رفتن به مطلب

ساپرت رم بالا 2000

AmirMahmood
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان بلاخره جواب کار نکردن رو گرفتم

ببینین دوستان رم هایی که بالاتر از 1600 باشن به صورت دیفالت رو این مادربرد کار نخواهند کرد . 1866 هم امتحان شده . و ان هم کار نکرد . این مشکل یک مشکل کارخانه ایست و روی یهک مادربرد دیگه که نو هم بوئ تست شده و کار نکرده . پس اگر می خواهید رم بالا 1600 بخیر این مادربرد به هیچ وجهی توصیه نمیشه .

ختم کلام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما رم ها رو با برد دیگه تست کردید؟ چون ممکنه مشکل از رم هم باشه. مین برد من Z77-V Pro هستش و تا حد اکثر فرکانسی که رم هام میتونن کار کنن ( 2350MHz ) رو راحت جواب میده.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

دوستان بلاخره جواب کار نکردن رو گرفتم

ببینین دوستان رم هایی که بالاتر از 1600 باشن به صورت دیفالت رو این مادربرد کار نخواهند کرد . 1866 هم امتحان شده . و ان هم کار نکرد . این مشکل یک مشکل کارخانه ایست و روی یهک مادربرد دیگه که نو هم بوئ تست شده و کار نکرده . پس اگر می خواهید رم بالا 1600 بخیر این مادربرد به هیچ وجهی توصیه نمیشه .

ختم کلام

در تایید دوستم منم مادربردم تو سایتش نوشته رمها تا 2200 ساپورت میشن ولیکن فقط تا 1600 کار میکنه.

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما رم ها رو با برد دیگه تست کردید؟ چون ممکنه مشکل از رم هم باشه. مین برد من Z77-V Pro هستش و تا حد اکثر فرکانسی که رم هام میتونن کار کنن ( 2350MHz ) رو راحت جواب میده.

اقا رم ها رو از اقای حسینی گرفتم از این ادم مطمئن تر پیدا می کنی . دو تا پک دوال گرفتم که همشون 2400 بود . رم ها هیچ مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در تایید دوستم منم مادربردم تو سایتش نوشته رمها تا 2200 ساپورت میشن ولیکن فقط تا 1600 کار میکنه.

واقعا واسه ایسوس متاسفم با این مادربرد زدنش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا رم ها رو از اقای حسینی گرفتم از این ادم مطمئن تر پیدا می کنی . دو تا پک دوال گرفتم که همشون 2400 بود . رم ها هیچ مشکلی نداره

این که رمی مشکل دار از آب در اومده باشه که ربطی به این که از چه کسی خریدیدش نداره :lol: آقای حسینی که رم ها رو تولید نکرده

شما اول با یه مدل مین برد که قبلا رم فرکانس بالا روش تست شده و جواب داده باید تست بکنید تا ببینید روی اون کار می کنند یا نه ( برای این که از بابت رم ها مطمئن بشید)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا واسه ایسوس متاسفم با این مادربرد زدنش

مین برد آرمین Asrock هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این که رمی مشکل دار از آب در اومده باشه که ربطی به این که از چه کسی خریدیدش نداره :lol: آقای حسینی که رم ها رو تولید نکرده

شما اول با یه مدل مین برد که قبلا رم فرکانس بالا روش تست شده و جواب داده باید تست بکنید تا ببینید روی اون کار می کنند یا نه ( برای این که از بابت رم ها مطمئن بشید)

برادر من خود گارانتی هم با رم های 1866 تست زده رو اون هم جواب نداده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجیبه. به خاطر این میگم که برد من که همینه فقط Pro هستش همچین مشکلی نداره. به هر حال قصد من این بود که اگر از دستم بر میاد کمکی کرده باشم. ;) امیدوارم مین جدیدی که میگیرید مشکلی نداشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجیبه. به خاطر این میگم که برد من که همینه فقط Pro هستش همچین مشکلی نداره. به هر حال قصد من این بود که اگر از دستم بر میاد کمکی کرده باشم. ;) امیدوارم مین جدیدی که میگیرید مشکلی نداشته باشه

ممنون . قصد خرید ماکسیموس وی رو دارم ولی نمی دونم اون می تونه 4 تا 2400 رو با هم ساپرت کنه . میترسم اینم مثل اون فقط ورقی باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالب داخل مشخصات اسوس تا 2600 رو روی اور زده و داخل مین برد تا 2400 رو ساپورت می کنه.

من می گم مشکل از بایوس هست.باید با بایوسهای مختلف تستش کنید تا بهترینش رو پیدا کنید.چون چندتا سایت تا فرکانس بالای 2000 رو راحت با این مادربرد استیبل بودند.نهایت نتونستید به نظر من نگه دارید و روی فرکانس 1600 با بهترین تایمینگ رمتون ست کنید و منتظر بمونید تا بایوس بهتری براش بیاد.هر بایوس جدید که اومد تست کنید.

مشکلتون رو با خود سایت اسوس هم در میون بذارید.

نیمی از بایوسهای ریلیز شده برای این مین برد هم برای بالا برد سطح تطابق با رم هست.

لینک به دیدگاه

واقعا نمیدونم که چطور "بهترین اُورکلاکر های ایران" متوجه مشکل شما نشدند!

با اون کسی که توی گارانتی صحبت کردید، کاملا حق داشتند در مورد اینکه این رم ها به مادربرد شما نمیخوره! (در مورده اینکه سایت asus چرت نوشته، نه حق نداشتند!)

این قسمت از مشخصات رو کاملا از سایت Asus کپی کردم:

4

x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2600(O.C.)/2400(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1800(O.C.)/1600/1333 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory

Dual Channel Memory Architecture

همونطور که مطمئنم هنوز هم متوجه اشتباهتون نشدید، براتون توضیح میدم:

مادربرد شما فقط فرکانس 1600 و 1333 رو پشتیبانی میکنه (با رنگ قرمز مشخص کردم) حالا اگر دقت کنید، فرکانس های بالاتری هم نوشته شما از جمله 2400 ولی این به معنی نیست که رم با فرکانس 2400 میتونید استفاده کنید! جلوی اون فرکانس ها نوشته O.C. یعنی شما رم های 1600 یا 1333 رو میتوید تا فرکانس 2600 OverClock کنید! نمیتونید از رمی که به صورت پیش فرض فرکانس 2400 داره استفاده کنید! حتما باید 1600 یا 1333 رو Overclock کنید تا به اون فرکانس ها برسید!

این دوستومن هم Bahman که میبینید رم با فرکانس 2350 روی P8Z77-V Pro نصب کردند (طبق امضا) ،دقت کنید که رم ایشون هم 1600 هست و خودشون به 2350 کلاک کردن!

به جای اینکه فوری اینقدر شلوغ کنید و بگید Asus بلد نیست مادربرد بزنه (!)، یکم قبلش تحقیق کنید. ;)

در ضمن واقعا به رم 2400 و 16 گیگ هم احتیاج ندارید. 1600 و 2400 توی خیلی مواقع تفاوت زیادی برای مصارف عادی حتی برای گیم هم نمیکنه! اگر برای گیم هم رم لازم دارید، 8 گیگ هم کافیه. اگر تدوین حرفه ای ویدیو دارید، 16 گیگ مناسبه.

امیدوارم مشکلتون حل شده بشه.

پ.ن. راستی Sabertooth هم 2400 ساپورت نمیکنه، ارزش خرید هم نداره واقعا. اون Thermal Armor بیشتر جنبه بازار یابی داره تا کاربردی.

موفق باشید،

پویا

ویرایش شده توسط WhiteRenard
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا نمیدونم که چطور "بهترین اُورکلاکر های ایران" متوجه مشکل شما نشدند!

با اون کسی که توی گارانتی صحبت کردید، کاملا حق داشتند در مورد اینکه این رم ها به مادربرد شما نمیخوره! (در مورده اینکه سایت asus چرت نوشته، نه حق نداشتند!)

این قسمت از مشخصات رو کاملا از سایت Asus کپی کردم:

4

همونطور که مطمئنم هنوز هم متوجه اشتباهتون نشدید، براتون توضیح میدم:

مادربرد شما فقط فرکانس 1600 و 1333 رو پشتیبانی میکنه (با رنگ قرمز مشخص کردم) حالا اگر دقت کنید، فرکانس های بالاتری هم نوشته شما از جمله 2400 ولی این به معنی نیست که رم با فرکانس 2400 میتونید استفاده کنید! جلوی اون فرکانس ها نوشته O.C. یعنی شما رم های 1600 یا 1333 رو میتوید تا فرکانس 2600 OverClock کنید! نمیتونید از رمی که به صورت پیش فرض فرکانس 2400 داره استفاده کنید! حتما باید 1600 یا 1333 رو Overclock کنید تا به اون فرکانس ها برسید!

این دوستومن هم Bahman که میبینید رم با فرکانس 2350 روی P8Z77-V Pro نصب کردند (طبق امضا) ،دقت کنید که رم ایشون هم 1600 هست و خودشون به 2350 کلاک کردن!

به جای اینکه فوری اینقدر شلوغ کنید و بگید Asus بلد نیست مادربرد بزنه (!)، یکم قبلش تحقیق کنید. ;)

در ضمن واقعا به رم 2400 و 16 گیگ هم احتیاج ندارید. 1600 و 2400 توی خیلی مواقع تفاوت زیادی برای مصارف عادی حتی برای گیم هم نمیکنه! اگر برای گیم هم رم لازم دارید، 8 گیگ هم کافیه. اگر تدوین حرفه ای ویدیو دارید، 16 گیگ مناسبه.

امیدوارم مشکلتون حل شده بشه.

پ.ن. راستی Sabertooth هم 2400 ساپورت نمیکنه، ارزش خرید هم نداره واقعا. اون Thermal Armor بیشتر جنبه بازار یابی داره تا کاربردی.

موفق باشید،

پویا

باز دوباره یکی یه چیزی گفت که من عصبانی بشم :angry:

عزیزم تاحالا پلتفورم اینتل داشتی!چیزی از XMP به گوشتون خورده!

برای بالا بردن فرکانس رم چندتا مورد مهمه !

1- بالا بودن خود فرکانس رم یا توانایی رسیدن با فرکانس بالا و مورد نظر

2-پشتیبانی مادر برد از این فرکانسها

3-پشتیبانی پردازنده از فرکانسهای بالای رم(در اصل داشتن مموری کنترلر قدرتمند پردازنده)

فرض می کنیم روی سیستم ایشون یک رم 2133 سوار هست.

در داخل بایوس براحتی گزینه 2133 رم موجوده و میتونید اونرو ست کنید.

گام بعدی بازی با تایمینگ و ولتاژ برای استیبل شدن در این فرکانس هست.

به کررات این کار رو انجام دادم و مثل شما اینطوری در مورد چیزی نمی گویم مطمئن هستم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه صاحب تاپیک

یعنی من الان رم 1600 دارم اما توی بایوس میزنه 1333 به خاطر سی پی یوم هستش که بالای 1333 ساپورت نمیکنه؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان لطفا سر یه مادر برد ناچیز جر و بس نکنید واقعا یه پلاستیک بی ارزش . ارزش اینو نداره که کدورت بین افراد پیش بیاد . امروز پیش دوستان فرجام و پویا بودم و قرار شده که این اینو بفروشم و یه ماکسیموس وی بگیرم تو این هفته . ختم کلام .

ویرایش شده توسط MZG
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه صاحب تاپیک

یعنی من الان رم 1600 دارم اما توی بایوس میزنه 1333 به خاطر سی پی یوم هستش که بالای 1333 ساپورت نمیکنه؟؟؟

cpu تون چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2500k هستش توی خود سایت اینتل زده بود 1066 و 1333 اما هنوز توکتم نرفته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نکم . چون بالاتر از این فرکانس وظیفه مادربرد . حالا استاید بهتر می دونن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه صاحب تاپیک

دقیقا و براحتی میتونید از داخل بایوس بذارید روی 1600 ولی تایمینگ و ولتاژ رو باید دستی ست کنید و سپس تست پایداری بگیرید.همین!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...