رفتن به مطلب

تست سخت افزار با بازی Medal of Honor, Warfighter

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان این مقاله را از سایت overclock ترجمه میکنم و در سایت قرار میدم تا حال کنید.این تست همین امروز انجام شده.داغ داغ :دی

ما طیف وسیعی از کارت گرافیک ها را در این تست قرار داده ایم

مشخصات سیستم مورد آزمایش و کلیه گرافیک هایی که در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفتن:

6153ed0a_MOH.png

در ابتدا روی نمایشگر با رزولوشن 1920x1080 و در حالت Ultra Detail و فعال بودن 4x MSAA و 12X AF و روشن بودن Motion Blur آزمایش انجام شد و نتایج زیر بدست آمد:

415b4f57_MOH20High201920.png

در این تست از ویندوز 8 و آخرین آپدیت درایور ها استفاده شده.

در تست بعدی در رزولوشن 2560x1600 و با نهایت جزئیات مثل رز قبلی انجام شده و این نتایج بدست آمده:

5c079667_MOH20High202560.png

نکته:

680 و 7970 بکار رفته در این تست ها رفرنس بودن و با اور شدن تفاوت هایی در نتیجه بوجود میاد.

کلاک کور 7970 روی حالت استوک یعنی 925Mhz بوده و با 30 درصد اورکلاک میتوان به 1200Mhz رسید که نتیجه بسیار بهتری میدهد.مثل مدل های غیر رفرنس و تویک شده.

کلاک بوست 680 روی 1058 هست و بدون اعمال ولتاژ میتوان به 1100Mhz رسید و در صورتیکه بتوان ولتاژ اعمال کرد به 1350Mhz هم میتوان رسید ولی با این وضع 22 درصد اورکلاک میشود و نتایج بهبود میابند.

طبق نتایج بدست آمده تقریبا 7970 و 680 برای اجرای این بازی در یک سطح هستند ولی 7970 بیشتر اور میشود.

متن خبر به زبان انگلیسی

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا از گیم پلی و باگ های این بازی صرف نظر کنیم, از لحاظ گرافیکی به ما خیلی چسبید! ویدئو لینک زیر ببینید نظرتون عوض میشه :

http://www.ag.ru/games/medal-of-honor-warfighter/videos/trailer-39

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ضمن تشکر از دوست عزیز

چرا از گرافیکهای 7870 و 7950 خبری نیست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود . مخلصیم

از هر گروه یه نماینده انتخاب شده! از 79xx اومده 7970 و از 78xx هم 7850 و ... انتخاب شدن.

من تو کف اینم که تو تست اول 7850 چجوری بهتر از 7970 فریم داده!؟ فکر کنم تو رز 1080p حافظه اختصاصی زیاد تاثیر نداره برا همینم 3 گیگ 7970 رفته قاطی باقالیا! ولی تو رز

2560x1600 که شبیه سه مانیتور کردنه فول اچ دی هستش, حافظه اختصاصی تاثیر داره 7970 خودشو نشون داده!

حالا بازم اساتید بایست نظر بدن که فرضیه ما درسته یا خیر :دی

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود فراوان

متاسفانه با وجود داشتن کارتهای متفاوت HIGH END درزمان خود من هیچکدام از کارتهای فوق الذکر را

دارا نمیباشم ولی در اولین فرصت با کارتهای خودم تست میکنم و نتیجشو خدمتتون اعلام میکنم .

بی صبرانه منتظر انجام دادن این بازی زیبا میباشم . مخصوصا که سه نفر از شخصیت های اصلی

قسمت قبلی که تو درگیری های افغانستان رخ داده بود رو دیدم و در اینجا هم حضور دارند . قسمت قبلیش که

واقعا داستانش حرف نداشت حالا باید بینیم این یکی چی از اب در میاد که ادامه همونه!!

وبچه ها این بازی هم مانند بتلفیلد 3 با موتور Frost Bite 2 ساخته شده و نیاز به گرافیک قوی هم داره !

درضمن باید یک فکری هم برای کارتهام بکنم :-w

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا یه سوال یعنی 2تا 660 از 680 قوی تره ؟ اگر هست می صرفه که ادم به جای یه 680 بره 2 تا 660 بگیره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا یه سوال یعنی 2تا 660 از 680 قوی تره ؟ اگر هست می صرفه که ادم به جای یه 680 بره 2 تا 660 بگیره ؟

دوست عزیز

دودستگاه 660 در حالت SLI مطمئنا از یکدستگاه 680 قویتر عمل مینماید . (حدود 15 الی 18 درصد )

دوست عزیز قیمتها طبق نمودار سایت PASSMARK در حال حاضر بدین

ترتیب است :

660GTX قیمت 230 دلار

680GTX قیمت 450 دلار

براساس نوامبر 2012

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...