رفتن به مطلب

اولین مادربورد با پشتیبانی از تکنولوژی Thunderbolt در جهان!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

MSI Z77A-GD80، اولین مادربورد با پشتیبانیاز تکنولوژی Thunderboltدر جهان!

MSI-Z77A-1.jpg

شرکت پیشرو msi، چندی پیش در نمایشگاه بین‌المللی CES 2012 از مادربورد جدید خود تحت عنوان Z77A-GD80 مبتنی بر چیپست Z77 اینتل و با قابلیت پشتیبانی از سوکت LGA1155 رونمایی کرد.نکته حائز اهمیت در مورد این محصول جدید، برخورداری و پشتیبانی از تکنولوژی نوپای Thunderboltبرای اولین بار در جهان (در بین مادربوردهای ارائه شده) می‌باشد که نقطه عطفی در تبادل اطلاعات با سرعت بالا تلقی می‌گردد. CES مخفف عبارت Consumer Electronics Show به معنی نمایشگاهمحصولاتالکترونیکی است که از بزرگترین نمایشگاه‌های فناوری در سطح جهان به شمار می‌رود و امسال نیز از ۱۰ الی ۱۳ ژانویه (۲۰ الی ۲۳ دی) با حضور بیش از ۲۷۰۰ شرکت کننده از سراسر جهان در شهر لاس وگاس برگزار شد.

این مادربورد جدید از سوی شرکت msi به صورت رسمی عرضه شده، از این رو قصد داریم نگاهی اجمالی به ویژگی‌های این مادربورد منحصر به فرد و درگاه ارتباطی(پورت) Thunderboltداشته باشیم. مادربورد msi Z77A-GD80 همانند سایر محصولات شرکت msi منطبق بر استاندارد Military Class III (نسل سوم کلاس نظامی) بوده و از برترین قطعات الکترونیکی ممکن با کیفیت و طول عمر بالا بهره برده، از این رو سلامت و پایداری محصول در سخت‌ترین شرایط کاری توسط شرکت msi تضمین شده است. قطعات الکترونیکی تحت استاندارد Military Class III به دلیل گذراندن ۷ تست دشوار و سختمربوط به گواهی MIL-STD-810G (استاندارد نظامی کشور ایالات متحده آمریکا) در آزمایشگاه‌های معتبر و شرایط شبیه‌ سازی شده، گواهینامه مربوط به کیفیت و پایداری (Quality & Stability) را با موفقیت دریافت کرده‌اند.

MSI-Z77A-21.jpg

قابل ذکر است تست‌های گواهی MIL-STD-810Gشامل موارد زیر می‌باشد:

- شوک حرارتی، بازه دمایی -۴۰ درجه الی ۷۰ درجه سانتیگراد

- شوک رطوبتی، دمای ۲۴ درجه سانتیگراد همراه با ۹۵% رطوبت

- تست لرزش، شدت ۱۰ الی ۵۰۰ هرتز

- تست فشار پایین، در ارتفاع ۴۵۷۲ متری

- تست دمای بالا، دمای ۷۱ درجه سانتیگراد

- تست دمای پایین، دمای -۵۱ درجه سانتیگراد

- تست شوک، رها شدن از ارتفاع ۱۰ سانتیمتری

Z77A-GD80 از سیستم مدیریت توان جدید و قدرتمند Hybrid Digital Powerبهره برده و دارای ۱۲ فاز DrMOS II همراه با تکنولوژی هوشمند APSجهت کاهش مصرف انرژی (Power Saving) می‌باشد.قابل ذکر است محصولات شرکت msiبه سبب طراحی منحصر به فرد سیستم توان پردازنده و استفاده از قطعات‌الکترونیکی تحت استاندارد Military Class IIIدر بررسی‌های انجام شده همواره از کمترین میزان مصرف انرژی در بین رقبای خود برخوردار می‌باشند! همچنین در کنار پشتیبانی از پردازنده‌های سازگار با سوکت LGA1155(نسل دوم و سوم پردازنده‌های Core) حداکثر از ۳۲ گیگابایت حافظه DDR3با فرکانس‌های ۱۶۰۰, ۱۸۶۶, ۲۰۰۰, ۲۱۳۳, ۲۲۰۰, ۲۴۰۰, ۲۶۰۰, ۲۶۶۷, ۲۸۰۰مگاهرتز نیز پشتیبانی می‌کند.

ThunderBoltچیست؟

ThunderBoltدرگاه ارتباطی یکپارچه و پیوسته‌ای (unified interconnect) است که مراحل تحقیقاتی آن توسط شرکت اینتل با اسم رمز Light peakسپری شد و سرانجام با همکاری شرکت اپل به پایان رسید. در بیانی ساده ترکیب پهنای باند PCI Expressو انعطاف‌پذیری تکنولوژی DisplayPortتلقی می‌گردد که برای ارتباط با دستگاه‌های خارجی از درگاه ارتباطی(پورت) Mini Displayport بهره می‌برد. به این ترتیب شما با استفاده از فقط یک کابل Thunderboltتوانایی اتصال چندین ابزار (Device) و صفحه نمایش را در آن واحد به مادربورد خواهید داشت! به طور مثال شش هارد درایو خارجی و یک صفحه نمایش (Displayport) یا شش صفحه نمایش مختلف (Displayport)!

آنچه که ThunderBoltدر ذهن هر خواننده‌ای تداعی می‌کند، رعد و برق! و سرعت بالای آن می‌باشد از این رو انتظار می‌رود این درگاه ارتباطی(پورت) جدید سرعت و پهنای باند بالایی داشته باشد و این گونه نیز هست! پهنای باندی بالغ بر ۱۰ Gb/s(گیگابیت بر ثانیه) برای ابزارهای متصل شده فراهم می‌کند که نسبت به USB 2.0بیست برابر سریع‌تر، نسبت به Firewire 800 دوازده برابر سریع تر و نسبت به USB 3.0دو برابر سریع‌تر می‌باشد!

در نهایت به عنوان ویژگی آخر Thunderboltمی‌توان به تغییر(سوئیچ) خودکار بین تراشه گرافیکی مجتمع پردازنده و کارت گرافیک خارجی AMDیا nVIDIAاشاره کرد که به لطف تکنولوژی Lucid Virtuامکان‌پذیر شده است.

منبع : NetWizard.ir

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حد اقل 2 ماه پیش gigabyte رویه مادربوردهایه z 77 خودش این تکنولوژی رو گذاشت

http://ca.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=1166

لینک به دیدگاه

کی گفته این اولین هست؟؟!!!!!!!

لینک به دیدگاه

اولیش فکر کنم ASUS بوده

منم اول تیتر رو خوندم یهو یاد مین تاندربولت دار ASUS افتادم که خیلی وقته اومده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با عرض معذرت فراوان خدمت دوستان عزیز و ناخرسند از این تاپیک :

دوستان ارجمندم لطفا هرچه فریاد دارید بروید و بر سر نمایندگی MSI که سایت ان

و ادعای مقاله مربوطه در ان درج گردیده بزنید . و اگر توانستید فرمایشات خود را نبز به

اثبات برسانید . که دراینصورت بسیار ارزشمند هم میباشد .

در ضمن دوستان عزیز این محصول MSI که فقط دارای تکنولژی Thunderbolt که نمیباشد

و امتیازات ارزشمند دیگری را نیز دارا میباشد( Military Class III ) که خواهشمندم مقاله را دقیقا مطالعه فرمایید .

درضمن هر کسی میتواند نظریات محترم خود را ایراد فرماید و از نویسنده اصلی مقاله ایراد بگیرد که

این موضوع کاملا منطقی میباشد ولی دوست بسیار ارجمند و گرامی من اقای Saeed 0c عزیزم

نه انکه من اصلا به این امتیازات اهمیتی بدهم که مطمئنا نخواهم داد و رضایت شما سروران برای

من همانگونه که قبلا اشاره نموده ام بیشتر از هزاران هزار امتیاز برای من با ارزش تر است . اخر من

واقعا نمیدانم که ارزش ریالی این امتیازات در نهایت چقدر خواهد بود ؟ و من مطمئنا بان اهمیتی نخواهم داد

ولی چرا بخاطر نا خشنودی از نویسندگان و مدعیان انها به بنده بدفعات امتیاز منفی میدهید ؟

یقینا این حرکت شما جز دلسردی نتیجه ای دیگر برای من بارمغان نخواهد داشت و خود نیز با وجود تقبل

هزینه و وقت و صرفا فقط وفقط بجهت علاقه شخصی هیچگونه چشمداشتی از این کار خود نداشته و ندارم !

اگر مقاله از ان شخص بنده باشد هزاران امتیاز منفی کاملا بجا میباشد ولی در این مورد بنده این وسط

چکاره میباشم و تقصیر من چه میباشد دوست گرانقدرم ؟

" البته شخصا بنده در درجه اول از طرفداران پرو پاقرص ایسوس میباشم و قصد حمایت از msi را ندارم "

ودر جائی هم خوانده بودم که مادر برد P8Z77-V Premium ایسوس اولین مادر بردیست که دارای تکنولوژی

ارزشمند Thunderbolt در جهان میباشد !! ولی خب ....... واقعیت منهم نمیدانم کی راست میگوید ؟!

وفکر هم نمیکنم در حال حاضر و با این وضع موجود چندان تفاوتی هم بحالمان داشته باشد !!

" اینهم مرجع اصلی خبر و نیز نماینده اصلی محصولات msi در ایران "

http://www.matris.co.ir/post-252

اینهم سایت مرجع بین المللی :

http://us.msi.com/ne.../news/1432.html

اینهم از سایت معروف Anand Tech

http://www.anandtech...h-msis-z77agd80

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کی گفته این اولین هست؟؟!!!!!!!

دوست عزیز و بسیار ارجمندم :

مطمئنا یقین داشته باشید بنده این وسط بی تقصیرم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...