رفتن به مطلب

Far Cay 3 یک دیوانگی و خشونت بی پایان

EVOLUTION
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان میشه راهنمایی کنید با چه برنامه ای و چجوری حین بازی میتونید بفهمید چقدر فریم میگیرید؟

من با برنامه farps گرفتم.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

نجات اون سیاه پوسته بعدش یه صحنه بد داره و اینکه کشته میشی ( یعنی در زمان انجام یک عملیات نفس گیر با اون یارو به فنا میری) :D با پیدا کردن نامه ها و مجسمه ها و این داستان ها یکسری قابلیت ها تو سیستم کرافتینگ بهت میده مثلا میتونی یک سرنگ ترکیبی درست کنی که بعد از تزریق بتونی نفست رو بیشتر زیر آب نگه داری یا اینکه با یک سرنگ تعداد بیشتری از سلول های عمرت برگرده و ... چیزهای دیگه . کدوم skill باز نمیشه ؟ بعضی از skill برای فعال شدنش باید یک کار خاصی انجام داده باشی وقتی روی اون skill کلیک کنی مینویسه که چه کاری باید انجام داده باشی تا فعال بشه مثلا 2 نفر رو همزمان از توی آب بکشی ... :D

به خاطر گنجوندن این صحنه های بی مورد و مزخرف و اشاعه بعضی کارها و همچنین الکی سخت شدن بازی ( حتی برای فعال کردن یه دکل مخابراتی باید از هفت خوان رستم رد بشی به بالاش برسی ) و دیر باز شدن آپگرید اسلحه ها و ...  کلا از این بازی بدم اومد و به نظرم Far cry 2 خیلی از این بهتر بود

لینک به دیدگاه

اره بالا رفتن از دکل و دیر باز شدن از معایب این بازی بود

ولی در کل من خیلی حال کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اتفاقا بالا رفتن از دکل که هر کدوم هم یجور خاص بودند یه کار نو و جالبی بود که زیاد طول نمی کشید برسی بالاش اما برای این بازی لازم بود که اول مجبور می شی بری برج ها رو از کار بندازی تا نقشه داشته باشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...