رفتن به مطلب

نسل جدید SSD های اینتل عرضه شد

EVOLUTION
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

121027-001238-6.35.jpg

اینتل نسل جدیدی از SSD را رونمایی کرد که اعلام شده است با هدف استفاده آسان برای کاربر و جایگزینی آن با هاردهای معمولی طراحی شده است. این SSD تنها در ظرفیت ۲۴۰ گیگابایتی و با استفاده از کانکشن ۶Gb/s SATA عرضه میشود. سایز آن ۲.۵ اینج میباشد و ۹.۵ میلیمتر ضخامت دارد.

اعلام شده است که این درایو دارای سرعت رید/رایت یا همان خواندن و ذخیره اطلاعات ۴۵۰/۵۰۰ مگابایت بر ثانیه است. اینتل قول قیمت مناسب برای فراهم آوردن شرایط استفاده توسط تمامی افراد را داده است که با توجه به آنکه فروش رسمی آن از امروز آغاز شده قیمت آن هنوز اعلام نشده

است.

در جستجوی کوچکی که در تعدادی از وب سایت های فروش آنلاین انجام دادم قیمت آن در حدود ۱۸۰-۲۰۰ دلار میباشد.

گجت نیوز

لینک به دیدگاه

خب SSD من هم كه همينه ! اين چه فرقي با سري 330 كه من استفاده ميكنم داره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب SSD من هم كه همينه ! اين چه فرقي با سري 330 كه من استفاده ميكنم داره ؟

هیچ فرقی نمیکنه فقط اینتل اون زمان گرون فروشی میکرده حالا میخواد قیمتاشو پایین بیاره حالا شاید شما یه مقدار بد شانس بودی :D :lol:

لینک به دیدگاه

البته ارزونی یا گرونی این قطعات مال زمینیاست نه ما مریخی ها

اینجور اخبار از لحاظ پرفورمنس تازه برای ما مریخی ها جذابه

لینک به دیدگاه

هیچ فرقی نمیکنه فقط اینتل اون زمان گرون فروشی میکرده حالا میخواد قیمتاشو پایین بیاره حالا شاید شما یه مقدار بد شانس بودی :D :lol:

آره خب اينم هست !

ولي ما كه برامون فرقي نداره كه ! به قول دوستمون اين قيمت مال زميني هاست !

به سلامتي از هفته ديگه گرون تر ميشه اينتل ها و واقعا متاسفم از اين همه اختلاف قيمتي كه بيشتر هم ميشه ...

ویرایش شده توسط esthesist
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...