رفتن به مطلب

تیم کوچکتر ، راندمان بالاتر

EVOLUTION
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۱

تیم کوچک‌تر، راندمان بالاتر

one-person-business-pop_401511.jpg

خیلی از ما ممکنه گاهی آرزوی این رو داشته باشیم که بتونیم یک مجموعه با ده‌ها یا صدها کارمند رو مدیریت کنیم. درواقع بزرگ بودن یک مجموعه یا شرکت همیشه توجه عمومی خاصی رو به سمت خودش جلب می‌کنه. وقتی شما به کسی می‌گید که توی شرکتی با ۱۰۰ تا کارمند مختلف کار می‌کنین، همه بدون توجه به نوع کار یا وظیفه‌تون، اغلب به بزرگی مجموعه شما فکر می‌کنند. اما به‌عنوان مدیر و بخصوص در زمینه کسب و کارهای مرتبط با وب، آیا داشتن یک مجموعه خیلی بزرگ، حسن محسوب می‌شه؟

اگر کتاب Rework رو خونده باشید (اگرم نخوندید توصیه می‌کنم بخونید!)، یکی از اولین نکاتی که در این کتاب بهش پرداخته می‌شه دقیقا همین موضوعه؛ اینکه لازم نیست حتما دور و اطراف خودتون رو بیهوده با استخدام نیروهای مختلف و جمع کردم یک تیم بزرگ شلوغ کنین. در دنیا کانسپتی به نام شرکت تک نفره یا One Person Company هم وجود داره که الآن حدود ۲۰ میلیون نفر در آمریکا بر همین اساس، کسب و کارهای انفرادی خودشون رو پیش می‌برن. هرچند اجرای همچین کاری ممکنه از توان خیلی‌ها خارج باشه اما منظور من به صورت کلی اینه که کوچک بودن یک تیم همیشه دلیل بر ضیف بودن اون در مقابل یک تیم بزرگ‌تر نیست.

ins-30m-users.jpg

شاید بهترین مثالی که بتونم در این رابطه بزنم، اپلیکیشن اینستاگرام هست. مایک کریگر همراه با کوین سیستروم به‌عنوان دو موسس این سرویس حتی زمانی که اینستاگرام از مرز ۳۰ میلیون کاربر هم عبور کرد، دو نفری کل موارد مربوط به این سیستم رو رسیدگی می‌کردن. پس زیاد به شلوغ بازی‌های بعضی شرکت‌های ایرانی توجه نکنین.

موارد بالا می‌تونن بیانگر این موضوع باشن که برای داشتن یک سرویس یا پیاده کردن و اجرای یک ایده، بخصوص زمانی که قصد دارین این کار رو به طور شخصی اجرا کنید، حتما لازم نیست مجموعه بزرگی داشته باشید. ما خودمون سرویس باایمیل رو دو نفره بالا آوردیم. پس یک نفره یا دو نفره هم می‌شه کارهای زیادی رو شروع و به دیگران معرفی کرد و مدت زیادی رو هم به همین شکل سپری نمود و این اصلا چیز جدید یا عجیبی نیست. تو این زمینه می‌شه سرویس‌های داخلی مختلفی رو هم نام برد که تو همین دسته جا می‌گیرن و بعضی‌هاشون هم سرویس‌های معروفی هستن.

توجه به این نکته و پیروی از اون می‌تونه در کنار کاهش هزینه‌های مادی، راندمان و تمرکز کاری شما رو بالاتر هم ببره. من خودم به شخصه در خیلی موارد ترجیح می‌دم کاری که خودم از پسش بر میام رو به دیگری نسپارم چون به هر حال ممکنه در اونصورت باز هم مجبور بشم زمانی رو برای بررسی اون کار صرف کنم.

شایده یک ایده مناسب برای توجه و انجام کار روی این اصل این باشه که کارهاتون رو به شکل ریموت و با تیم‌های مختلف جلو ببرید اما هسته اولیه خودتون رو حفظ کنین. هر چند که شاید این نسخه برای خیلی‌ها قابل تجویز نباشه اما امتحانش می‌تونه نتیجه کار رو مشخص کنه. من بارها امتحانش کردم.

منبع : persiangfx.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...