تقریبا شما را راضی کند. اما نباید انتظار کیفیت بالای صدا را از اسپیکر آن داشته باشید و شاید بهتر باشد از هدفون استفاده کنید.

باطری

http://narenji.ir/si...u2/IMG_7454.jpg

همان طور که گفته شد اینجا با یک باطری 3000mAh مواجه هستید. در تست های ما به نظر می رسد که می توانید حدود ۴ تا ۷ ساعت روی کارکرد باطری حساب باز کنید. در صورتی که با آن ویدیو ببینید حدود ۴ تا ۵ ساعت باطری دوام می آورد. اما برای کارهای دیگر زمان بیشتری در اختیار دارید.

سیستم عامل و زبان فارسی

http://narenji.ir/si...u2/IMG_7448.jpg

اندروید 4 سبب شده که با سیستم عاملی قدرتمند سر و کار داشته باشید که به خوبی از زبان فارسی هم پشتیبانی می کند. با توجه به سخت افزار تبلت، می بینید که کارها با سرعت نسبتا خوب و روان اجرا می شوند و تبلت در این مورد شما را ناامید نمی کند.

یک تبلت ایرانی!؟

http://narenji.ir/si...u2/IMG_7464.jpg

شرکتی به نام «ارتباطات ایرانیان اروند» ادعا می کند که این تبلتی ایرانی است و در ایران مونتاژ می شود. در واقع از قول مدیرعامل این شرکت نقل شده که «قطعات مختلف تبلت دیمو به سفارش شرکت ایرانیان ارتباط توسط شرکت های خارجی تهیه می شود و سایر امور از قبیل مونتاژ قطعات روی بردهای الکترونیکی، تزریق و غیره در کارخانه انجام می شود.» و این شرکت، دیمو را نخستین تبلت تولیدشده در خاورمیانه معرفی کرده است.

اما به نظر می رسد این تبلت دارای خواهری چینی است. حتما می دانید در سیستم عامل اندروید اگر به یک شبکه وای-فای متصل شوید، نام و مشخصات شبکه متصل شده، در سیستم عامل ذخیره می شود و تبلت بعدا از این اطلاعات، جهت اتصال مجدد به شبکه وای-فای استفاده می کند.

جالب اینجا است که روی تبلتی که در اختیار نارنجی قرار گرفته بود نیز چنین لیستی وجود داشت و یک شبکه وای-فای به نام LingYun را روی آن دیدیم که شبیه به یک اسم چینی بود.

http://narenji.ir/si...u2/IMG_7446.jpg

با جستجو این اسم در کمال شگفتی متوجه شدیم این نام یک شرکت چینی است که محصولاتی از قبیل تبلت تولید می کند. اگر تبلت LINGYUN F2Sرا ببینید متوجه می شوید که از نظر شکل ظاهری و مشخصات فنی با تبلت دیمو 700 مطابقت کاملی دارد. ضمن اینکه قیمت این تبلت چینی ۱۱۳ دلار است. در پایین تصویر این تبلت را ملاحضه می کنید. حال این سوال پیش می آید که آیا واقعا می توان دیمو 700 را یک تبلت ایرانی به حساب آورد؟

http://narenji.ir/si...-narenji-ir.jpg

جمع بندی

http://narenji.ir/si...u2/IMG_7458.jpg

دیمو 700 جزو ارزان ترین تبلت هایی است که می توانید در بازار بخرید. شاید به همین خاطر نباید به دنبال بسیاری از برتری‌ها نسبت به دیگر محصولات بازار باشید. در نهایت تصمیم با شما است که آیا می توان توازن قیمت و امکانات را در این محصول دید یا نه. این تبلت اکنون با قیمت ۳۹۰ هزار تومان به فروش می رسد.

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

خدا کنه انقدر بتونند کیفیتشو بالا ببرند تا همه بتونند بخرند و دست از کپی زدن از روی

چینی ها بردارند .

البته باید حمایت و پشتیبانی هم بشند !!

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

مهران جان هرچند راه زیادی باقیست تا بتونیم به بالاترین کیفیت و امکانات دست یابیم ولی بنده به مهندسین این طرح و شرکت افتخار میکنم و امیدوارم این محصول جرقه ای برای محصولات بعدی در حد جهانی باشه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

خدا کنه انقدر بتونند کیفیتشو بالا ببرند تا همه بتونند بخرند و دست از کپی زدن از روی

چینی ها بردارند .

البته باید حمایت و پشتیبانی هم بشند !!

داداش کپی کیلو چند؟

این کپی نیست خوده خودشه

اگر قت کنی متوجه میشی که اونو از اونور سفارش دادن وار کردن ایناجا بازش کردم دوباره گذاشتن تو جعبه و پخش کردن دست مردم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

بله راهی هوشمندانه واسه واردات ارزان قیمت .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

داداش کپی کیلو چند؟

این کپی نیست خوده خودشه

اگر قت کنی متوجه میشی که اونو از اونور سفارش دادن وار کردن ایناجا بازش کردم دوباره گذاشتن تو جعبه و پخش کردن دست مردم

من احتمالا فکر میکردم که قطعات رو از چین میارن اینجا و روی هم اسمبل میکنن و تحویل

ملت میدن . اقلا اگه اینجوری هم باشه برای چهار نفر ایجاد شغل میشه . ولی اگه کمپلت از چین

وارد بشه به اسم ایرانی اون دیگه نهایت نامردیه !!!!!!

ولی یک چیزی رو بگم که کلا من از این چین خیلی بدم میاد چونکه خیلی سیاست نابود گری داره !

و بخاطر کوچکترین منافع خودش حا ضره یک ملتی رو راحت نابود کنه !!

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

طبق حدس من متاسفانه این هم یه چیزی در حد کامیون ملی و کنسول ملی و ... ملی هستش...

بهانه ای برای واردات بیشتر از چین

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوستان طبق قوانین ایران هر جنسی که از خارج وارد بشه و حقوق و عوارض واردات اون پرداخت بشه - از اون لحظه به بعد اون یک کالای داخلی به حساب میاد. مثلا اگر الان مانیتور سامسونگ جلوتونه یا از cpu اینتل استفاده میکنید: الان این ها همه تولید داخل و کالای داخلی به حساب میان چون واردات قطعی شدند.

حالا واردات این تبلت هم همون داستانه. فقط اسمش رو گذاشتن تولید ایران.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

من این تبلت رو از نزدیک دیدم. تنها نقطه ای که جلب توجه میکنه نوشته MADE IN IRAN هست که در اندازه حدودا 5 سانت! پشت تبلت با کیفیت بسیار پایین با چاپ سیلیکون روش زدن! (پشت تبلت و وسطش!!)

این تبلت هم خود چین حدود 60-70 دلار قیمتشه!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...