رفتن به مطلب

Foxconn Flaming Blade GTI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

ببخشید راستش در پس ذهنم دارم واسه یه سیستم سوکت 1366 یه فکرایی میکنم.. همچین جدی نیس ولی در حد یه جور تجربه ی آزمایشگاهی هست . حالا ببینم پولش جور میشه :mellow:

خلاصه میخواستم بگم نظر اساتید درباره ی این بورد چی هست؟

اینم لینک

یه مغازه ای تو شهرمون این مدل رو داشت قیمت هم میگفت 320.

راستی یه چیز جالب: من رشت هستم. اینجا قیمت لوازم کامپیوتری همیشه 50 تا 70تومن بیشتر از تهران بود ولی الان بعد از این گرونی ها انگار بیخیال قیمت تهران شدن و قیمتاشوت تا100 یا حتی بیشتر هم از تهران کمتر شده. مثلا core i7 2700K رو امروز از همین مغازه قیمت گرفتم 950تومن.!

لینک به دیدگاه

درود

دوستان من قصد خرید ندارم اینو همینطوری گقتم تا شاید زودتر جوب بدین :D

کلا بابت اطلاعات عمومی دوست داشتم دربارش بدونم تا ببینم چجور بردی هست ... مثلا تو OC چجوریاست چون چندتا کامنت کسانی رو که تو newegg خریده بودن رو خوندم خیلی متناقض بود. یه عده گفته بودن مفت نمیرزه و یه عده دیگه هم گفته بودن عالیه...

لینک به دیدگاه

با درود

در کل بی خیالش شو.... هم کلی پول واسه ی یه مین قدیمی بدی هم

امکانات جدیدو نداره usb3 sata3 که گر بخوای ssd بخری نمی تونی از سرعتش استفاده کنی و...

لینک به دیدگاه

درود

ممنون از جواب. راستش فقط میخواستم دربارش بدونم همین. قصد خرید نداشتم ، چون اولین 300تومنی که بتونم جمع کنم رو خرج ssd واسه سیستم خودم میکنم.

بحرحال ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...