رفتن به مطلب

فروش استثنایی پاور کولرمستر M600W Silent Pro بسیار تمیز

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

دوستان از عنوان تاپیک هم معلومه.این پاور در حد نو رو برای فروش گذاشتم. با کارتن و وسایل و گارانتی دریا کامپیوتر تا 18/7/2016

علت فروش هم این هستش که پاور 1000 واتی خریدم و نیازی به این پاور ندارم.پاور کاملا سالم و بدون حتی یک خط و خش هستش.

لینک مشخصات و قیمت از لیون:

http://lioncomputer....Pro Bronze PSU/

با توجه به قیمت آکبند این پاور , قیمت پایه 185 تومن تعیین میشه . و با نوسانات قیمت آکبند , قیمت پایه هم تغییر میکنه.

طبق معمول فروش هم حضوری در محدوده غرب تهران انجام میشه.

زیر قیمت پایه پیشنهاد ندید.

اسپم هم ممنوع.

به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.

پیروز و سربلند باشید.

post-11166-0-56532800-1353605605_thumb.jpg

post-11166-0-42030000-1353605618_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خریدارم عزیز

پ خ دادم عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با خریدار واقعی هم راه میایم , یه خورده کوتاه میایم :دی

لینک به دیدگاه

با اجازه صاحب تاپیک

فقط در جهت اطلاع دوستان میگم پاور 585B گرین امروز 270 هزار تومن قیمتش بود (نمایندگی گرین)

پاورهای سری Silent Pro حرف ندارن

قیمت خعلی خوبه :دی

آپ حساب کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه صاحب تاپیک

فقط در جهت اطلاع دوستان میگم پاور 585B گرین امروز 270 هزار تومن قیمتش بود (نمایندگی گرین)

پاورهای سری Silent Pro حرف ندارن

قیمت خعلی خوبه :دی

آپ حساب کن

ممنون داداش.این پاور با نو هیچ فرقی نمیکنه حتی وکیوم روی لوگوی کولرمستر هم دست نخورده...

من کلا سری سایلنت پرو خیلی قبول دارم! برا همینم یه 1000 وات گلد خریدم دیگه این به کارم نمیاد.و گرنه عمرا میفروختم.

بازم میگم با خریدار واقعی ( نه بزخر و سرکاری ) کنار میام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوستانی که قصد خرید پاور تو این رنج توان دارند بدون لحظه ای شک واسه خرید این پاور اقدام کنند . بنده با مدل M520 کار کردم کیفیت ساخت خیلی خوبی داره (چیزی که توی اکثر محصولات کولرمستر دیده میشه) . ماژولار بودن کابلها هم که کلی کیس رو خلوت میکنه . واقعا هم سوپر سایلنت هستش , عملا از فاصله 30 سانتی متری هیچ صدایی ازش به گوش نمیرسه و این در حالیه که دوسال هست داره کار میکنه . (چش نزنید یوقت ها :D )

اینها تعریف تمجید نبود تجربه استفاده از این سری پاورهای کولر مستر بود . در کل پیشنهاد میدم از دستش ندید .

صاحب تاپیک رو هم همین الان اسکرول رو بردم بالا و دیدم دوستمون با نام کاربری mm65 هست . :lol:

لینک به دیدگاه

درود :

دوستانی که قصد خرید پاور تو این رنج توان دارند بدون لحظه ای شک واسه خرید این پاور اقدام کنند . بنده با مدل M520 کار کردم کیفیت ساخت خیلی خوبی داره (چیزی که توی اکثر محصولات کولرمستر دیده میشه) . ماژولار بودن کابلها هم که کلی کیس رو خلوت میکنه . واقعا هم سوپر سایلنت هستش , عملا از فاصله 30 سانتی متری هیچ صدایی ازش به گوش نمیرسه و این در حالیه که دوسال هست داره کار میکنه . (چش نزنید یوقت ها :D )

اینها تعریف تمجید نبود تجربه استفاده از این سری پاورهای کولر مستر بود . در کل پیشنهاد میدم از دستش ندید .

صاحب تاپیک رو هم همین الان اسکرول رو بردم بالا و دیدم دوستمون با نام کاربری mm65 هست . :lol:

واقعا زندگی همش درد و سختی و مشکلاته -_-

آپ استارتر محترم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا زندگی همش درد و سختی و مشکلاته -_-

آپ استارتر محترم

:D :p

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما یه آپ دیگه بدیم ببینیم دنیا دست کیه :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با خریدار واقعی راه میام.ولی قیمت های تخیلی ندید خواهشاً

تو پی تی بعضی دوستان مال مرده خر یه پیشنهاداتی میدن که آدم کفری میشه...

قیمت رو دوباره و برای آخرین بار کاهش دادم به 185 تومن!

از این کمتر هم به هیچ عنوان فروخته نمیشه اگه شده آتیشش بزنم یا فروش رو کنسل کنم.

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروخته شد.

لطفا تاپیک بسته شود.

با تشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...