رفتن به مطلب

Far Cay 3 یک دیوانگی و خشونت بی پایان

EVOLUTION
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان این بازی مثل این که 2 نسخه داره یکی Deluxe Edition و یکی دیگه هم The Lost Expeditions Edition فرقشون چیه و کدوم یکی رو بگیریم بهتره؟

آخه دانلود از سایتهای ایرانی به همراه مواردی حذفی (سانسور شده) از بازی هست

هر چند این بازیها چیزی نداره ولی اینطورین بازیها

من که دان نمیکنم از سایتهای ایرانی

مثلا هیتمن رو از سایتهای ایرانی بگیرید یا مکس 3 رو حتما حذفی دارن

خودتون هم میدونید چرا

ضمن اینکه هر کدوم 15 16 گیگن

16 گیگ رو از اینترنت اونم نسخه دستکاری شده رو دان کنه خوب آدم میره میخره بازی رو

من بازیها رو کامل (بدون هیچ حذفی) میخرم

ضمنا اگه از سایتهای ایرانی میگیرید از پی سی دانلود بگیرید سرورهاش سریع و بازی هم سالمن

کم پیش میاد لینکاش ایراد داشته باشه

در مورد دستکاری بازی هم فکر نکنم دستکاری بشه آگه اینجوری بود که همه سورس بازی رو دستکاری میکردن و بهش اضافه و حذف میکردن، تنها کاری که میتونن انجام بدن شاید فقط ویدیو هاشو حذف کنن وگرنه خود بازی رو نمیتونن تغییر بدن.

شما از کجا خرید میکنی؟

با تشکر

ویرایش شده توسط pclord
لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوستان این بازی مثل این که 2 نسخه داره یکی Deluxe Edition و یکی دیگه هم The Lost Expeditions Edition فرقشون چیه و کدوم یکی رو بگیریم بهتره؟

در مورد دستکاری بازی هم فکر نکنم دستکاری بشه آگه اینجوری بود که همه سورس بازی رو دستکاری میکردن و بهش اضافه و حذف میکردن، تنها کاری که میتونن انجام بدن شاید فقط ویدیو هاشو حذف کنن وگرنه خود بازی رو نمیتونن تغییر بدن.

شما از کجا خرید میکنی؟

با تشکر

من هم منظورم همون ویدیوهاش بود نه خود بازی

من که خودم بهم نمیچسبه بازی ناقص باشه حالا سایر دوستان رو نمیدونم

از یکی از فروشگاههایی که کلی گشتم تا پیدا کردم

شما که تهران نیستی هستی؟؟؟

اگه هستی بگو آدرس بدم بری بگیری

لینک به دیدگاه

من هم منظورم همون ویدیوهاش بود نه خود بازی

من که خودم بهم نمیچسبه بازی ناقص باشه حالا سایر دوستان رو نمیدونم

از یکی از فروشگاههایی که کلی گشتم تا پیدا کردم

شما که تهران نیستی هستی؟؟؟

اگه هستی بگو آدرس بدم بری بگیری

اوکی گفتم شاید منظورتون خود بازی هست.

نه من شهرستان هستم اگه فروشگاه اینترنتی داشته باشن خوبه. البته من از همین جا از یکی از کاربران میگیرم فکر نکنم حذفی داشته باشه.

دوستان لطفا در رابطه موضوع زیر راهنمایی کنید:

این بازی مثل این که 2 نسخه داره یکی

Deluxe Edition

و یکی دیگه هم The Lost Expeditions Edition فرقشون چیه و کدوم یکی رو بگیریم بهتره؟

با تشکر

ویرایش شده توسط pclord
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقایون لطفاً کمک کنید من الان دانلود کردم تموم شد نسخه دلوکس رو از سایت میهن دانلود

ولی بعد از اکسترکت هیچ فایلی برای ستاپ بازی وجود نداره

توی عکس زیز مشخص هست فقط از این فایل ها بعد از اکسترکت بوجود میاد

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟

jmlhc5j4bh46yttty11c.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از راهنمایی که کردید دوستان

بالاخره نصب کردم بدون مشکل خوشبختانه

با گرافیک آنبرد رفتم داخل بازی یخورده هو رفتم جلو ولی سوختم خیلی سخته AMD HD4250 ONBOARD(مردی هست برای خودش)

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:)

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

بچه ها یک سوال داشتم

تو این بازی چطور میشه بیشتر از یک اسلحه برداشت و همینطور پولم بیشتر از 1000 نمیره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بچه ها یک سوال داشتم

تو این بازی چطور میشه بیشتر از یک اسلحه برداشت و همینطور پولم بیشتر از 1000 نمیره

ESC رو بفشار:دی

برو توی قسمت crafting (فکر کنم املاش درست نباشه)

اونجا زیر هر آیتمت نوشته که برای آپگریدش باید چه حیوانی شکار کنی

با آپگرید کردن آیتم هات میتونی تا 4 اسلحه حمل کنی یا ......

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم باید بز شکار کنی تا بتونی اپگرید کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حیونی که باید شکار کنی رو تو قسمت ماموریت ها ( بوردی که بعد از فتح یک منطقه فعال میشه و Wanted ها روش هست) میتونی پیدا کنی .

البته یک P416 + Silencer و یه چاقوی خوب برای کل بازی کافی هست :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون اسپشل هایی که میده خیلی باحاله مخصوصا دوربین داره با مسلسل صدا خفه کنه، یه سرو گردن از بقیه همنوعانش قویترن... همین دوتا رو برداری همه کاری میتونی انجام بدی... B)

لینک به دیدگاه

دوستان جند تا سوال؟

تو قسمت آخرین مرحله که شما دوتا انتخاب دارین یکی نجات دوستان یا بودن با اون دختره کسی اون یکی گزینه رو انتخاب کرده؟؟؟؟ نتجش چی شده؟

واینکه اگه تمام ماموریت کشتن حیوانات و پیدا کردن 20 تا نامه و 120 تا مجسمه و تمام اون شکلک ها رو تموم کنیم چه اتفاقی می افته؟

در ضمن من تمامی آیکون های skill رو باز کردم ولی یک گزینه اصلا باز نمیشه کسی میدونه اون چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نجات اون سیاه پوسته بعدش یه صحنه بد داره و اینکه کشته میشی ( یعنی در زمان انجام یک عملیات نفس گیر با اون یارو به فنا میری) :D

با پیدا کردن نامه ها و مجسمه ها و این داستان ها یکسری قابلیت ها تو سیستم کرافتینگ بهت میده مثلا میتونی یک سرنگ ترکیبی درست کنی که بعد از تزریق بتونی نفست رو بیشتر زیر آب نگه داری یا اینکه با یک سرنگ تعداد بیشتری از سلول های عمرت برگرده و ... چیزهای دیگه .

کدوم skill باز نمیشه ؟

بعضی از skill برای فعال شدنش باید یک کار خاصی انجام داده باشی وقتی روی اون skill کلیک کنی مینویسه که چه کاری باید انجام داده باشی تا فعال بشه مثلا 2 نفر رو همزمان از توی آب بکشی ...

:D

لینک به دیدگاه

دوستان جند تا سوال؟

تو قسمت آخرین مرحله که شما دوتا انتخاب دارین یکی نجات دوستان یا بودن با اون دختره کسی اون یکی گزینه رو انتخاب کرده؟؟؟؟ نتجش چی شده؟

واینکه اگه تمام ماموریت کشتن حیوانات و پیدا کردن 20 تا نامه و 120 تا مجسمه و تمام اون شکلک ها رو تموم کنیم چه اتفاقی می افته؟

در ضمن من تمامی آیکون های skill رو باز کردم ولی یک گزینه اصلا باز نمیشه کسی میدونه اون چیه؟

اگه بری طرف سیترا ،دوستات رو میکشی ، آخرش سیترا میکشتت ، طوری که اشکت در میاد :دی

اگه بری طرف دوستات و نجاتشون بدی ، سیترا میمیره.... 

120 تا مجسمه ، 20 تا نامه و اون شکار ها و وانتد دد ها فقط و فقط برای افزایش زمان گیم پلی بازیه 

و یه چیزایی مثل اسلحه های اسپشیال و سرنگ های جدید تره

مثلا 30 تا مجسمه جمع کنی میتونی سرنگ Untouchable درست کنی  که هیچ جوره جونت کم نمیشه (البته سقوط آزاد و زیر اب بودن میکشتت)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر جواب

خیلی خیلی از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

دو تا سوال دیگه

اینکه تو قسمت خرید اسلحه یه جایی هست که نقشه میفروشه و از 500 دلار هست تا 1500 دلار اون نقشه ها واسه چی هستن اگه بخری چی میشه

اینم اون قسمت که میگم باز نمیشه

vu2jlf6b4263m9mgxea3.jpg

باید کجا رو برم که باز شه

ممنون

دوستان اگه نکاتی مخفی هست که ما نمیدونیم بگین تا کسایی که مثل من نمیدونن بهره ببرند از تجربیاتتون

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

دو تا سوال دیگه

اینکه تو قسمت خرید اسلحه یه جایی هست که نقشه میفروشه و از 500 دلار هست تا 1500 دلار اون نقشه ها واسه چی هستن اگه بخری چی میشه

اینم اون قسمت که میگم باز نمیشه

باید کجا رو برم که باز شه

ممنون

دوستان اگه نکاتی مخفی هست که ما نمیدونیم بگین تا کسایی که مثل من نمیدونن بهره ببرند از تجربیاتتون

برای هر منطقه 2 تا نقشه هست مثلا

1500 amanaki loot

500 amanaki item

شما با خریدن amanaki loot تو نقشه اصلی میتونید تمام اون جعبه ها که با الماس نشون داده میشن رو در محدوده amanaki مشاهده کنید

با خریدن amanaki item  تو نقشه اصلی میتونید رلیک(مجسمه)ها و نامه های گمشده رو در محدوده amanaki ببینید

برای باز کردن اون اسکیل باید یک اوت پست دیگه رو بدون اینکه شناسایی بشید تسخیر کنید (اوت پست همون جاهایی که تو نقشه پرچم قرمز دارند )

برای اینکار هم ساده ترین روش اینه 

یک اسنایپ(مدل پیشنهادی M-700) تهیه کنید ، صدا خفه کن بزارید سرش ، دوربین هم بزارید

زیاد به منطقه نزدیک نشید ، بهتره بالای کوه باشید (از بالا نگاه کنید) ، بایستید و با Z دشمن ها رو تگ کنید ، بشینید و :

اول : از دور آژیر ها رو بزنید (شلیک به بلند گو ها تاثیر نداره باید به جعبه کنترلشون شلیک کنی)

دوم : اگه تو اونجا اسنایپر یا RPG زن دارن بزن بعد همرو بزن

اگه تو اوت پست قفس حیوون بود میتونی با شلیک به قفس اون حیونو ازاد کنی (با ازاد کردنش میاد بیرون و دشمنا رو میکشه :)) )

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

برای هر منطقه 2 تا نقشه هست مثلا

1500 amanaki loot

500 amanaki item

شما با خریدن amanaki loot تو نقشه اصلی میتونید تمام اون جعبه ها که با الماس نشون داده میشن رو در محدوده amanaki مشاهده کنید

با خریدن amanaki item  تو نقشه اصلی میتونید رلیک(مجسمه)ها و نامه های گمشده رو در محدوده amanaki ببینید

برای باز کردن اون اسکیل باید یک اوت پست دیگه رو بدون اینکه شناسایی بشید تسخیر کنید (اوت پست همون جاهایی که تو نقشه پرچم قرمز دارند )

برای اینکار هم ساده ترین روش اینه 

یک اسنایپ(مدل پیشنهادی M-700) تهیه کنید ، صدا خفه کن بزارید سرش ، دوربین هم بزارید

زیاد به منطقه نزدیک نشید ، بهتره بالای کوه باشید (از بالا نگاه کنید) ، بایستید و با Z دشمن ها رو تگ کنید ، بشینید و :

اول : از دور آژیر ها رو بزنید (شلیک به بلند گو ها تاثیر نداره باید به جعبه کنترلشون شلیک کنی)

دوم : اگه تو اونجا اسنایپر یا RPG زن دارن بزن بعد همرو بزن

اگه تو اوت پست قفس حیوون بود میتونی با شلیک به قفس اون حیونو ازاد کنی (با ازاد کردنش میاد بیرون و دشمنا رو میکشه :)) )

ممنون عزیز ولی آخه من همه جا رو تسخیر کردم هیچ جایی نمونده اکثر جاهارو هم فقط با چاقو تسخیر کردم بی سر و صدا

فقط چندتا وانتد حیوانات و ادم ها مونده پرچم های قرمز رو همه رو فتح کردم

و همه چی رو هم از فروشگاه ها خریدم و 10000 هزار دلار هم پول اضافی دارم

لینک به دیدگاه

وای این بازی واقعا حرف نداره.

من بازی 2بار تموم کردم.

من با gtx 560 بالاترین تنظیمات حداقل 35 فریم می گیرم ولی خیلی حرارت میداد.

بچه ها برید Devil May Cry بازی کنید که ایم هم حرف نداره. 

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

وای این بازی واقعا حرف نداره.

من بازی 2بار تموم کردم.

من با gtx 560 بالاترین تنظیمات حداقل 35 فریم می گیرم ولی خیلی حرارت میداد.

بچه ها برید Devil May Cry بازی کنید که ایم هم حرف نداره. 

دوستان میشه راهنمایی کنید با چه برنامه ای و چجوری حین بازی میتونید بفهمید چقدر فریم میگیرید؟

لینک به دیدگاه

دوستان میشه راهنمایی کنید با چه برنامه ای و چجوری حین بازی میتونید بفهمید چقدر فریم میگیرید؟

فعلا معروف ترین برنامه برا این کار: Fraps 

گوگل کنی پیداش میکنی

کار باهاش هم سادس

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من برنامه  FRAPS   و MSI AfterBurn 2.31 رو تست کردم /

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

یعنی هین بازی نشون میده باید قبلش برنامه رو باز بزارم؟؟؟

سعید جان در مورد این هم کمکم کن پست شماره 43#

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز ولی آخه من همه جا رو تسخیر کردم هیچ جایی نمونده اکثر جاهارو هم فقط با چاقو تسخیر کردم بی سر و صدا

فقط چندتا وانتد حیوانات و ادم ها مونده پرچم های قرمز رو همه رو فتح کردم

و همه چی رو هم از فروشگاه ها خریدم و 10000 هزار دلار هم پول اضافی دارم

خوب بی سرو صدا نبوده دیگه یعنی حداقل یکیشون تورو دیده

خوب بد بازی کردی دیگه ، این اسکیل ها هدف بازی نیست ، ابزاریه برا راحت تر کردن بازی ، شما هم که بازیو تموم کردی  ، اگه خیلی مشتاق باز کردن اونی باید از نو بازی کنی :دی 

همه پلیرا آخر بازی پول اضافه میارن مال منم عین مال شماس

یعنی هین بازی نشون میده باید قبلش برنامه رو باز بزارم؟؟؟

سعید جان در مورد این هم کمکم کن پست شماره 43#

اول برنامه رو اجرا میکنی بعد میری تو بازی

گوشه مانیتور نشون میده ، میانگین و min و max هم برات ذخیره میکنه

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان

تو فارکرای بیشتر از 30 نرفت

تو مکس پین هم بیشتر از 60 نرفت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...