رفتن به مطلب

مشکل با ولتاژ سیپیو در مین 990FXA GD80 و چند سوال

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من این مین MSI رو دارم ولی گزینه سیپیو ولتاژش بیشتر از 1.43 نداره!!کارییش نمیشه کرد؟گزینه ای رو نباید تغییر بدم؟کلید ترکیبی چیزی نداره؟

گزینه CPU DDR PHY VOLTAGE

ddr vref voltage

ddr vtt voltage (میدونم برای ولتاژ اضافه دادن هست درچه مواقع و چه مقدار باید اضافه کنم؟)

ممنون

اینهم عکس از بایوس:

b44cvi8t2nz3vzv1z.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کامیار جان بایوسش رو آپدیت که شاید درست شد :

http://www.msi.com/product/mb/990FXA-GD80.html#/?div=BIOS

لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین بایوسش اخرین ورژن هست ولی درست نشده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا تو اسکرین شاتی که گذاشتید 11.12 هست که 11.13 هم بتازگی ریلیز شده.

یک راه حل بهتر هم هست.

برو کالات رو تو سایت MSI ثبت کن ولی لوکیشن نزن ایران.بزن قطر .نامه بزن پشتیبانیش راهنماییت میکنند.

لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین پس این اپدیت از هفته قبل اومده چون تازه اپدیتش کرده بودم الان تستش میکنم

مشکل من اینه انگلیسی اونقدر روون نیستم که کامل بدون قلط بتونم بنویسم فقط کامل میفهمم گفتن هم در حدی که یکجایی گیر نکنم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون اقا معین پس این اپدیت از هفته قبل اومده چون تازه اپدیتش کرده بودم الان تستش میکنم

مشکل من اینه انگلیسی اونقدر روون نیستم که کامل بدون قلط بتونم بنویسم فقط کامل میفهمم گفتن هم در حدی که یکجایی گیر نکنم هست

درود

مثل خودمی فارسیت هم بده :D

از گوگل ترنسلیت کمک بگیر برای جمله بندیت.

من که سوال کردم خیلی خوب جواب میدادن...

راستی چطور ممکن هست ولتاژ همچین مینی بسته باشه و بعد مین من ولتاژ هسته اش تا نزدیکای 2 ولت آزاد هست برای زیر LN2!؟ :-?

لینک به دیدگاه

کامیار جان،

هرچی میخوای بنیویسی فارسی برام پ . خ کن من به انگلیسی برات برش میگردونم.

لینک به دیدگاه

قشنگ معلومه انگلیسیت خوب نیست چون فارسی هم غلط زیاد داری

قبلا هم گفتم ، به صورت معمول کسی با بوردهای msi بلد نیست خوب کار کن چون هم قلق داره و هم بعضی از گزینه هاش با برندهای دیگه متفاوت است مثلا توی گیگا ctrl + F1 حالت اکستریم را فعال میکنه (بعضی بوردها) یا تو اسوس ln2 mode این کار را میکنه و...

ولی برای msi را نمیدونم ! دنبال نام کاربری Olesius باش ! شاید ایشون بتونه کمک کنه ! هم فروم خودمون هم لیون !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبلا هم گفتم ، به صورت معمول کسی با بوردهای msi بلد نیست خوب کار کن چون هم قلق داره و هم بعضی از گزینه هاش با برندهای دیگه متفاوت است مثلا توی گیگا ctrl + F1 حالت اکستریم را فعال میکنه (بعضی بوردها) یا تو اسوس ln2 mode این کار را میکنه و...

کالا موافقم.

واقعا بردهای MSI قلق دارند و حوصله نداشته باشی کلافت میکنه(مخصوصا تو زمینه ولتاژ هاش که به نظر من همش رو باید دستی بدی و از حالت آتو برداری) تا قلقش دستت بیاد ولی قلش رو بگیری واقعا عالی عمل می کنند.

لینک به دیدگاه

کامیار جان،

هرچی میخوای بنیویسی فارسی برام پ . خ کن من به انگلیسی برات برش میگردونم.

ممنون pm میدم مرسی

لینک به دیدگاه

کالا موافقم.

واقعا بردهای MSI قلق دارند و حوصله نداشته باشی کلافت میکنه(مخصوصا تو زمینه ولتاژ هاش که به نظر من همش رو باید دستی بدی و از حالت آتو برداری) تا قلقش دستت بیاد ولی قلش رو بگیری واقعا عالی عمل می کنند.

ممنون اقا معین چشم میپرسم

قسمت Online Customer Service باید برم؟

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از اینجا محصولت رو ثبت کن :

http://register.msi.com/

لوگین که شدی برو داخل My Questions و سوالت رو مطرح کن.

لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین ثبت نام کردم و پرسیدم حالا ببینیم کی جواب میدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی با بایوس مشکل حل نشد!

آخه مگه میشه مین به این خوفی ولتاژ هسته اش بسته باشه!؟

دست به دکمه OC GENIE روی مادر برد نزدی!؟

امتحان کن اونها رو هم.

لینک به دیدگاه

سلام نه متاسفانه

نه نزدم

راستی از کجا بفهمم جواب دادند یا نه؟هیچ جا گزینه ای نداره جز همون بخش سوال که فقط متن خودم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو قسمت انرژی سیوینگ چک میکنی گزینه هارو شاید باید چیزی رو دیزیبل کنی.

لینک به دیدگاه

ممنون همه را خاموش کردم کلا گزینه های توی eco خاموش هستند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من فعلا موندم چطوریه و فکر میکنم اگر مشکلی باشه باگ هست در بایوس مادربرد و نه خرابی!

دوباره تک تک گزینه های تو بایوس خودم رو چک کنم چون شبیه هم هستش.

MSI هم شنبه و یکشنبه تعطیل هست و جواب نمیدن تا 2 شنبه باید باستی.

لینک به دیدگاه

با سلام...

طی جستجوی مختصری که در انجمن های سایت MSI داشتم، اینطور به نظر می آید که مساله لاک کردن ماکس ولتاژ سی پی یو عمدی بوده و جزیی از خصوصیات خود بایوس می باشد. البته در چندین مورد به استفاده از بایوس ورژن 11.5 توصیه شده بود که گویا این محدودیت هنوز درش تعبیه نشده بوده. البته پیشنهاد اکید می کنم با این عبارات در گوگل جستجو کنید تا خودتون به نتیجه جامع تری دست پیدا کنید، زیراهمانطور که از امضای بنده مشخصه پلتفرم AMD استفاده نمی کنم.

site:forum-en.msi.com msi 990fxa gd80 cpu voltage

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

والا من فعلا موندم چطوریه و فکر میکنم اگر مشکلی باشه باگ هست در بایوس مادربرد و نه خرابی!

دوباره تک تک گزینه های تو بایوس خودم رو چک کنم چون شبیه هم هستش.

MSI هم شنبه و یکشنبه تعطیل هست و جواب نمیدن تا 2 شنبه باید باستی.

ممنون اقا معین مرسی خودمم موندم چطور مین 700 تومنی نمیتونه بیشتر از 1.43 ولتاژ بخوره

لینک به دیدگاه

با سلام...

طی جستجوی مختصری که در انجمن های سایت MSI داشتم، اینطور به نظر می آید که مساله لاک کردن ماکس ولتاژ سی پی یو عمدی بوده و جزیی از خصوصیات خود بایوس می باشد. البته در چندین مورد به استفاده از بایوس ورژن 11.5 توصیه شده بود که گویا این محدودیت هنوز درش تعبیه نشده بوده. البته پیشنهاد اکید می کنم با این عبارات در گوگل جستجو کنید تا خودتون به نتیجه جامع تری دست پیدا کنید، زیراهمانطور که از امضای بنده مشخصه پلتفرم AMD استفاده نمی کنم.

site:forum-en.msi.com msi 990fxa gd80 cpu voltage

موفق و موید باشید.

سلام و ممنون

خودم خونده بودم توی سایت های مختلف ولی عجیب اینجاست ولتاژ ها فرق داره مثلا در یک مین 1.27 بستس در یکی 1.55

لینک به دیدگاه

دوستان oc genie هم روشن کردم ولی بازم به همون 1.43 محدود هست ولتاز ها

کسی بقیه گزینه ها نمیدونه برای چی هست؟

لینک به دیدگاه

دوستان الان داشتم درمورد این ولتاژ تحققی میکردم که چشم به عکس 4و 5این ریویو افتاد اگر دقت کنید میبینید که ولتاژ محدود نیست و مشخص است در عکس4رم که ورژن بایوس 11.5 است حالا سوال اینجاست که ایا این بایوس رو نصب کنم؟ایا سیپیو 8150 رو ساپورت میکنه؟(میدونم با 8150 خودش تست کرده ولی میخوام مطمین بشم

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=871&Itemid=69&limit=1&limitstart=4

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان الان داشتم درمورد این ولتاژ تحققی میکردم که چشم به عکس 4و 5این ریویو افتاد اگر دقت کنید میبینید که ولتاژ محدود نیست و مشخص است در عکس4رم که ورژن بایوس 11.5 است حالا سوال اینجاست که ایا این بایوس رو نصب کنم؟ایا سیپیو 8150 رو ساپورت میکنه؟(میدونم با 8150 خودش تست کرده ولی میخوام مطمین بشم

http://benchmarkrevi...=1&limitstart=4

درود

مطمئنا نباید مشکلی باشه.

و مشکل همون لیمیت کردن ولتاژ در بایوس هست.

خود MSI جواب نداد بهت!

لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین

درست شد به صورتی عجیب تا 2.7 ولتاژ ازاده توی بایوس حالا فقط باید تست کنم ببینم میتونه ولتاژ بالاتر از 1.43 رو بدون مشکل بده یا نه

نه متاسفانه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...