رفتن به مطلب

:: فروش یکسری پوشاک به قیمت عمده و تک فروشی ::

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همگی ( این تاپیک توی فروم همسایه هم زده شده )

دوستان یک سری پوشاک به دستمون رسیده با قیمت مقطوع برای مصرف کننده که اگر استقبال زیاد باشه این جنسارو هر دفعه زیادتر و سعی میکنیم هر دفعه چیزای متنوع و با حداقل سود کم به شما عزیزان تقدیم کنیم.

فعلا از این نوع جنسها به تعداد و تک فروشی داریم،چیزی که سعی کردیم و تا جایی که شده قیمت عمده و تک فروشی رو با یک قیمت به شما عزیزان تقدیم کنیم سود کم مشتری بیشتر

رنگ بندی : فقط از این نوع کارا که در عکس هم قرار داده شده، موجود است . . .

سایز بندی : به صورت لارژ،ایکس لارژ و 2ایکس لارژ موجود میباشد . . .

شرایط عمده : این بسته های ما 9تایی میباشد یعنی 3عدد لاژ،3عدد ایکس لارژ و 3عدد 2ایکس لارژ داخلش موجود است . . .

جنس سویشرت : این نوع سویشرت حدودی از پنه کار شده و تا حدودی ضد آب هستش . . .

شرایط تحویل : دوستان تهرانی میتونن حضوری یکی از ایستگاهای مترو خریداری کنند و کسانی که شهرستان تشریف دارن ابتدا واریز و سپس ارسال میشود،هزینه پست هم مثل همیشه پای خریدار است . . .

قیمت برای تک فروشی : 35 مقطوع

قیمت برای عمده : 30 مقطوع

عکس و اندازه دقیق از سایز XL

توضیحات: اندازه طول ارتفاع 71CM, اندازه عرض: 51CM,اندازه پیش: 43, اندازه طول آستین: 59CM

u1txlbs175kt0j3lyp3q_thumb.jpg qwf3oernswy2b25jers_thumb.jpg njsyx08eonz6crc1s6n1_thumb.jpg

عکس و اندازه دقیق از سایز X___X___ ال

توضیحات: اندازه طول ارتفاع 79CM, اندازه عرض: 57CM,اندازه پیش: 48, اندازه طول آستین: 64CM

heffjdek7g4mkhtuptz_thumb.jpg njculzsg7vrd40cct0pm_thumb.jpg iv19fgqrdn0n7p9xtsc_thumb.jpg

دوستان یک سری کارای بافت اوردیم که از 5 رنگ موجود هستش فعلا 5 تا از این کارا رو اوردم تا اگه سفارش زیاد و اگه موجود باشه از این نمونه بازم بیاریم . . .

جنس این بافت فوق العاده جنس عالی و دوخت یک و از نخ ترکیه میباشد . . .

قیمت برای این بافت 44 به گفته یک سری از دوستان کاهش به قیمت 40

دوستان این رو هم توجه داشته باشید که از همین مدل دوستان توی بوتیک از کم کمش 56 تا 66 این کارمونو فروختن و یکی از پرفروش ترین کارها بوده و ماهم اینجا به قیمت خرید برای شما عزیزان قرار دادیم . . .

توضیحات: اندازه طول ارتفاع: 68CM، اندازه عرض: 44, اندازه پیش: 42, اندازه طول استین 63

fs4u48ryphupmvq3hun2_thumb.jpg fk62b0lmp7t5ky621zz6_thumb.jpg 0vea5noppav0s5r7scb2_thumb.jpg ounjrltx9v15nbo8fe6y_thumb.jpg

رنگ ذغالی و آبی آسمانی فروخته شده

ویرایش شده توسط T R A N C E
لینک به دیدگاه

سایز من که نداری؟ Xsmall ! داری؟ نمی دونم شاید سایزاش گول زننده باشه.

سلام سعید جان

سایز بافت منظورته یا سویشرت؟

لینک به دیدگاه

از دید من دیگه به این قیمتها نمیشه چنین لباسهایی خرید و اگر کیفیتشون خوب باشه قیمتها خوبه

برند اگر داشتید بهم خبر بدید

لینک به دیدگاه

از دید من دیگه به این قیمتها نمیشه چنین لباسهایی خرید و اگر کیفیتشون خوب باشه قیمتها خوبه

برند اگر داشتید بهم خبر بدید

قربونت سعید جان

ما این سری بافت و سویشرت ها رو به قیمت خرید و حداقل سود برای عزیزان کنار گذاشتیم که خودم به شخصه کیفیت هرکدوم از بافت ها و سویشرت ها رو تضمین میکنم . . .

هر کسی هم که باز خواست مطمئن بشه توی فروم همسایه یه چندتایی فروختم که میتونن از دوستان کیفیت هر کدوم از پوشاک رو بپرسن و با خیال راحت خرید کنن . . .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...