رفتن به مطلب

***ویندوز 8***


روبیک
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

چطور کامپیوتر خود را برای نصب ویندوز ۸ آماده کنیم

d0b71748ba0e5700e8c7884ccddba483_XL.jpg

نسخه نهایی ویندوز ۸ منتشر شده است و الان زمان مناسبی برای مهاجرت به جدیدترین نسخه ویندوز است. اما قبل از آن باید خود را آماده کنید. در این مقاله با مواردی که پیش از ارتقاء یا نصب ویندوز ۸ باید در نظر داشته باشید، آشنا خواهید شد.

تنها با پرداخت ۳۹.۹۹ دلار می‌توانید ویندوز ۷ فعلی خود را به ویندوز ۸ ارتقاء دهید. بسیاری از لپ‌تاپ‌ها با نسخه اصلی ویندوز ارائه می‌شوند پس اگر شما هم نسخه اصلی ویندوز را دارید شاید بهتر باشد به جای جستجو برای کرک ویندوز ۸، نسخه اصلی آن را تهیه کنید. به هر حال مهم نیست که به چه شکلی تمایل به استفاده از ویندوز ۸ دارید، مهم آن است که قبل از نصب سیستم‌عامل جدید، کامپیوتر خود را آماده کنید تا اطلاعات شما در زمان ارتقاء از دست نروند یا دچار مشکلات مربوط به عدم سازگاری سیستم‌عامل با سخت‌افزار فعلی کامپیورتان نشوید.

سازگاری کامپیوتر خود را بررسی کنید

اولین کاری که می‌بایست انجام دهید، بررسی سخت‌افزار کامپیوترتان است، حداقل‌های سخت‌افزاری موردنیاز ویندوز ۸ عبارتند از:

  • پردازنده: ۱ گیگاهرتزی یا سریعتر
  • حافظه رم: یک گیگابایت برای نسخه ۳۲ بیتی، ۲ گیگابایت برای نسخه ۶۴ بیتی
  • گرافیک: سازگار با DirectX 9

برای استفاده از فروشگاه نرم‌افزار ویندوز، نمایشگر شما می‌بایست حداقل دارای رزولوشن ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پیکسل باشد، همچنین برای استفاده از برخی نرم‌افزارها و امکانات خود سیستم‌عامل حداقل رزولوشن نمایشگر باید، ۱۳۶۶ در ۷۶۸ باشد.

برای بررسی دقیق‌تر سازگاری کامپیوتر خود با سیستم‌عامل ویندوز ۸ می‌توانید به وب‌سایت مایکروسافت بخش Compatibility Center مراجعه نمایید.

درایورهای سخت‌افزار سیستم خود را دانلود کنید

ممکن است ویندوز ۸ بصورت پیش‌فرض برخی از سخت‌افزارهای کامپیوتر شما را تشخیص ندهد، این موضوع معمولا برای سخت‌افزارهای خیلی قدیمی اتفاق می‌افتد. برای بررسی سازگاری کامپیوتر خود با ویندوز ۸ و مشاهده سخت‌افزارهای سازگار و مشکلات احتمالی در ویندوز، از نرم‌افزار Windows 8 Upgrade Assistant استفاده کنید. برای دریافت این نرم‌افزار به صفحه Windows 8 Upgrade مراجعه نموده و سپس برروی دکمه آبی رنگ Download کلیک کنید. این نرم‌افزار حدود ۵ مگابایت حجم دارد. پس از اجرای آن عملیات بررسی سازگاری کامپیوتر شما با ویندوز ۸ آغاز می‌شود.

پس از اطلاع از درایورهای پشتیبانی نشده، باید به وب‌سایت تولیدکننده سخت‌افزار مربوطه مراجعه نموده و به دنبال درایور ویندوز ۸ آن باشید.

جان تازه به کامپیوتر خود دهید

برای اینکه از حداکثر توان کامپیوتر خود در ویندوز ۸ بهره ببرید بهتر است تا دستی به سر و روی آن بکشید. سعی کنید فایل‌‌های اضافی را حذف نموده و تا جای ممکن فضای خالی دیسک‌سخت را افزایش دهید. حتی بد نیست درب کیس کامپیوتر را باز نموده و داخل آن را تمیز کنید. البته حتما می‌دانید که نباید از آب و مایعات برای تمیز کردن قطعات الکترونیکی استفاده کنید، بهترین راه استفاده از جاروبرقی یا دستگاه‌های تولید کننده باد است.

از فایل‌های شخصی خود بک‌آپ بگیرید

ریسک نکنید از فایل‌های شخصی خود برروی یک حافظه خارجی بک‌آپ بگیرید، تمام اسناد، موزیک، فیلم و دیگر فایل‌های خود را برروی یک هارددیسک اکسترال کپی‌کنید. اگر از نرم‌افزارهای کلاینت ایمیل مانند اوت‌لوک استفاده می‌کنید، ایمیل‌های خود را نیز فراموش نکنید و از آنها نیز بک‌آپ بگیرید. نیازی به بک‌آپ گرفتن از افزونه و تنظیمات مرورگر کروم و فایرفاکس نیست چون اگر اکانت خود را در این مرورگرها وارد کرده باشید پس از نصب مجدد آنها و لاگین کردن با اکانت خود، تمام تنظیمات، رمز‌های عبور وارد شده و افزونه‌های نصب شده، بصورت خودکار در مرورگر جدید حاضر می‌شوند.

نسخه جدید نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را دریافت کنید

تقریبا تمام نرم‌افزارهای ویندوز ۷ برروی ویندوز ۸ نیز اجرا می‌شوند اما الان زمان مناسبی است تا نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را نیز به آخرین نسخه بروز کنید. پس سعی کنید جدیدترین نسخه نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را تهیه کنید.

رمز عبور شبکه بی‌سیم خود را به یاد آورید

از آنجایی که رمز عبور شبکه بی‌سیم را تنها یک بار وارد می‌کنیم و برای مدت طولانی بدون ورود رمز‌عبور به شبکه متصل می‌شویم. ممکن است این رمز را فراموش کنیم. پس بهتر است همین الان که به شبکه وصل هستید به فکر یادآوری رمز عبور شبکه خود باشید چون در غیراینصورت پس از نصب ویندوز ۸ بدون اینترنت خواهید ماند.

از ویندوز فعلی خود یک پشتیبان کلی تهیه کنید

شاید به هر دلیلی پس از نصب ویندوز ۸ یا از آن خوشتان نیامد یا با مشکل جدی روبرو شدید. در این شرایط مجبور به بازگشت به ویندوز ۷ قبلی خود خواهید بود، اما اگر نسخه قبلی را بطور کامل پاک کرده باشید، زمان بسیاری از شما تلف خواهد شد تا سیستم‌عامل به همراه آنهمه نرم‌افزار را مجددا نصب کنید. پس بهتر است به کمک یکی از نرم‌افزارهای Acronis True Image یا Norton Ghost یا CloneZilla از کل درایو مربوط به سیستم‌عامل خود بک‌آپ تهیه کنید تا هر زمان که تمایل داشتید با صرف چند دقیقه وقت سیستم‌عامل قبلی خود را باز گردانید.

zoomit.ir

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

ویندوز ۸ اداره را روی یو اس بی ریخته و در منزل استفاده کنید

IMAGE634869765843341727.jpg

ویندوز 8 در حال کشف توسط کاربران و کارشناسان است و یکی از فیچرهای جالب آن موسوم به Windows To Go است که برای کاربران همیشه متحرک، بسیار جالب توجه است.

به نقل از خبرآنلاین؛ "ویندوز تو گو" قابلیت جدید ویندوز 8 انترپرایز است که اجازه بوت شدن ویندوز از روی حافظه های فلش با پورت یو اس بی و هارد دیسک های بیرونی (external) را به کاربر می دهد.

در واقع از کل ویندوز یک ایمیج ساخته شده و به مدیران بیزینس ها این اجازه را می دهد تا کارمندان و مهندسان در حال حرکت کاری بین شعب و محل کار و خانه نیاز به داشتن چند نسخه ویندوز نداشته باشند تا کارهایشان سریعتر هندل شود.

قبل از ویندوز 8 نیز توسعه دهندگان نرم افزاری در مایکروسافت نسخه ویندوز هفتی بنام windows embedded standard 7 را که از روی یو اس بی اجرا شده و بالا می امد را معرفی کرده بودند و بعد در آوریل 2011 معلوم شد برنامه ای بنام portable workspace creator روی ویندوز 8 ساخت 7850 وجود دارد که با آن می توان ویندوز قابل بوت شدن از روی یو اس بی را ساخت.

بعدها ویندوز توگو روی فلش 32 گیگی ساخته شده و در کنفرانس توسعه دهندگان نرم افزاری مایکروسافت به معرض نمایش درآمد.

کمپانی هایی مانند کینگستون دست به ساخت فلشهای مخصوص این کار زده اند (هم با نسخه دو و هم سه یو اس بی کار می کند)چرا که بزودی بازار این فلش ها بسیار داغ خواهد شد.

طوری این برنامه طراحی شده که تا 60 ثانیه بعد از کشیدن یو اس بی ، ویندوز شات دان شود چرا که ممکن است برای ازد دست ندادن اطلاعات و ... دوباره آنرا به کامپیوتر بزنید.

دستورالعمل درست کردن ایمیج با ویندوز توگو را می توانید به طور کامل از این لینک بگیرید:

برای نصب و استفاده از نسخه انترپرایز نیز از این لینک استفاده کنید:

نکاتی که باید در مورد یو اس بی بدانید:

درایو یو اس بی برای این کار اختصاصا فیکس شده است و بنابراین برای ذخیره سازی دیتا به صورت معمولی که روزانه انجام می دهیم طراحی نشده است.

دیتا روی آن با bitlocker رمز نویسی شده است و مراحل بوت شدن ضد ویروسی و ضد بدافزاری تهیه شده است.

تا 60 ثانیه کارهای انجام داده شده یا در حال اجرا قابل رزومه شدن بوده و می توانید در 60 ثانیه بعد از کشیدن سخت افزاری، دوباره یو اس بی را به جای اول خود برگردانید تا اطلاعات تان از بین نرود.

با پی سی هایی که ویندوز 7 و 8 روی آن تایید شده کار می کند.

بیشتر با یو اس بی دو سازگاز شده است.

حافظه های ساخته شده برای ویندوز توگو بر اساس مدل سازنده 32 گیگی، 64 گیگ و 128 گیگی هستند.

درجه حرارت عملیاتی تا 60 درجه بالای صفر تعریف شده و بیشتر از آن عملیات متوقف شده و آسیب سخت افزاری می بیند. همچنین درجه تعریف شده برای فایلهای ذخیره شده نیز تا 85 درجه بالای صفر و 20 درجه زیر صفر را جواب می دهد.

همچنین برای قادرساخته سیستم برای اجرای ویندوزتوگو این مراحل را روی ویندوز 8 خود انجام دهید:

1. Click Win+W

2. Type Windows To Go Startup, click enter

3. Select Yes

4. Click Save Changes

قبل از هر چیز بوت شدن از روی یو اس بی را در بایوس سیستم تعریف کرده و ارجحیت دهید. داشتن فایل WIM و گرفتن ایمیج از روی آن نیز از ضروریات این کار است.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

چطور در ویندوز 8 گم نشویم (بهترین میان بُرها)

original%20%282%29.jpg?1351421506

ویندوز 8 یک جهش بازرگ و تغییر رادیکال است. برای همین ممکن است کار با آن برای افراد غیر حرفه‌ای کمی گیج کننده باشد و ما همه می‌دانیم که شروع دوباره، یعنی در اینجا از نو یاد گرفتن یک سری قواعد که قبلاً مدت‌ها با آنها سر کرده‌ایم، چقدر می‌تواند خسته‌کننده باشد. البته در کنارش، به خصوص با سیستم عاملی که نحوه ارتباط با آن به شکلی چالشی تغییر کرده، کشف چیزهای جدید را هم نباید از یاد برد که می‌تواند ماجراجویانه باشد.

به نقل از نارنجی؛ اگر تازه کار با ویندوز 8 را شروع کرده‌اید و دارید از خودتان می‌پرسید که همه چیزهای آشنا کجا رفته‌اند، نگران نباشید. این فقط شما نیستید که اینطور شده‌اید. اکثر کنترل‌ها و ویژگی‌های ویندوز 7 هنوز اینجا هستند، البته جز چند تایی. فقط ممکن است جا به جا یا از نو طراحی شده باشند.

وارد شدن به ویندوز 8

Win-Lock-Lockscreen.jpg

اولین چالش برای خیلی‌ها این است که چطور وارد ویندوز 8 شوند. لاک اسکرینی که موقع بالا آمدن ویندوز می‌بینید هیچ گزینه‌ای برای لاگین ندارد. برای گذشتن از این صفحه و ورود به سیستم عامل، در تبلت باید از پایین صفحه انگشت خود را به بالا بکشید (یا به اصطلاح Swip کنید)، و در پی سی با ماوس خود در لبه پایین تصویر کلیک کنید و آن را بالا بیاورید.

اما ساده‌ترین کار این است که خیلی ساده، یک کلید (فرقی نمی‌کند کدام) را روی کیبود خود فشار دهید. وآو! این هم از لاگین اسکرین، خدمت شما.

کار با صفحه استارت

خب حالا وارد رابط کاربری پر از کاشی ویندوز 8 شده‌اید که به آن مترو یا مدرن می گوییم. شما می‌توانید این صفحه را به صورت افقی به چپ و راست جا به جا کنید؛ یا با گرفتن آن با ماوس یا چرخاندن scroll wheel. ویژگی‌ها و امکانات اصلی در این صفحه و چگونگی کار با آنها را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:

start-screen-win-8-1.jpg

این تصویر را در ذهن داشته باشید تا در ادامه به توضیح جزئیات آن بپردازیم.

کاشی‌ها: میان بُرهایی به همه برنامه‌های شما

برنامه‌های فول اسکرین جدیدی که به ویندوز 8 آمده‌اند و همین‌طور برنامه‌های محیط دسکتاپ، هر دو می‌توانند در این بخش دارای کاشی باشد. تفاوت آنها با هم در این است که برنامه‌های موجود در ویندوز استور، طراحی قوی‌تر و رنگارنگ‌تر با امکانات بیشتری دارند ولی برنامه‌های دسکتاپ، یک طراحی ساده دارند درست مثل آنچه تا پیش از این در ویندوز دیده بودیم.

برای مدیریت این کاشی‌ها در صفحه استارت، پس از انتخاب آن، می‌توانید با راست کلیک، یا swipe down از بالا، یا فشار دادن دکمه menu روی کیبورد خود، آن را مدیریت کنید؛ کارهایی نظیر حذف برنامه‌ها از ویندوز یا حذف آنها از صفحه استارت امکان پذیر هستند.

Charms Bar: نواری مهم در سمت راست

کلید میان بُر Win+C می‌تواند به سرعت نوار Charms را برای شما پدیدار کند که دسترسی سریع به جستجو، اشتراک گذاری، و تنظیمات عملکردی سیستم عامل را فراهم می‌کند. راه‌های دیگر برای پدیدار کردن نوار Charms عبارت هستند از اینها: swip کردن از راست به چپ بر روی صفحات لمسی، یا بردن نشانگر ماوس به گوشه بالا یا پایین نمایشگر در حاشیه راست.

شما می‌توانید از این میانبُرهای کیبورد هم برای پریدن به بخش‌های زیر استفاده کنید:

- قسمت Share: کلید Win+H

- قسمت Settings: کلید Win+I

- قسمت Devices: کلید Win+K

App Switcher: نواری برای جا به جایی سریع بین برنامه‌ها

برای اینکه تمام برنامه‌های در حال اجرای سیستم عامل خود را ببینید و بتوانید بین آنها جا به جا شوید کافی است از کلید ترکیبی Win+Tab استفاده کنید. این کلید، نوار App Switcher را در حاشیه سمت چپ نمایشگر برای شما باز می‌کند که کادرهای کوچک مربوط به هر برنامه در آن قرار دارد. Alt+Tab نیز عملکردی مشابه با ویندوز 7 را در ویندوز 8 به نمایش می‌گذارد.

به جای استفاده از کلید ترکیبی می‌توانید نشانگر ماوس خود را به گوشه بالا سمت چپ ببرید و سپس روی کادرهای کوچک در پایین بیاورید تا برنامه‌های باز در پشت صحنه ویندوز مشاهده شوند و آنگاه با کلیک کردن روی کادر هر برنامه، به محیط داخلی آن می‌روید.

اگر هم یک تبلت دارید کافی است از گوشه چپ به سمت راست swip کنید تا نوار App Switcher باز شود.

Apps Bar: نواری مشابه منوی راست کلیک قدیمی

یادتان هست وقتی روی یک آیکون راست کلیک می‌کردید یک منو در کنار آن نمایان می‌شد؟ حالا با راست کلیک روی هر کاشی، منویی از لبه پایینی ویندوز 8 باز می‌شود. البته گاهی هم از بالا باز می‌شود تا تنظیمات دیگری را به نمایش بگذارد، این بستگی به برنامه‌ای دارد که در حال کار با آن هستید.

در تبلت‌ها با swip از پایین و در پی سی با کلیک راست در هر جایی می‌توانید نوار Apps را مشاهده کنید. البته کلید میان بُر Win+Z هم به خوبی کار می‌کند.

کار با برنامه‌ها

work-with-apps.jpg

برای حذف کلی یا حذف برنامه‌ها از صفحه استارت کافی است روی آن کلیک راست یا swipe down کنید یا اینکه دکمه menu روی کیبورد را فشار دهید. نوار تنظیمات مربوط به آن کاشی نمایان خواهد شد.

ویندوز 8 به طور پیش فرض، با خروج شما از برنامه آن را نمی‌بندد. پس برای این کار می‌توانید از کلید معروف Alt+F4 استفاده کنید. همچنین می‌توانید با ماوس بالای برنامه را گرفته و با نگه داشتن کلیک چپ، برنامه را پایین بکشید و رها کنید تا بسته شود.

جستجو در ویندوز 8

search-in-windows-8.png

در اکثر موارد وقتی شروع به تایپ کنید، خواه در صفحه استارت باشید یا در یک برنامه یا در ویندوز استور، کادر جستجو ظاهر می‌شود. اما برای جستجوهای ویژه، می‌توانید کلید ترکیبی Win+Q برای جستجو در settings و Win+F برای جستجو در فایل‌ها را استفاده کنید.

مولتی تسکینگ (چند وظیفگی)

multi-tasking-in-wi-8.jpg

شما می‌توانید برنامه‌های فول اسکرین را در سمت راست یا چپ قرار دهید و همزمان در محیط دسکتاپ هم فعالیت کنید. البته این روی نمایشگرهایی با حداقل رزولوشن 1366 در 768 کار می‌کند. برای این کار چنین کنید: در تبلت از حاشیه چپ نمایشگر به سمت مرکز Swipe کنید و در پی سی ماوس را به گوشه بالا سمت چپ ببرید و سپس به پایین بیاورید؛ به این شکل کادرهای کوچک برنامه‌ها در کنار نمایان می‌شوند. تا اینجایش چیز جدیدی نبود.

حالا آن برنامه‌ای را که مد نظرتان هست بگیرید و به سمت راست ببرید تا زمانی که ستون تیره‌ای را مشاهده کنید که می‌تواند هم در چپ باشد و هم در راست. وقتی برنامه را در محدوده آن ستون رها کنید، مولتی تسکینگ بر قرار می‌شود.

برای استفاده از نمایشگر دوم یا پروژکتور می‌توانید کلید Win+P را فشار دهید یا در نوار Charms وارد بخش Devices شده و سپس گزینه Second Screen را انتخاب کنید.

پرینت گرفتن روی کاغذ و ثبت اسکرین شات

screen-shots-win-8.jpg

برای گرفتن پرینت کاغذی در محیط یک برنامه با رابط مترو، می‌توانید نوار Charms را باز کنید و سپس وارد بخش Devices شوید. آنگاه برای رسیدن به تنظیمات پرینتر باید روی More settings کلیک کنید.

برای گرفتن اسکرین شات هم کافی است کلید ترکیبی Win+PrtScrn را فشار دهید. ویندوز 8 نه تنها به صورت خودکار پرینت اسکرین می‌گیرد بلکه آن را با فرمت PNG در فولدر عکس‌های شما ذخیره می‌کند.

تغییر دادن تنظیمات

CHANGE-SETTINGS-WIN-8.jpg

برای باز کردن منوی تنظیمات می‌توانید از کلید Win+I استفاده کنید یا اینکه در نوار Charms وارد بخش Settings شوید. انتخاب یکی از این دو بستگی به این دارد که داخل صفحه استارت باشید یا در یک برنامه. گزینه PC Settings یک نسخه ساده شده از Control Panel است.

برای کاربران حرفه‌ای تر کلید ترکیبی Win+X را پیشنهاد می‌کنیم که یک راست بخش‌هایی مثل event viewer و device manager و command prompt را ظاهر می‌کند. این کلید را از یاد نبرید.

قفل کردن و خاموش کردن سیستم

در بخش settings که زیر مجموعه PC Settings است شما می‌توانید lock screen را با انتخاب یک عکس پس زمینه و همچنین انتخاب برنامه‌هایی که می‌خواهید اطلاعاتشان در صفحه lock screen نمایش داده شود، شخصی سازی کنید.

اما برای خاموش کردن یا همان Shut Down کردن ویندوز 8 برداشتن چند گام لازم است: ابتدا باید نوار Charms را باز کنید و سپس وارد بخش Settings شوید؛ به جای این دو کار می‌توانید یک باره کلید Win+I را فشار دهید. سپس دکمه Power را لمس می‌کنید و بسته به نیاز، یکی از این گزینه‌ها را بر می‌گزینید: Sleep، شات داون، آپدیت یا ری استارت.

همچنین می‌توانید از دکمه Ctrl+Alt+Delete برای آوردن دکمه power استفاده کنید یا اینکه بهتر از آن، یک کاشی Shut Down برای صفحه استارت درست کنید. چطوری؟ برای درست کردن این کاشی، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

در محیط دسکتاپ راست کلیک کنید و سپس گزینه new shortcut را برگزینید. حالا در location field کد زیر را بنویسید:

Shutdown.exe —s —a 00

اسم میان بُر را Shutdown بگذارید و آن را نهایی کنید. در نهایت روی میان بُر که در دسکتاپ ذخیره شده کلیک کنید و وارد Properties شوید. سپس آیکون این میان بُر را در بخش مربوط به تنظیمات آیکون تغییر دهید و از منویی که ظاهر می‌شود گزینه pin کردن میان بُر به صفحه استارت را انتخاب کنید.

امیدواریم این متن خیلی از ابهامات شما را رفع کرده باشد. خوب است شما هم تجربیات خود را با سایرین در میان بگذارید. این هم عکس خانوادگی میان بُر هایی که معرفی کردیم:

originala.jpg

لینک به دیدگاه
Share on other sites

كسى راهى پيدا كرده چطورى ميشه تو ويندوز 8 تو TEXT FIELDs با زدن اينتر به خط پايين رفت؟؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

دانلود نسخه نهایی Windows 8 Professional Retail 32&64bit + کرک

مشخصات اصلی و امکانات ویندوز 8 :

- بر اساس شواهد مشخص است که ویندوز 8 روی سیستک تشخیص صدا و کنترل صوتی بسیار پیشرفته است. این نسخه از ویندوز دارای یکپارچگی با نسخه موبایل سیستم عامل بوده و از تشخیص حرکت انگشت نیز پشتیبانی می کند.

- سیستم Hibernation و Recovery ویندوز 8 بسیار پیشرفت کرده است و امکانات امنیتی آن مانند PatchGuard بهینه سازی شده اند.

- بر طبق توضیحاتی که Microsoft از ویندوز 8 ارائه داده است ، سرعت دانلود آن نسبت به نسخه های قبلی ویندوز کاهش محسوسی داشته است.

- کاهش مصرف انرژی باطری از دیگر ویژگی های ویندوز 8است.

- پشتیبانی از USB 3.0 و بلوتوث 3.0 به خوبی نمایش 3 بعدی و اتصالات wireless

- امکان تشخیص چهره از طریق وبکم

- قابلیت تغییر حالت های مصرف باطریق با قابلیت تشخیص چهره در زمانی که کاربر پشت سیستم هست یا خیر

- ابزار امنیتی جدید و امکانات حرفه ای اشکال زدایی

- ویندوز 8 از شتاب سنج، رمز گذاری روی دیسک، GPS روی لپ تاپ و نوت بوک پشتیبانی می کند.

دانلود:

http://www.p30day.com/دانلود-نسخه-نهایی-windows-8-professional-15801.html

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...