رفتن به مطلب

فروش D-Link HIGH-POWER WIRELESS N 150 USB ADAPTER DWA-126

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همگان.قصد فروش این آدابتور یو اس بی فای فای رو دارم.علت فروش=عدم استفاده و عدم نیاز.دستگاه در حد آک بوده و میشه اونو آک به حساب آورد.گارانتیش تا 30 شهریور 91 بوده.نزدیک به یک سال پیش خریدم.برای استفاده روی تلوزیون ال سی دی سامسونگ سری 5 فول اچ دی.تلوزیون ساپورت نکرد و از همون زمان تا الان توی کارتنش بوده.کارتن-سیمها و بستهای سیم هایش هم و حتی کلیه پلاستیک هاش-کارت گارانتی موجوده.قیمت توی شهر من اهواز 82تا 85 آکش.من قیمت پایه رو 55 میزارم.نهایتش هزینه ارسال رو میتونم به عنوان تخفیف خودم متقبل بشم.تحویل حضوری در اهواز امکان پذیره.عجله ای واسه فروشش نیست.نحوه معامله اول واریز بلافاصله ارسال.عرض دیگه ای نیست تصاویر گویای همه چیز هست.post-11065-0-57230700-1352414273_thumb.jpgpost-11065-0-72594500-1352414504_thumb.jpgpost-11065-0-65713400-1352414639_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ببخشید اگر تلویزیونتون از اینترنت پشتیبانی میکنه میتونید مودم رو بقلش بزارید و اینو واسه کامپیوتر استفاده کنید....

یه بارامتحانش بد نیست!

لینک به دیدگاه

ببخشید اگر تلویزیونتون از اینترنت پشتیبانی میکنه میتونید مودم رو بقلش بزارید و اینو واسه کامپیوتر استفاده کنید....

یه بارامتحانش بد نیست!

بله درسته.منتهی من برای اشتراک گذاری عکس و فیلم روی تلوزیون میخواستم استفاده کنم.اینترنت هم روی تلوزیون استفاده داشتم ولی نمیخواستم به این صورت باشه که مودم کنار تلوزیون و...اینا.هدف من از خرید این یه چیز دیگه بود منتهی

تصور اشتباه کرده بودم.میخواستم تصاویر رو با وای فای روی تلوزیون بفرستم.غافل از اینکه نه سیستم عامل و نرم افزار تلوزیون از این کار پشتیبانی میکنه و نه اصلا حافظه ای نداره به عنوان کش که بتونه این عکس رو برای چند لحضه نگه داره و نمایش بده.

لینک به دیدگاه

نه خوب

کلا اون کار نمیشه

واسه انتقال تصویر فقط کیت انتقال باید گرفت که قیمتش 400 تومنه!!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...