رفتن به مطلب

كنسول Wii

این دسنگاه را چگونه ارزیابی میکنید ؟  

1 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. این دسنگاه را چگونه ارزیابی میکنید ؟

• دسنگاه عالی است
      0
    • دستگاه خوبی است
      2
    • یک چیز معمولی
      0
    • ارزش امتحان ندارد
      0

Recommended Posts

Wii یا به عبارت بهتر وویی دستگاه بازی جدید و جالبی است که حدوداً از یک سال پیش به صورت گسترده در دنیا عرضه شده ولی از اونجایی که ما ایرانیا عادت داریم تا بقیه مردم دنیا دستگاهاشون رو کهنه نکردن به سراغ اون وسیله نریم , طبق معمول این کنسول بازی هنوز در بازار ایران جا نیفتاده .

وویی در نوع خود بالاترین نوع اوری را در دسنگاه های باز (کنسول ) ایجاد کرده . از جمله متعلقات آن دسته های بی سیم و چند منظوره اش است که در کنار موتور گرافیکی قوی دستگاه , کیفیت تصویری به بازیگر ارائه می دهد که از Ps2 بسیار بهتر است .

اما این تنها جنبه مثبت نینتندو نیست بلکه این دستگاه از لحاظ قیمت هم به نسبت دیگر کنسولهای جدید از بهای کمتری برخوردار است و بازیهای ارائه شده برای آن نیز به مقدار کافی متنوع و زیاد می باشد .

من خودم که تو رشت زندگی میکنم توی چند نقطه دیدم که این کنسول رو و یا بازیهاشو میفروشن پس برای کسی که تو تهران زندگی میکنه تهیه دستگاه خیلی راحت تره .

wii.jpg

این هم یه لینک برای دیدن متعلقات دستگاه , شکل آن و بازی های ارائه شده برای اون

با تکشر آریا فرجند

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به نظر من هم کنسول wii یک کنسول مدرن است که تحولی در دنیای کنسولهای بازی ایجاد کرده است

این کنسول با سیستم کنترلر خاصی که دارد توجه بسیاری را به خود جلب می کند .

به نظر من در سالهای آینده شاهد تحولی در دنیای بازی های کامپیوتری خواهیم بود که بخشی از این تحولات را کنسول wii با کنترلر مخصوص خود در دنیای بازی ایجاد می کند . کنسول wii در سالهای آینده با آمدن بازیهای جدید

که مخصوص این کنسول ارائه میشود پیشرفت زیادی خواهد کرد

در لینک مقابل میتوانید شاهد مشخصات کامل این کنسول همراه با عکس های از این کنسول نسل جدید را مشاهده کنید : http://www.lioncomputer.ir/themes/shop/2007/12/wii_1.php#more

لینک به دیدگاه

من شنیدم كه بازی سیمز سیتی به تازگی برای این کنسول ارائه شده اگه کسی چیزی از نحوه بازی کردن اون با جوی استیک مخصوص دستگاه میدونه بگه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...