رفتن به مطلب

درست یا غلط بودن اورکلاک بنده

vaziri69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گل.

دوستان عزیز مشخصات سیستم من بدین صورت هست:

MB: ASUS M4A79XTD EVO

CPU : PHENOM 555 UNLACK 4CORE

RAM: 2*2GB SUPERTALNET CL8

COOLER: TX3 COOLERMASTER

دوستان گرام سی پی رو به به 4 هسته آنلاک کردم و در تنظیمات اورکلاک مین برد من این اعداد را وارد کردم ، ممنون می شم ببینید که آیا درست انجام دادم یا نه:

فرکانس مسیر مادربرد : 250

فرکانس پردازنده : 16x یا 4000

NB و HT :

2000

فرکانس رم : 1333

زمان تاخیر رم : 27-24-5-6-5

دمای سی پی یو در تست پرایم : 67 درجه

با نرم افزار PERIME95 هم تست گرفتم و اوکی بود.

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اگر بخوای استیبل باشه

حتما باید بالای 1 ساعت زیر فشار باشه

دمای cpu هم با این فرکانس خوبه

لینک به دیدگاه

عزیز اگر بخوای استیبل باشه

حتما باید بالای 1 ساعت زیر فشار باشه

دمای cpu هم با این فرکانس خوبه

دوست عزیز منظورتون اینکه با برنامه perime95 یک ساعت زیر تست باشه حدود 1 ساعت زیر تست بود

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت جناب وزیری عزیز.

دمای 67 درجه اصلا دمای امنی برای فنوم ها نیست و ماکزیمم دمای امن برای فنوم ها 10 درجه زیر این دماست یعنی 57 درجه.

اگر در این وضعیت بمونید سریعا پردازنده شما دیگرید خواهد کرد...

Vcore رو چقدر تنظیم کردید!؟فکر کنم نزدیک به 1.55 هست!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من چون تجربه ی کار با Phenom II x2 را دارم خدمتتان عرض می کنم. در صورتی که دو هسته ی غیرفعال را باز کردید دما را زیر 60 درجه نگاه دارید وگرنه سیستم ناپایدار خواهد شد. پیشنهاد می کنم در صورتی که ولتاژ را بالا برده اید، مقداری آن را کاهش دهید و در صورتی که دما پایین نیامد از یک کولر بهتر استفاده بفرمایید.

لینک به دیدگاه

درود خدمت جناب وزیری عزیز.

دمای 67 درجه اصلا دمای امنی برای فنوم ها نیست و ماکزیمم دمای امن برای فنوم ها 10 درجه زیر این دماست یعنی 57 درجه.

اگر در این وضعیت بمونید سریعا پردازنده شما دیگرید خواهد کرد...

Vcore رو چقدر تنظیم کردید!؟فکر کنم نزدیک به 1.55 هست!

سلام و درود بر شما.

خیلی متشکر که وقتتون رو برام گذاشتید.

دوست گلم دما در حالت عادی روی 38 درجه هست و وقتی با برنامه پرایم تست می گیرم و 4هسته به صورت 100% کار می کنه میره روی 67 ، آیا بازهم باید دما پایینتر باشه؟

ولتاژ v.core به صورت اتوماتیک هست و خود مین برد گذاشته روی 1.590 ، آیا زیاده؟

دوست عزیز من چون تجربه ی کار با Phenom II x2 را دارم خدمتتان عرض می کنم. در صورتی که دو هسته ی غیرفعال را باز کردید دما را زیر 60 درجه نگاه دارید وگرنه سیستم ناپایدار خواهد شد. پیشنهاد می کنم در صورتی که ولتاژ را بالا برده اید، مقداری آن را کاهش دهید و در صورتی که دما پایین نیامد از یک کولر بهتر استفاده بفرمایید.

خیلی ممنونم از راهنماییتون ، چشم فرکانس رو کاهش می دهم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولتاژ زیاده وخیلی هم بالاست.شما به صورت دستی بیاریدش حداکثر روی 1.45 یا 1.46.

برای اینکه پایدار بمویند باید مولتی رو بیارید کمی پایین تر.مثلا روی 19 یا 19.5 که فرکانس میشه 3.8 یا 3.9.

دماتون در لود با برنامه هایی مثل پرایم هم چک کنید نباید بالای 57-58 باشه.خیلی جالب نیست.

من خودم پردازنده آنلاکی دارم ولی به فرکانس 3.7 بسنده کردم در ولتاژ 1.45 با کولر خوبی که دارم دما در حالت بیکار 26 و در حالت فول لود 48 درجه هست.

لینک به دیدگاه

ولتاژ زیاده وخیلی هم بالاست.شما به صورت دستی بیاریدش حداکثر روی 1.45 یا 1.46.

برای اینکه پایدار بمویند باید مولتی رو بیارید کمی پایین تر.مثلا روی 19 یا 19.5 که فرکانس میشه 3.8 یا 3.9.

دماتون در لود با برنامه هایی مثل پرایم هم چک کنید نباید بالای 57-58 باشه.خیلی جالب نیست.

من خودم پردازنده آنلاکی دارم ولی به فرکانس 3.7 بسنده کردم در ولتاژ 1.45 با کولر خوبی که دارم دما در حالت بیکار 26 و در حالت فول لود 48 درجه هست.

معین جان ولتاژ رو گذاشتم روی 1.45 و ضریب رو گذاشتم روی 15.5x که می شه 3.87 ، فرکانس مسیر مادربرد رو گذاشته ام 250 .

یه نکته این هستش که وقتی سی پی یو رو انلاک می کنم دما به صورت دقیق و هر هسته نمایش داده نمی شود ، با برنامه hwmonitor دمای کلی سی پی یو نمایش داده می شود که الان با توجه به تست پرایم روی 57 هستش که من شنیدم دمای اصلی هسته ها 4-5 درجه از دمایی که برنامه hwmonitor نشان می دهد پایین تر هست ، آیا درسته؟

جالبه که ضریب رو 0.5 کاهش دادم , و ولتاژ رو گذاشتم روی 1.45 دما حدود 10 درجه کاهش پیدا کرد ، و اینکه ضریب رو می ذارم روی 15 و یا 14.5 دما 2-3 درجه تفاوت می کنه

فقط به ولتاژv.core کار داشته باشم و اون یکی ها مهم نیست؟

راستی آقا معین گل زمان تاخیر رم هارو من به 27-24-5-6-5 تغییر دادم با ولتاژ اتوماتیک ، می خواستم بپرسم نکنه مادربرد به رم ها ولتاژ زیادی بده؟

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همون فرکانس عالی هست در عوض 10 درجه خنکتر هست .فقط با OCCT یک ساعت تست کنید ببینید پایدار هست سیستمتون.

بله در انلا فقط دمای سوکت یا سطح پرازنده نمایش داده میشه و هیچ برنامه ای نیست که دمای هسته ها رو درست نشون بده در حالت آنلاک...

دمای هسته ها هم در پردازنده های AM3 حدود همون 4-5 درجه پایین تر هست.

پردازنده شما ضریب باز هست یا بسته!(منظور بلک ادیشن هست.)

رمتون در چه فرکانسی هست که تاخیر 5 گرفتید؟

ولتاژ رو نهایت روی 1.65 ست کنید اگر رمهاتون هیت سینک خوبی داره برای کارکرد 24/7...

لینک به دیدگاه

همون فرکانس عالی هست در عوض 10 درجه خنکتر هست .فقط با OCCT یک ساعت تست کنید ببینید پایدار هست سیستمتون.

بله در انلا فقط دمای سوکت یا سطح پرازنده نمایش داده میشه و هیچ برنامه ای نیست که دمای هسته ها رو درست نشون بده در حالت آنلاک...

دمای هسته ها هم در پردازنده های AM3 حدود همون 4-5 درجه پایین تر هست.

پردازنده شما ضریب باز هست یا بسته!(منظور بلک ادیشن هست.)

رمتون در چه فرکانسی هست که تاخیر 5 گرفتید؟

ولتاژ رو نهایت روی 1.65 ست کنید اگر رمهاتون هیت سینک خوبی داره برای کارکرد 24/7...

چشم حتما ، فقط معین جان برنامه OCCT رو که باز کردم کاری به تنظیمات نداشته باشم؟ فقط روی 1 ساعت تنظیم کنم و روی دکمه on کلیک کنم ؟

پردازنده من فنوم2 555 بلک ادیشن هست ( ضریب باز)

فرکانس فابریک رم های من 1333 هست روی همین فرکانس این زمان تاخیر رو گرفتم .

آقا معین عزیز به نظرتون روی همین زمان تاخیر با فرکانس 1333 باشه یا زمان تاخیر رو برگزدونم به حالت کارخانه یعنی 8 و رم رو اورکلاک کنم به 1600 ؟ به نظرتون کدام یک تاثیر بیشتری دارد؟

ولتاژ رم یا یا 1.64 داره یا 1.66 ، ولتاژ 1.65 نداره ، که من همون 1.66 رو انتخاب کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

-بله همون 1 ساعت کافی هست و دکمه ان رو بزنید سیستم تحت فشار قرار می گیره.

-اگر ضریب باز است میتونید با ترکیبی از ضریب و بیس فرکانس به ماکزیمم فرکانس برسید دقیقا کاری که الان کردید.

-رمهای شما انعطاف خوبی برای تایمینگ و اورکلاک دارند اگر بتونید همون حدودهای 1333 تا 1400 نگه دارید و تایم خوبی داشته باشید مثل همین 5-6-5 که گرفتید برای سیستمتون بهتر هست.فنوم دو ها فرکانس بالای رم رو دوست ندارند در عوض خوب تایمینگ میگیرند در فرکانسهای پایینتر.پس فرکانس رو فدای تایمینگ بهتر کنید اینطوری پایدار تر هم هستید.

ولتاژ رو هم همون 1.64 در نظر بگیرید.

-یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید که نهایت کارایی رو از سیستمتون بگیرید و اون هم بالا بردن فرکانس NB هست.این فرکانس براحتی تا 2400 بدون نیاز به ولتاژ بالا میاد و در کارایی سیستم خیلی تاثیر داره.HT رو هم حوالی 2000 نگه دارید که بالا و پایین رفتن این مقدار غیر از تاپایداری هیچ چیزی به همراه نداره.

لینک به دیدگاه

-بله همون 1 ساعت کافی هست و دکمه ان رو بزنید سیستم تحت فشار قرار می گیره.

-اگر ضریب باز است میتونید با ترکیبی از ضریب و بیس فرکانس به ماکزیمم فرکانس برسید دقیقا کاری که الان کردید.

-رمهای شما انعطاف خوبی برای تایمینگ و اورکلاک دارند اگر بتونید همون حدودهای 1333 تا 1400 نگه دارید و تایم خوبی داشته باشید مثل همین 5-6-5 که گرفتید برای سیستمتون بهتر هست.فنوم دو ها فرکانس بالای رم رو دوست ندارند در عوض خوب تایمینگ میگیرند در فرکانسهای پایینتر.پس فرکانس رو فدای تایمینگ بهتر کنید اینطوری پایدار تر هم هستید.

ولتاژ رو هم همون 1.64 در نظر بگیرید.

-یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید که نهایت کارایی رو از سیستمتون بگیرید و اون هم بالا بردن فرکانس NB هست.این فرکانس براحتی تا 2400 بدون نیاز به ولتاژ بالا میاد و در کارایی سیستم خیلی تاثیر داره.HT رو هم حوالی 2000 نگه دارید که بالا و پایین رفتن این مقدار غیر از تاپایداری هیچ چیزی به همراه نداره.

خیلی ممنون آقا معین عزیز.

آقا معین گل NB رو تا 2400 افزایش بدم مشکلی بوجود نمیاد؟ و برای کار روزانه موردی نداره؟

فرکانس مسیر مادربرد رو تا چند می تونم افزایش بدم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگر به امضای من دقت کنید خیلی چیزها رو میتونید متوجه بشد!

فرکانس NB برای فنوم دوهای 4 هسته ای تا 2.6 گیگاهرتز قابل افزایش هست!ولی در مقابل 3 تا محدودیت ایجاد می کنه که براتون یاد آور میشم :

1-عدم توانایی افزایش بیس فرکانس ؛ با افزایش فرکانس NB تا 2600 دیگه نمیتونید از بیس فرکانس استفاده کنید حتی تا 5 مگاهرتز.درصورت استفاده ناپایداری خواهد داشت

2-عدم دستیابی به تایمینگ خیلی جالب ؛ انعطاف پذیری بازی تایمینگ خیلی کمتر میشه

3-عدم دسترسی به فرکانس بالاتر رم ؛ انعطاف پذیری اورکلاک رم کاهش پیدا می کنه

4-عدم دسترسی به حداکثر فرکانس استیبل پردازنده ؛بطوری که من اگر این مقدار رو به حوالی 2400 کاهش بدم پردازنده ی من با همین ولتاژ تا 3900 مگاهرتز استیبل خواهد بود

من همه چیز رو فدای این فرکانس 2600 مگاهرتز NB کردم!؟

چرا !؟چون بیشترین تاثیر در سرعت چه در برنامه ها چه در استفاده روزمره از کامپیوتر در این حالت دیدم...

افزایش این فرکانس بشدت رفع گلوگاه می کنه و اونطور که من از اساتید این انجمن و حتی سایت های خارجی خوندم هیچ مشکلی با افزایش این فرکانس تا نهایت 2600 حتی در بلند مدت پیش نخواهد آورد.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

درود

اگر به امضای من دقت کنید خیلی چیزها رو میتونید متوجه بشد!

فرکانس NB برای فنوم دوهای 4 هسته ای تا 2.6 گیگاهرتز قابل افزایش هست!ولی در مقابل 3 تا محدودیت ایجاد می کنه که براتون یاد آور میشم :

1-عدم توانایی افزایش بیس فرکانس ؛ با افزایش فرکانس NB تا 2600 دیگه نمیتونید از بیس فرکانس استفاده کنید حتی تا 5 مگاهرتز.درصورت استفاده ناپایداری خواهد داشت

2-عدم دستیابی به تایمینگ خیلی جالب ؛ انعطاف پذیری بازی تایمینگ خیلی کمتر میشه

3-عدم دسترسی به فرکانس بالاتر رم ؛ انعطاف پذیری اورکلاک رم کاهش پیدا می کنه

4-عدم دسترسی به حداکثر فرکانس استیبل پردازنده ؛بطوری که من اگر این مقدار رو به حوالی 2400 کاهش بدم پردازنده ی من با همین ولتاژ تا 3900 مگاهرتز استیبل خواهد بود

من همه چیز رو فدای این فرکانس 2600 مگاهرتز NB کردم!؟

چرا !؟چون بیشترین تاثیر در سرعت چه در برنامه ها چه در استفاده روزمره از کامپیوتر در این حالت دیدم...

افزایش این فرکانس بشدت رفع گلوگاه می کنه و اونطور که من از اساتید این انجمن و حتی سایت های خارجی خوندم هیچ مشکلی با افزایش این فرکانس تا نهایت 2600 حتی در بلند مدت پیش نخواهد آورد.

موفق باشید

درود خدا بر شما.

آقا معین گل اول از همه متشکرم که اینهمه اطلاعاتتون رو در اختیار من می گذارید ، ایشالله بتونم جبران کنم.

عزیز یعنی شما می فرمایید من NB رو روی 2600 بذارم و حتی 3900 پردازنده به 3600 و زمان تاخیر رم هارو از 5 به 6 یا 7 کاهش بدهم بهتر و در کارایی بیشتر تاثیر داره؟

و اینکه نفرمودید فرکانس مسیر مادربرد که الان روی 250 هست رو تا چه اندازه می تونم افزایش بدم؟

این فرکانس PCIE چی هست?

آقا معین گل می شه یه برنامه ای معرفی بفرمایید که رم هارو باهاش تست کنم؟ ممنون می شم طرز استفاده ارزش رو هم بفرمایید

ممنون و متشکر @};-

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اینطور برای سیستم شما می پسندم.

فرکانس پردازنده حدود 3.7-3.8

فرکانس NB حدود 2400-2500 چون بشترش رو باید کمی ولتاژ بدی

فرکانس رمت هم خوب هست اگر بتونی با همین فرکانس NB روی این تایم استیبل باشی در این فرکانس که عالی هست دیگه.

برای تست رم از :

windows diagonistic ram

maxxmem

memtest

استفاده کنید.

گوگل کنید قابل دانلود هستند.

برای اطمینان پایداری NB هم میتونید از تست small ftt برنامه Prime95 استفاده کنید.

اگر منظورتون از 250 فرکانس مرجع هست که معمولا تا 350 باز هست ولی برای شما که پردازنده ضریب باز دارید بهتره که از ضریب استفاده کنید تا بخواهید اون فرکانس رو بالا ببرید.

در اصل کاری که 250*16=4000 می کنه 200*20=4000 انجام میده ولی کمی استیبل تر.

برای اینکه بتونید از ماکزیمم فرکانس استفاده کنید باید ترکیبی از این دو فرکانس رو استفاده کنید مثلا 18*220=3960

اگر از کارتتون سیر شدید به گزینه PCIE FER دست بزنید.این فرکانس به کارتتون آسیب میزنه و به هیچ وجه اونرو دستکاری نکنید و همیشه بذارید در حالت قفل یا همون Disable بمونه.

لینک به دیدگاه

من اینطور برای سیستم شما می پسندم.

فرکانس پردازنده حدود 3.7-3.8

فرکانس NB حدود 2400-2500 چون بشترش رو باید کمی ولتاژ بدی

فرکانس رمت هم خوب هست اگر بتونی با همین فرکانس NB روی این تایم استیبل باشی در این فرکانس که عالی هست دیگه.

برای تست رم از :

windows diagonistic ram

maxxmem

memtest

استفاده کنید.

گوگل کنید قابل دانلود هستند.

برای اطمینان پایداری NB هم میتونید از تست small ftt برنامه Prime95 استفاده کنید.

اگر منظورتون از 250 فرکانس مرجع هست که معمولا تا 350 باز هست ولی برای شما که پردازنده ضریب باز دارید بهتره که از ضریب استفاده کنید تا بخواهید اون فرکانس رو بالا ببرید.

در اصل کاری که 250*16=4000 می کنه 200*20=4000 انجام میده ولی کمی استیبل تر.

برای اینکه بتونید از ماکزیمم فرکانس استفاده کنید باید ترکیبی از این دو فرکانس رو استفاده کنید مثلا 18*220=3960

اگر از کارتتون سیر شدید به گزینه PCIE FER دست بزنید.این فرکانس به کارتتون آسیب میزنه و به هیچ وجه اونرو دستکاری نکنید و همیشه بذارید در حالت قفل یا همون Disable بمونه.

دست گلت درد نکنه معین جان. @};-

خدا خیرت بده. @};-

واقعا متشکرم که اینهمه لطف کردید و وقتتون رو برام گذاشتید. @};-

ایشالله تمام کارهارو انجام میدم و نتیجه نهایی رو همینجا می ذارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کمی دقت و حوصله کنید.

از اورکلاک لذت هم می برید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با کلنجارهای زیاد با سیستم به این اورکلاک دست پیدا کردم:

فرکانس مسیر مادربرد : 270

فرکانس پردازنده : 14x یا 3.78

ولتاژ پردازنده: 1.45

NB: 2430

HT: 1890

فرکانس رم : 1440

زمان تاخیر رم : 27-24-5-7-6

ولتاژ رم: 1.66

دمای سی پی یو در تست پرایم : 58 درجه

دمای سی پی یو در حالت بی کاری: 30 درجه

*در رابطه با دما باید یه کولر خوب بگیرم ، اگر کولر خوب بود فرکانس سی پی یو راحت تا 4000 هم می رسید.

یه نکته جالب اینکه وقتی فرکانس مسیر مادربرد رو حتی 1عدد اضافه می کنم سیستم ناپایداره ، یعنی اینکه مادربرد فقط فرکانس 270 می تونه جواب بده؟ و حتی NB و فرکانس سی پی یو رو کاهش بدم دیگه نمی تونم بالاتر از 270 بگیرم؟

دوستان گل نظرشون چی هست؟

واینکه ولتاژ NB و HT روی ATUO هست ، یهو اتوماتیک ولتاژ زیادی نخوره؟ و اینکه کلا تا چه مقدار می تونم به صورت دستی ولتاژ وارد کنم؟

عکس CPU-Z:

49220507947053057725.jpg

34039523503003939779.jpg

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ظاهرا کول اند کوییک روشن هست و همینطور C1E رو خاموش هم کنید.

اگر گزینه Spread Spectrum هم دارید خاموش کنید.

لینک به دیدگاه

آقا معین شما در مورد کولرتون صحبت کردید من رفتم تو نت سرچ کردم یه تاپیک از یه سال پیش تو نت پیدا کردم تو لیون که اونجا شما خریدارش بودید به قیمت 40 :دی

چه دوران طلایی ای بود....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا معین شما در مورد کولرتون صحبت کردید من رفتم تو نت سرچ کردم یه تاپیک از یه سال پیش تو نت پیدا کردم تو لیون که اونجا شما خریدارش بودید به قیمت 40 :دی

چه دوران طلایی ای بود....

آره یک 50 تومانی برام آب خورد اون موقع.ولی فن با این میزان دمندگی برای هیچ کولری من ندیدم تا حالا.تمیزش کردم و گریس آمریکایی زدم دمندگی در حدی هست (دور2500)که بعد از عبور از خود کولر(هیت سینک و هیت پایپ ها) به فنی گرینی که پشت کیس بسته شده فشار میاره و دورش رو تغییر میده ^_^

لینک به دیدگاه

آره یک 50 تومانی برام آب خورد اون موقع.ولی فن با این میزان دمندگی برای هیچ کولری من ندیدم تا حالا.تمیزش کردم و گریس آمریکایی زدم دمندگی در حدی هست (دور2500)که بعد از عبور از خود کولر(هیت سینک و هیت پایپ ها) به فنی گرینی که پشت کیس بسته شده فشار میاره و دورش رو تغییر میده ^_^

عجب فن هایی! صداش چه طوره؟

من دو تا فن 4000 دور 14 سانت دارم، صدای هواپیما میده ، ژاپنیه

دارم یه زد 600 میگیرم، بعدا بزارم رو زد 600 میتونم تا 5.5 راحت اور کنم:دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجب فن هایی! صداش چه طوره؟

من دو تا فن 4000 دور 14 سانت دارم، صدای هواپیما میده ، ژاپنیه

دارم یه زد 600 میگیرم، بعدا بزارم رو زد 600 میتونم تا 5.5 راحت اور کنم:دی

صداش خیلی معقوله با توجه به دمندگی ایجاد می کنه.من طوری تنظیمش کردم که الان داره رو 1300-1400 دور کار میکنه و کاملا سایلنت هست و وقتی در لود وحشتناک برم مثل برنامه های تست میره رو 2500.

امیر جان پردازنده ات ضریب بسته هست و نهایت 200-300 مگاهرتز اور بشه...

پ ن : از استارتر گل که آقای وزیزی عزیز باشه عذرخواهی می کنم بابت این دو پستی که به تاپیکشون مربوط نیست.امیر جان شما هم اگر قصد ادامه مذاکره در این زمینه رو دارید تشریف بیارید تو پخ در خدمتتون هستم...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

صداش خیلی معقوله با توجه به دمندگی ایجاد می کنه.من طوری تنظیمش کردم که الان داره رو 1300-1400 دور کار میکنه و کاملا سایلنت هست و وقتی در لود وحشتناک برم مثل برنامه های تست میره رو 2500.

امیر جان پردازنده ات ضریب بسته هست و نهایت 200-300 مگاهرتز اور بشه...

پ ن : از استارتر گل که آقای وزیزی عزیز باشه عذرخواهی می کنم بابت این دو پستی که به تاپیکشون مربوط نیست.امیر جان شما هم اگر قصد ادامه مذاکره در این زمینه رو دارید تشریف بیارید تو پخ در خدمتتون هستم...

این چه حرفیه آقا معین گل، از صحبتهای شما دوستان گل استفاده می کنیم.

آقا معین عزیز اون گزینه هایی که فرمودید روی غیر فعال کردم.

آیا می دانید گزینه های دیگر هم در چه حالتی باید باشند:

29156035332466493369.jpg

45704333544609251079.jpg

و اینکه اگر براتون مقدور هست به سوالات آخرین پستم هم جواب بدید ممنون می شم و نظرتون رو راجع به درست یا غلط بودن اورکلاکم بفرمایید متشکرم.

ویرایش شده توسط vaziri
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این چه حرفیه آقا معین گل، از صحبتهای شما دوستان گل استفاده می کنیم.

آقا معین عزیز اون گزینه هایی که فرمودید روی غیر فعال کردم.

آیا می دانید گزینه های دیگر هم در چه حالتی باید باشند:

29156035332466493369.jpg

45704333544609251079.jpg

و اینکه اگر براتون مقدور هست به سوالات آخرین پستم هم جواب بدید ممنون می شم و نظرتون رو راجع به درست یا غلط بودن اورکلاکم بفرمایید متشکرم.

درود مجدد

والا تو شات اولی فرکانس HT روی 1400 بود!اونرو همون حوالی 2000 نگه دارید با ضریبش.

بقیه گزینه ها درست هست.

سیستم ها با هم دیگه متفاوت هستند برای اورکلاک.مثلا همین پردازنده من بیشتر با ضریب اور میشه و با فرکانس مبنا(بیس فرکانس) سریع ناپایدار میشه.

خیالتون راحت باشه ولتاژ NB و HT به صورت اتو هست زیاد بالا نمیره و در همون محدوده قانونی قرار داره.

من چون خودم اونجا نیستم نمیتونم مطمئن بشم تو بهترین حالت اور هستید یا خیر ولی به نظر میرسه که یکی از بهترین حالتهاش هست این حالتی که شما اور کردید.راستی Vcore چند هست.یک شات از CPU-z بهمراه هاردور مانیتور باز باشه زیر 10 دقیقه فشار OCCT.

شما هم این حالت ها رو امتحان کنید تا به بهترین حالتش برسید.

مثلا :

فرکانس پایه 230

ضریب پردازنده 16.5

فرکانس پردازنده 3.795

فرکانس نورس بریج :2530

ضریب نورس بریج :11

فرکانس رم رو هم با همون نسبت Dram:FSB حدود 1400 نگاه دارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...