رفتن به مطلب

بررسی تخصصی عملیات اورکلاک + ویرایش بایوس انویدیا و رادئون .توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

41 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما روند کوچکتر شدن ترانزیستور ها همیشه ادامه خواهد داشت ؟

• بله
      29
    • خیر
      12

Recommended Posts

نيازي به فورس فلش نبود يكم با همون nvflash window‏ ور رفتم كافي بود دستور protectoff--‏ رو وارد كنم :دي

آقا با هر بد بختي بود 0.01 ولتاژ رو بردم بالا ولي وقتي بوت شدم تا اور مي كردم و ميخواستم با اون ولتاژ كار كنم خود به خود فركانس ميومد پايين و ديگه بالا نميرفت تو قسمت استارت آپ ويندوز هم ارور ميداد كه درايور از كار افتاد ! بايد سيستمو ريست ميكردم تا درست بشه . حالا نميدونم اين يه جور ناپايداريه يا يه سيستم خودكاره براي حفاظت از كارت تو اوركلاك سنگين راهي هست بتونم بدون دستكاري سخت افزار با ولتاژ بيشتر از حالت ديفالت اور كنم ؟

آقا یکم تحقیق کردم دلیلش فناوری gpu guard تو کارت asus 210 silent  هستش . رو این حساب حتی اگه سخت افزاری ولت مود بکنم بازم به مشکل بر میخورم . کسی میدونه چطوری میشه این gpu guard رو غیر فعال کرد ؟ امکانش هست یکی لطف کنه یه فید بک بزاره از خود سایت ایسوس بپرسه ؟ خواهشا یکی جواب بده . این کارت واقها خنک کاریش عالیه الان رو فرکانس 800 دماش از 48 بالا تر نمیره با بالا بردن ولتاژ راحت تا 1300 میشه اورش کرد 

ویرایش شده توسط hesam1333
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...