رفتن به مطلب

چه دستگاهی برای گیم بازی کردن بخرم؟

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز و گرامی والا این دستگاه رو برا خودم نمی خوام برا یکی از بچه های فامیلون می خوام سنش کمه راهنمایی هست گفته یک دستگاه گیم می خوام حالا شما دوستان چه دستگاهی رو پیشنهاد می دید ؟ ps3 یا xbox ? بعدش قیمت اینها چنده و بهترین مدلهاش چیه؟ و قیمت بازیاش چه طوره؟ و از نظر کیفیت بازی کدوم دستگاه خوبه ؟ مونده چی بخره ؟ ( xbox یا ps3 ) ? یک راهنمایی بکنید کسایی که در این زمینه وارد هستند ؟ نظرات خودتون رو هم بگید ؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

با سلام دوست من

به نظر من Xbox 360 بهتره از لحاظ گرافیکی از ps3 کم نمیاره و مهمتر از همه ps3 بازی هاش Blu-ray هستش برای همین هم خیلی گرونه هم کم پیدا میشه ولی Xbox اینجوری نیست بازی هاش DVD هستش زیاد هم هست ارزون تر هم هست .

بهترین مدل Xbox 360 مدل Elite هستش که 120GB فضای هاردشه و امکاناتش نسبت به 2 مدل دیگش بیشتره.

simxbox360elitesystem003.jpg

قیمتش هم توی رایان صبا زده 540 تومان

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

من خودم یه زمان تصمیم داشتم که Xbox360 یا PS3 بخرم ولی با اندکی تحقیقات متوجه شدم که خریدن اینجور دستگاهها به صرفه نیست و بهتر که یه PC جدید تهیه کنم که خورد به امتحانات پایان ترم دانشگاه و کلا از بازی کردن برای یه مدت چشم پوشی کردم.تنها برتری این دستگاهها به Pc میتونم بگم که تا چند سالی که این کنسول ها در بازار به فروش میرسند بازیهای جدید براشون میاد و این کنسولها هم ساپورت میکنند.ولی شما کامپیوتر های سال گذشته رو که با حالا مقایسه میکنی میبینی که بازی های جدید رو به سختی ساپورت میکنه.یعنی باید به فکر ارتقا باشی.

به دنبال تحقیقاتی که داشتم به سراغ بازی کردن با این کنسولها رفتم.چون اطلاعاتی که تو اینترنت پیدا کردم ضد و نقیض بود خاستم که خودم از نزدیک تجربه کنم.

360 از لحاظ قیمت کنسول و بازی برتری کاملی به پلی 3 داشت.مثلا شما میتونید بهترین بازی رو Gears of War) رو با 5 تا 10 هزار تومان تهیه کنید ولی بازی Assistan gread برای پلی 3 به هنگام ورود به ایران قیمتی حدود 200 هزار تومان داشته.چیزی که باعث شد من از پلی 3 خوشم بیاد گرافیک بهتر از 360 اون هست که من بخوبی اون رو تو بازی های مشابه حس کردم.360 گرمای زیادی هم تولید میکنه طوری که صاحب گیم نت قاب دسگاه رو برداشته بود.

راستی 360 در لود صحنه های با لود بالا مثل آتش لگ میزد(تیک) یعنی به فریم مناسب برای بازی نمیرسید.

در کل الان پلی 3 با هارد 40 قیمتی حدود 450 هزار تومان و 360 هم بسته به مدلهای متفاوتی داره از 200 تا 500 هزار تومان متغییر هست.اگر تصمیم خریدن پلی 3 یا 360 رو دارید بدونید که تهیه کردن بازی برای این کنسول ها به عهده ی خودتون هست.چون تهیه کردن بازی برای این کنسولها کار هر کسی نیست یعنی مثل PC نیست که بتونی از خدمات کامپیوتزی سر کوچه تهیه کنی.در ضمن اگر قصد تهیه کردن 360 داشتید حتما با یه آدم با تجربه این کار رو انجام دهید.چون طبق آخرین اطلاعات بنده درایو های نوری جدید 360 عوض و بازی کپی رایتی قبول نمی کنه(قبلا Liton بوده)

حالا تصمیم گیری با شماست .من که PC رو از همه لحاظ ترجیح میدم آخرین مقایسه GameSpot هم برتری کامل PC رو نشون میده.

نوشته های بالا تجربه های شخصی بنده بوده و مشکلات کنسول ها در ایران میباشد.شاید دیگران نظر دیگری داشته باشند.لطفا کسی سوء تعبیر نکنه.

لینک به دیدگاه

به نظر من بهتره xbox 360 arcade بگیری این مدل قیمتش کمتره و امکانات اضافی مثل هارد 120 گیگ و کابل hdmi رو نداره با این حال دسته هاش بی سیم هست فکر کنم قیمتش حدود 400-450 باشه.البته قصد فقط بازی کردن باشه xbox پیشنهاد میشه.و در مورد ps3 بازی هاش باید به صورت اوجینال باشه تا کار کنه برای همین نمیصرفه.البته اکس باکس یه سری مزایا داره نسبت به پی سی اون هم اینه که نیازی به کرک و سریال و دایرک اکس نداره.

لینک به دیدگاه

نکته مهمی که یادم رفت بگم باید هنگام خرید باید رجیونntsc/uc یا ntsc/jp بخرید چون بازی های این دوتا محدوده بیشتر توی ایران هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...