رفتن به مطلب

چه کارت گرافیکی بخرم؟؟؟کمکم کنید لطفا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.میخواستم بدونم بهترین مدل کارت گرافیک برای مادربورد گیگابایت مدل GA-8I945GZME-RH کدومه؟؟؟ 512 یا 1 باشه.البته ترجیحا 512.قیمتشم زیاد گرون نباشه.برای بازی نمیخوام.فقط میخوام جواب باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.میخواستم بدونم بهترین مدل کارت گرافیک برای مادربورد گیگابایت مدل GA-8I945GZME-RH کدومه؟؟؟ 512 یا 1 باشه.البته ترجیحا 512.قیمتشم زیاد گرون نباشه.برای بازی نمیخوام.فقط میخوام جواب باشه.

با سلام خدمت دوست عزیز:

دوست گرانقدر این یک مورد بسیار ساده ای میباشد . مادر بورد شما LGA775 میباشد

و اینجور هم که معلوم است شما اهل گیم ویا استفاده از کارهای گرافیکی سنگین نمیباشید

و به گفته خودتان برای کار راه انداختنتان ( احتمالا کارهای افیس ویا وبگردی و دیدن فیلم )

خواسته تان میباشد که به نظر بنده کار شما با یک کارت گرافیک 9400 انوایدیا با 512

مگ رم حافظه DDR2 کاملا راه میافتد و حتی پایین تر که دیگر پایین تر از این کارت را

فکر نمیکنم اصلا پیدا نمایید مگر در اوراقی فروشیها. و این کارت دارای قیمتی ارزان هم میباشد .

راستی دوست عزیز اگر حتی 8400 انوادیا با همان مشخصات تمیز و سالم پیدا کردی انهم جواب کارشما را کاملا بخوبی میدهد .

شما هیچ احتیاجی اصلا به یگ گیگ نداری همان 512 کاملا کارشما را راه خواهد انداخت ( با توجه به مادر برد و کلا

پلتفرمت )

باتشکر : مهران

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

8500 یا 9500 در رنج انویدیا.

4650 یا 5450 در رنج ATI .البته دست دومش رو هم باید کمی بیشتر از 50 هزینه کنید.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

آقا منم گیر کردم چی بگیرم؟؟؟

ati یا nvidia؟؟؟؟؟

کدوم سری ؟؟؟

چه برندی؟؟

کلاب ؟ سافایر؟؟ ای وی جی ای؟؟ ایکس اف ایکس؟؟ اسوس؟؟ ام اس ای؟؟ کدوم اخه

سرگیجه گرفتم به خدا

یکی میگه nvidia بگیر فیزیکس داره

اون یکی میگه فیزیکس تو چند تا بازی وجود داره و عملا به کار نمیاد

اون یکی میگه نتیج تحقیقات میگه رادون سرتر از سری جی تی ایکسه

من برای سی پی یو a8-3870k میخوام

رفتم از فروشنده بپرسم میگه آقا سری fx بگیر که بتونی کارت انویدیا بگیری

همونطورم که خودتون میدونید a8 ای پی یو داره و میتونم با کارت ati شیر کنم

به طرف اینو میگم میگه نه سری fx بگیر با کارت انویدیا

میگم میخوام شیر کنم با ای پی یو

میگه اگه میخوای بازی درست و حسابی بازی کنی انیدیا بگیر اگه میخوای بازی در حد گرافیک کارتون بازی کنی برو سراغ ati

کدوم بالاخره؟؟؟

ما نفهمیدیم آخر چند چند شدیم

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

ویرایش شده توسط بابا شاه
لینک به دیدگاه

آقا منم گیر کردم چی بگیرم؟؟؟

ati یا nvidia؟؟؟؟؟

کدوم سری ؟؟؟

چه برندی؟؟

کلاب ؟ سافایر؟؟ ای وی جی ای؟؟ ایکس اف ایکس؟؟ اسوس؟؟ ام اس ای؟؟ کدوم اخه

سرگیجه گرفتم به خدا

یکی میگه nvidia بگیر فیزیکس داره

اون یکی میگه فیزیکس تو چند تا بازی وجود داره و عملا به کار نمیاد

اون یکی میگه نتیج تحقیقات میگه رادون سرتر از سری جی تی ایکسه

من برای سی پی یو a8-3870k میخوام

رفتم از فروشنده بپرسم میگه آقا سری fx بگیر که بتونی کارت انویدیا بگیری

همونطورم که خودتون میدونید a8 ای پی یو داره و میتونم با کارت ati شیر کنم

به طرف اینو میگم میگه نه سری fx بگیر با کارت انویدیا

میگم میخوام شیر کنم با ای پی یو

میگه اگه میخوای بازی درست و حسابی بازی کنی انیدیا بگیر اگه میخوای بازی در حد گرافیک کارتون بازی کنی برو سراغ ati

کدوم بالاخره؟؟؟

ما نفهمیدیم آخر چند چند شدیم

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

دوست عزیز نمیدونم چرا اما حس میکنم در خرید و به خصوص در خرید گرافیک خیلی وسواس پیدا کردین اینا همش شعاره و اگه برای بازی میخوای زیاد خرج گرافیک نکن در انویدیا بهترین انتخاب یک 560ti و در AMD هم یکی در هر رده همین کاملا براتون کافیه چون نسل جدید بازی ها که بیاد گرافیک های جدید هم میاد که بعد از خریدت پشیمون نمیشی و میفروشی و یکی دیگه جدید میگیری. انویدیا قیمتش گرونتره و مشتریش در ایران بیشتر و AMD ارزون تره و مشتریش کمی کمتره در ایران نسبت به انویدیا که یکی از دلایل اصلیش هم همین شعار هاست که خریدار رو به اشتباه وا میداره.

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و با اجازه :

اقا من یسوالی واسم پیش اومده گفتن بگم سر دلم نمونه: :D

اگه فراره کنسول های اینده رو amd ساپورت کنه پس این قیزیکس چی میشه؟؟؟ :confused:

--------------

شرمنده ابنجا پرسیدم چون تو انتخاب نوع گرافیک ممکنه تاثیر داشته باشه!!! ^_^

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نمیدونم چرا اما حس میکنم در خرید و به خصوص در خرید گرافیک خیلی وسواس پیدا کردین اینا همش شعاره و اگه برای بازی میخوای زیاد خرج گرافیک نکن در انویدیا بهترین انتخاب یک 560ti و در AMD هم یکی در هر رده همین کاملا براتون کافیه چون نسل جدید بازی ها که بیاد گرافیک های جدید هم میاد که بعد از خریدت پشیمون نمیشی و میفروشی و یکی دیگه جدید میگیری. انویدیا قیمتش گرونتره و مشتریش در ایران بیشتر و AMD ارزون تره و مشتریش کمی کمتره در ایران نسبت به انویدیا که یکی از دلایل اصلیش هم همین شعار هاست که خریدار رو به اشتباه وا میداره.

با تشکر

ممنون

ولی آره راست میگی وسواسی شدم

آخه آنقدر اطلاعات ضد و نقیض میدن آدم میمونه چیکار کنه

خودم هم تقریبا همین نظر خودتو داشتم ولی خب همونطور که خودت گفتی با این شعارها که بعضا که اصلا کلا از جانب فروشنده هاس آدم میمونه چی بگیره

بازم ممنون

حالا به نظر خودت سیستم با سی پی یو a8-3870k بازی جواب میده؟؟ منظورم در مورد بازیهای جدید هم هست؟؟

جای دیگه پرسیدم سری خوف i7 رو معرفی کرد

یکی نیست بگه بابا کی میگه اینتل بده ولی آدم باید به جیبشم نگاه کنه دیگه

یعنی اگه کسی نتونست اینتل بگیره ای ام دی جوابشو نمیده؟؟

چه جو مسمومی آخه راه افتاده

ویرایش شده توسط بابا شاه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون

خودم هم تقریبا همین نظر خودتو داشتم ولی خب همونطور که خودت گفتی با این شعارها که بعضا که اصلا کلا از جانب فروشنده هاس آدم میمونه چی بگیره

بازم ممنون

حالا به نظر خودت سیستم با سی پی یو a8-3870k بازی جواب میده؟؟ منظورم در مورد بازیهای جدید هم هست؟؟

دوست عزیز

اینقدر وسواس الکی بخرج نده و به این حرفهای عجیب وغریب هم گوش اصلا نکن

اگه برای گیم میخواهی که من خودم سالهاست که دارم به گیم میپردازم و هنوزم عاشقشم

و مطمئنا اینجورهام نیست که فکر میکنی . مگه با اون سیستمت میخواهی اپولو هواکنی ؟؟!!

دوستمون pclord حرف خیلی خوبی زده و خوشم اومد از حرفش . مطمئنا واقعیت همونه .

اگه از منی که سالهاست داره گیم میزنم بپرسی بیشتر این حرفارو خود کارخونه های سازنده

میسازندو بهش دامن میزنند . قربونش برم ما ایرانی ها هم که تخصص عجیبی در کاه رو کوه کردن

داریم . حالا خوبه که امکانات برامون اینجوری محدوده ! فکرشو کن مثلا یه کشوری بودیم که امکانات

مون مثلا در حد ژاپن بود اونوقت دیکه .........

من سنگین ترین گیمهارو برخلاف تصور و سیستم درخواستی سایتها با سیستمی بسیار بسیار سبک ترو

وحتی با کیفیتی بالا انجام دادم و کلی هم لذت بردم و واقعا پی بردم که همه این حرفها بیخودیه و کلی هم

بهشون خندیدم و همون گیم رو با یک سیستم خفن انجام دادم و چونکه خودم اهل گیم و فن بودم تفاوتهایی رو

مشاهده کردم که از دید خیلی ها اصلا بچشم نمیاد !!

در رابطه با Physix دوست عزیز این یه چیز مسخره ایه که انوایدیا برای خودش راه انداخته و کلی هم از کنارش

داره سو استفاده میکنه بواسطه شباهت اسمی و تلفظیش با physics که کلی همه رو به اشتباه میاندازه داره .

که فیزیکس اولی همون حالت تقویت شده فیزیکس دومیه که فقط و فقط روی تعدادی انگشت شماری از بازیها یی که

اونهم سفارش انوادیا هست اعمال میشه و بس و ارزش اینهمه هیاهو و دادو قال رو هم اصلا نداره که خیلی ها فکرشو

میکنند . و خیلی خنده دار تر از اون چیزیه که ادم کلی بخاد باسش پول هزینه کنه !!

اصلا سخت نگیر که مطمئنا خیلی ضرر خواهی کرد . شک نکن !!!

قربانت : مهران

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر مهران عزیز

آقا مهران درست میگن تنها خاصیت فیزیکس انویدیا اینه که جزئیات رو بیشتر میکنه مثل شکسته شدن شیشه که گاهی اوقات به جای اینکه صحنه رو واقعی تر کنه صحنه رو مصنوعی و مسخره جلوه میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

"تنها خاصیت فیزیکس انویدیا اینه که جزئیات رو بیشتر میکنه مثل شکسته شدن شیشه که گاهی اوقات به جای اینکه صحنه رو واقعی تر کنه صحنه رو مصنوعی و مسخره جلوه میده"

درود و احسنت به تو دوست عزیز که خوب متوجه موضوع شدی و حتما کارت گرافیک انوایدیا داری که چنین تجربه ای رو داشتی!!

لینک به دیدگاه

ممنون

بازم ممنون

بله دوست عزیز این سی پیو کاملا کافیه، در اینتل هم یک i3 2100 اینل کاملا جواب میده برای بازی ،من خودم دوستانی دارم که با سی پیو 7300 اینتل همه بازی های روز رو دارن بازی میکنن. برای بازی زیاد خرج سیستمت نکن که بعد خیلی پشیمون میشی. یک سیستم که بازی های روز رو به خوبی اجرا کنه کافیه. گرافیک که بهتون گفتم سی پیو هم خوبه و رم هم که مثل قبل نیست 8 گیگ به راحتی میتونید ببندید که برای بازی های زیاد هم هست. در حال حاضر بازی بخواد خیلی رم بکشه 4 گیگ رم پر کنه. خلاصه خودتو اذیت نکن و برو به خیال راحت یک سیستم بگیر و بشین لذت ببر کاش منم وقت داشتم میتونستم مثل قبل بازی کنم.

دوست عزیز

و مطمئنا اینجورهام نیست که فکر میکنی . مگه با اون سیستمت میخواهی اپولو هواکنی ؟؟!!

اگه از منی که سالهاست داره گیم میزنم بپرسی بیشتر این حرفارو خود کارخونه های سازنده

میسازندو بهش دامن میزنند . قربونش برم ما ایرانی ها هم که تخصص عجیبی در کاه رو کوه کردن

داریم . حالا خوبه که امکانات برامون اینجوری محدوده ! فکرشو کن مثلا یه کشوری بودیم که امکانات

من سنگین ترین گیمهارو برخلاف تصور و سیستم درخواستی سایتها با سیستمی بسیار بسیار سبک ترو

وحتی با کیفیتی بالا انجام دادم و کلی هم لذت بردم و واقعا پی بردم که همه این حرفها بیخودیه و کلی هم

بهشون خندیدم و همون گیم رو با یک سیستم خفن انجام دادم و چونکه خودم اهل گیم و فن بودم تفاوتهایی رو

در رابطه با Physix دوست عزیز این یه چیز مسخره ایه که انوایدیا برای خودش راه انداخته و کلی هم از کنارش

داره سو استفاده میکنه بواسطه شباهت اسمی و تلفظیش با physics که کلی همه رو به اشتباه میاندازه داره .

که فیزیکس اولی همون حالت تقویت شده فیزیکس دومیه که فقط و فقط روی تعدادی انگشت شماری از بازیها یی که

اونهم سفارش انوادیا هست اعمال میشه و بس و ارزش اینهمه هیاهو و دادو قال رو هم اصلا نداره که خیلی ها فکرشو

ممنون دوست عزیز

فیزیکس انویدیا بیشتر به نظر من در برنامه های سه بعدی تری دی مکس و مایا کاربرد داره و برای بازی ارزش هزینه کردن نداره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

اولا ز همه دوستان خیلی ممنونم بابت راهنماییهاشون

دوست عزیز

آقا مهران ممنون از شما

ولی من وسواسی نیستم

یعنی شدم با این اطلاعات غلط غلوط که بعضا فروشنده ها میدن

همین چند روز پیش رفتم بازار رضا یارو با چنان حرص و ولع و اعصاب خوردی حرف میزد که انگار دارم بهش فحش میدم

آنقدر حرص میخورد (البته من مخالفت میکردم باهاش چون میدونستم داره پرت و پلا میگه) که فکر کنم یه 20 کیلویی وزن کم کرد

هی ام میگفت نه اگه میخوای بازی کنی با گرافیک درست و حسابی بیا انویدیا بخر اگه میخوای بازی کنی با گرافیک در حد کارتون!!! برو ای تی ای بخر

خدا کار و کاسبی اینطور فروشنده هایی که مشتری رو به اشتباه میندازن کساد کنه

درود بر مهران عزیز

آقا مهران درست میگن تنها خاصیت فیزیکس انویدیا اینه که جزئیات رو بیشتر میکنه مثل شکسته شدن شیشه که گاهی اوقات به جای اینکه صحنه رو واقعی تر کنه صحنه رو مصنوعی و مسخره جلوه میده

"تنها خاصیت فیزیکس انویدیا اینه که جزئیات رو بیشتر میکنه مثل شکسته شدن شیشه که گاهی اوقات به جای اینکه صحنه رو واقعی تر کنه صحنه رو مصنوعی و مسخره جلوه میده"

ممنون از توضیحتون از بابت فیزیکس

بله دوست عزیز این سی پیو کاملا کافیه، در اینتل هم یک i3 2100 اینل کاملا جواب میده برای بازی ،من خودم دوستانی دارم که با سی پیو 7300 اینتل همه بازی های روز رو دارن بازی میکنن. برای بازی زیاد خرج سیستمت نکن که بعد خیلی پشیمون میشی. یک سیستم که بازی های روز رو به خوبی اجرا کنه کافیه. گرافیک که بهتون گفتم سی پیو هم خوبه و رم هم که مثل قبل نیست 8 گیگ به راحتی میتونید ببندید که برای بازی های زیاد هم هست. در حال حاضر بازی بخواد خیلی رم بکشه 4 گیگ رم پر کنه. خلاصه خودتو اذیت نکن و برو به خیال راحت یک سیستم بگیر و بشین لذت ببر کاش منم وقت داشتم میتونستم مثل قبل بازی کنم.

پس حالا که اینطوره اگه سی پی یو رو 3850 هم بردارم جوابم رو میده بازم آره؟؟

چون خودم هم بررسی های ویدیویی این سی پی یو رو دیدم خیلی خوب بود تو بازی

ویرایش شده توسط بابا شاه
لینک به دیدگاه

اولا ز همه دوستان خیلی ممنونم بابت راهنماییهاشون

آقا مهران ممنون از شما

ولی من وسواسی نیستم

یعنی شدم با این اطلاعات غلط غلوط که بعضا فروشنده ها میدن

همین چند روز پیش رفتم بازار رضا یارو با چنان حرص و ولع و اعصاب خوردی حرف میزد که انگار دارم بهش فحش میدم

آنقدر حرص میخورد (البته من مخالفت میکردم باهاش چون میدونستم داره پرت و پلا میگه) که فکر کنم یه 20 کیلویی وزن کم کرد

هی ام میگفت نه اگه میخوای بازی کنی با گرافیک درست و حسابی بیا انویدیا بخر اگه میخوای بازی کنی با گرافیک در حد کارتون!!! برو ای تی ای بخر

خدا کار و کاسبی اینطور فروشنده هایی که مشتری رو به اشتباه میندازن کساد کنه

ممنون از توضیحتون از بابت فیزیکس

پس حالا که اینطوره اگه سی پی یو رو 3850 هم بردارم جوابم رو میده بازم آره؟؟

چون خودم هم بررسی های ویدیویی این سی پی یو رو دیدم خیلی خوب بود تو بازی

من تجربه ای با سی پیو های amd نداشتم اما سرچ که کردم سی پیویه خوبی بود و برای بازی ها کاملا کافی بود من خودم الان دارم یک اینتل i3 2100 میگیرم که کاملا جواب بازی ها رو میده. شما هم سی پیویه مد نظرت که گفتی خوبه و کاملا کافی هست و به راحتی خریدتو انجام بده.

و در آخر طوری خرید کن که بعد از خرید پشیمون نشی من نظرمو گفتم باز هم هر چی خودت دوس داری و دلت میخواد بگیر که بعد پشیمون نشی و نگی نه باید اونو میگرفتم و...

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...