رفتن به مطلب

فاصله مناسب از مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نظرتون فاصله چشم تا مانیتور چقدر باید یاشه که ضرر کمتری داشته باشه؟یا فاصله استاندارد چیه برای ی مانیتور 23 اینچ؟

البته فاصله بستگی به ابعاد مانیتور هم داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

-به نظرتون فاصله چشم تا مانیتور چقدر باید یاشه که ضرر کمتری داشته باشه؟یا فاصله استاندارد چیه برای ی مانیتور 23 اینچ؟

-البته فاصله بستگی به ابعاد مانیتور هم داره

-امین جان حدود 1 متر کافیه فقط باید به نحوی باشه که دقیقا چشم بتونه کل مانیتور رو محصور کنه.البته یک فرمولی برای محاصبه داشت که الان هرچی فکر می کنم یادم نمیاد :(

-کاملا درست هست.هرچی ابعاد بزرگتر فاصله باید بیشتر بشه

من احساس می کنم سایز 23 برای مانیتور کمی بزرگ هست و مدلهای 22 که همون 21.5 واقعی هستند مناسب ترند...البته نظر،سلیقه و تجربه شخصی هست .

لینک به دیدگاه

دقیقا منم شدیدا احتیاج به اون فرمول دارم آخه مانیتور خونه 23 اینچه و زیادم پشت مانیتور 19 میشینم جدیدا دیگه واقعا احساس میکنم داره به چشمم فشار میاد.تازه این مانیتور ایسوس 23 رو تازه گرفتم طبق 19 اینچ که سه وجب از چشمم فاصله داشت اینم گذاشتم دیگه دیدم کم کم دارم کور میشم :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستت رو دراز میکنی به طوری که نوک انگشت روی مانیتور قرار بگیره. این میشه فاصله استاندارد بین سر(چشم) تا مانیتور به صورت حدودی

بین 50 تا 60 سانتیمتر به صورت میانگین تقریبا

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

دستت رو دراز میکنی به طوری که نوک انگشت روی مانیتور قرار بگیره. این میشه فاصله استاندارد بین سر(چشم) تا مانیتور به صورت حدودی

بین 50 تا 60 سانتیمتر به صورت میانگین تقریبا

پس سایز مانیتور چی؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس سایز مانیتور چی؟؟

والا داداشی من در این مورد چیزی نشنیدم.فقط میدونم عوامل دیگری هم غیر از رعایت فاصله مناسب وجود دارن که اهمیتشون اگه بیشتر نباشه کمترم نیست.

اینجا یه چیزایی گفته:

http://akharinha.com/?p=590

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تا سرم تو مانیتور نباشه نمیتونم کار کنم :D

لینک به دیدگاه

راستشو بخواین منم اونا رو خوندم اما هر کی یچی میگه.در ضمن باید فاصله از مانیتور مطابق سایز مانیتور باشه.مثلا وقتی tv میخری ی استانداردی وجود داره که اول ببینی خونت بزرگه یا کوچیک که متناسب با خونت بخری که بازم بر میگرده به همون سایز و فاصله از مانیتور

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...