رفتن به مطلب

Gigabyte's HD 4870 with 1GB

vandal
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

همیشه همه فکر میکردن برندهای معروفتر مثل اسوس یا گیگابایت خیلی بهتر از بقیه هستند ولی الان نظر شخصی من روی برندهای با قیمت مناسبتر هست.

قصد دارم تو این تاپیک کارت 4870 از گیگابایت رو با حجم حافظه 1GB معرفی کنم که تو لیون خودمون هم با قیمتی مناسب به فروش میرسه.

kartica1.jpg

شکل ظاهری این کارت ومقایسه با مدل مرجع.

usporedba1.jpg

usporedba-2.jpg

zadnja.jpg

struja.jpg

و فن قدرتمند این کارت :

coler1.jpg

خصوصیات این کارت در GPU-Z :

gigabyte-couz.jpg

امکان تغییر فرکانس هسته از 750 تا 790 وتغییر فرکانس حافظه از 900 تا 1100 در حالت DDR و امکان تغییر دور فن از طریق سی دی کاتالیست موجود در جعبه :

gigabyte-oc-driver.jpg

سیستم تست و بنچمارکها :

Motherboard: MSI P45D3 Platinum ( Provided by: MSI );

Processor: Intel Core 2 QX9770 Extreme edition at 3.6GHz ( Provided by: Intel );

Memory: Corsair Dominator 12800 7-7-7-24 ( Provided by: Corsair);

HDD: WD VelociRaptor 300G 10,000RPM ( Provided by: SmoothCreation );

ATI Catalyst 8.12

Vista Ultimate 32-bit

vantage.jpg

farcry1.jpg

farcry2.jpg

farcry3.jpg

farcry4.jpg

l4d1.jpg

l4d2.jpg

l4d3.jpg

l4d4.jpg

تو تستهای بالا میتونید به وضوح ببینید که این کارت در حالت نرمال و اور کلاک نشده از مدل مرجع هم عقب می افته.

تنها توی بعضی تستها بهتر هست واین جای سوال داره ؟؟؟؟؟؟

wc1.jpg

wc2.jpg

لینک به دیدگاه

ببخشيد اون قرمزه amd ساپورت هست ؟؟؟

محمد جان اگر مینبوردتون اسلات pci-e x16 رو داشته باشه مشکلی در ساپورت هیچ یک از کارتهای جدید ندارید

لینک به دیدگاه

با سلام

یه چند نکته لازم دونستم که بگم(مخصوصا جهت اطلاع vandal عزیز)

1-این مدل از گیگابات دقیقا برد مرجع هستش.پس دلیلی هم برای برتر بودنش وجود نداره.

2-مسلما دوتا کارت با کلاکهای یکسان فاصله کمی با هم دارند.

3-فرق برندها موقعی بیشتر نمایان میشه که یکی بخواد اورکلاک حرفه ای روی کارت انجام بده.

در آخر هم باید عرض کنم برندی مثل ASUS دلایل خیلی واضحی برای معروفیت خودش داره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز و مدیر انجمن :

همیشه دیدیم که مدل معمولی یا اور نشده با مدل مرجع یا برابرند یا کمی بهتر عمل میکنند.

اختلاف 1 یا 2 فریم در بازیها رو میشه نادیده گرفت ولی اختلاف 92 امتیازی در 3D Mark که برنامه شناخته شده ای هست و همه قبولش دارند رو نمیشه بگذری.

مثلا در مورد اون 4830Gainward که بنچمارکهاش با همین سیستم تست بود. دیدیم که کارت مورد نظر با مدل ریفرنس برابر و در اکثر موارد پیشی میگرفت.پس :

1_من نمیگم برتر باشه میگم عقب نیافته.

2_این فاصله ی کم چرا تو بیشتر موارد عقب افتادنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3_این کارت توی اور هم زیاد متفاوت عمل نمیکنه.با اور کردن 40MHz هسته و 200MHz رم تنها 2 تا 3 فریم بهتر میشه.

من میگم برند های قدرتمندتر مثل اسوس یا گیگا باید یه جورایی برتر باشند.نه ضعیف تر.

لینک به دیدگاه

من صحبتهای امید رو قبول د ارم در کل همه برندها دیگه مثل همن مگر ایبنکه ریفرنس نباشن و ساختارشون تغییرات اساسی کنه . ولی در کل در ایران برند خیلی اهمیت داره و راحتتر فروش میره به همین دلیل برندهای معروف گرونترن .

vandel جان از بررسی بسیار خوبت ممنونم .

ویرایش شده توسط saeed_hosseiny
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز و مدیر انجمن :

همیشه دیدیم که مدل معمولی یا اور نشده با مدل مرجع یا برابرند یا کمی بهتر عمل میکنند.

اختلاف 1 یا 2 فریم در بازیها رو میشه نادیده گرفت ولی اختلاف 92 امتیازی در 3d mark که برنامه شناخته شده ای هست و همه قبولش دارند رو نمیشه بگذری.

مثلا در مورد اون 4830gainward که بنچمارکهاش با همین سیستم تست بود. دیدیم که کارت مورد نظر با مدل ریفرنس برابر و در اکثر موارد پیشی میگرفت.پس :

1_من نمیگم برتر باشه میگم عقب نیافته.

2_این فاصله ی کم چرا تو بیشتر موارد عقب افتادنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3_این کارت توی اور هم زیاد متفاوت عمل نمیکنه.با اور کردن 40mhz هسته و 200mhz رم تنها 2 تا 3 فریم بهتر میشه.

من میگم برند های قدرتمندتر مثل اسوس یا گیگا باید یه جورایی برتر باشند.نه ضعیف تر.

سلام مجدد به دوست عزیز

فاصله 92 تایی تو 3d mark چیز زیادی نیست و عادیه.شاید یه بار دیگه تست بشه برابر هم بشن.(من خودم یه بار تست میگیرم میبینم با دفعه ی قبل حتی 200 تا هم فرق میکنه).

اما بقیه سوال ها:

1-عقب افتادنش همونطور که گفتم طبیعیه.

2-بر میگرده به شرکت giga.ولی کلا اینجور چیزا به چشم نمیاد.

3-باید هم همون مقدار باشه.چون این مقدار اورکلاک خیلی برای hd4870 کمه.(اورکلاک خوب برای hd4870 حدود 850 برای هسته و 4400 برای حافظه هستش.البته بیشتر هم جا داره).

در آخر هم باید بگم کارتهای asus خیلی حرفها برای گفتن در برابر اکثر برندها دارند.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان خوبم.

خوب من تسهایی زیادی رو بین همین کارتهای 4870 با کولینگ مرجع دیدم که فقط برندها فرق داشته و همیشه asus بهتر از بقیه بوده در کل در این مورد با امید عزیز موافقم و واقعا ایسوس محشره و این محبوبیتش هم در بین اکثر برندها بی دلیل نیست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

امید جان کارتهای ایسوس هم اگر ریفرنس باشن بازم مثل کارتهای دیکگش مگر اینکه ریفرنس نباشه

لینک به دیدگاه

امید جان کارتهای ایسوس هم اگر ریفرنس باشن بازم مثل کارتهای دیکگش مگر اینکه ریفرنس نباشه

بله آقای حسینی.کارتهای مرجع تمام برندها از نظر قدرت تقریبا مثل هم هستند.ولی گاهی اوقات تو کارهای حرفه ای خیلی با هم متفاوت میشن.

ممونم.:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...