رفتن به مطلب

دانلود کنید: نسخه پیش نمایش اینترنت اکسپلورر 10

panah
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

اگر کاربر ویندوز 7 هستید و منتظر از راه رسیدن اینترنت اکسپلورر 10 بودید. هم اکنون انتظار به سر رسیده و می توانید نسخه پیش نمایش آخرین مرورگر مایکروسافت را دانلود کنید. از ساعتی پیش امکان دانلود این مرورگر فراهم شده و می توانید با مراجعه به

صفحه دانلود اینترنت اکسپلورر 10

آن را روی ویندوز نصب کنید.

full-screen-web---bing-620-wide.jpg

اگر کاربر ویندوز 7 هستید و منتظر از راه رسیدن اینترنت اکسپلورر 10 بودید. هم اکنون انتظار به سر رسیده و می توانید نسخه پیش نمایش آخرین مرورگر مایکروسافت را دانلود کنید. از ساعتی پیش امکان دانلود این مرورگر فراهم شده و می توانید با مراجعه به صفحه دانلود اینترنت اکسپلورر10 آن را روی ویندوز نصب کنید.

فراموش نکنید این هنوز نسخه نهایی نیست و Release Preview به شمار می رود. بنابراین باید منتظر وجود اشکالاتی در آن باشید و آن را با مسوولیت خودتان نصب کنید. در نسخه جدید مرورگر مایکروسافت، پشتیبانی از مولتی تاچ هم اضافه شده. بنابراین اگر کامپیوتر شما دارای نمایشگر لمسی است یا ترک پد لپ تاپ شما از مولتی تاچ پشتیبانی می کند، می توانید از آن لذت ببرید.

علاوه بر آن امکان مرور تمام صفحه، شتاب دهنده سخت افزاری و بهبودهای ریز و درشت زیادی در این مرورگر اضافه شده است.

منبع:IRANPRNET.COM

ویرایش شده توسط eftekhar20
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15342

من این مطلب رو حدود 2 هفته پیش گذاشتم و هیچ کس هم استقبال نکرد.واقعا هم جالب نیست خودم امتحان کردم.تازه سایت گلستان رو هم پوشش نمیده

این مایکروسافت نمیخواد یک تکونی به این IE بده!؟

لینک به دیدگاه

واقعا این IE کند

مقایسه کردم اینو بین گوگل کروم

اصلا به طرز شگفت انگیزی سریع تر باز میشد (کروم)

حدودا تو سایت باز کردن بیش از 15 ثانه به هم اختلاف داشتند

ویرایش شده توسط Ashkan.teh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...