رفتن به مطلب

Dual Core e5300 بهتره یا Pentium D 945

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

سی پی یو بنده Intel Dual Core E5300 هست که 2.6 گیگاهرتز و2 مگ کشه قیمتش توی بازار 150 تومن هست که 64 دلار زده سایت اینتل

توی شهر یکی یک سی پی یو Intel pentium D 945 گذاشته برای فروش 50 تومان البته دست دوم که سایت اینتل 170 دلار زده ! البته دست دومه ، با دیدن اسمش فکر کردم ضعیفه اما دیدم

4 مگ کش هست و 3.4 گیگاهرتز

به نظرتون کدوم قوی تره ! من میخوام سی پی یومو باهاش عوض کنم

به نظرتون اشتباه میکنم ؟ آخه انگار دوبرابر منه با اینکه قدیمیه

صفحه مشخصات سی پی یو من

صفحه مشخصات سی پی یو مد نظر

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

طبق مقایسه ای که تو سایت CPU-World بین این دو پردازنده انجام شده ، 5300 قویتره . این هم لینکش :

http://www.cpu-world...Core_E5300.html قسمت Performance رو ببین

درسته که با توجه به مشخصاتش 5300 پردازنده ضعیفتریه ، اما تکنولوژی اون جدید تره و باعث میشه که این پردازنده عملکرد بهتر و راندمان بالاتری داشته باشه .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

Pentium D945 علارقم اینکه فرکانس کاری 3.4 هستش تفاوت محسوس بینشون وجود نداره که دلیلش هم اینه که پردازنده شما معماری جدیدتری داره .

پردازنده شما کم مصرف تر هستش . قابلیت اورکلاک بیشتری هم داره .

در ضمن فکر میکنم Pentium D ها فقط قابلیت آدرس دهی 32 بیتی دارن یعنی ویندوز 64 بیتی نمیتونید باشون اجرا کنید .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

کلا این سری پنتیوم D ، خیلی از تکنولوژی هایی رو که توسط سری E ساپورت میشه ، را پشتیبانی نمیکنه. .

لینک به دیدگاه

درود :

Pentium D945 علارقم اینکه فرکانس کاری 3.4 هستش تفاوت محسوس بینشون وجود نداره که دلیلش هم اینه که پردازنده شما معماری جدیدتری داره .

پردازنده شما کم مصرف تر هستش . قابلیت اورکلاک بیشتری هم داره .

در ضمن فکر میکنم Pentium D ها فقط قابلیت آدرس دهی 32 بیتی دارن یعنی ویندوز 64 بیتی نمیتونید باشون اجرا کنید .

شرمنده دوست عزیز ولی سری D از ویندوز 64 بیتی ساپورت میکنن خودم هم دارم 64 بیتی هم نصب کردم روش - توی سایت اینتل هم نوشته شده

در مورد مصرف درست میفرمایید و اما در مورد اورکلاک : بالاترین فرکانس E5300 5500ghz بوده در صورتی که D945 تا 7000ghz اور شده

کلا از نظر فرکانسی سری D مخصوصا D945 بیشتر اور میشن اما نمیشه از تکنولوژی به روز تر سری E نسبت به سری D گذشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرمنده دوست عزیز ولی سری D از ویندوز 64 بیتی ساپورت میکنن خودم هم دارم 64 بیتی هم نصب کردم روش - توی سایت اینتل هم نوشته شده

منم گفتم فکر کنم :D

در مورد مصرف درست میفرمایید و اما در مورد اورکلاک : بالاترین فرکانس E5300 5500ghz بوده در صورتی که D945 تا 7000ghz اور شده

بالاترین فرکانس ثبت شده رو بیخیال , واسه یک کاربر مهم اینه که کدوم قابلیت اور کلاک بیشتری برای استفاده 7/24 دارن . میشه D945 رو 7000ghz ازش استفاده کرد :D

این در حالیه که 5300 با کولر استوکش راحت میشه 3.8 تا 3.9 استفاده کرد . که حدودا 40 درصد افزایش فرکانس میشه .

لینک به دیدگاه

منم گفتم فکر کنم :D

بالاترین فرکانس ثبت شده رو بیخیال , واسه یک کاربر مهم اینه که کدوم قابلیت اور کلاک بیشتری برای استفاده 7/24 دارن . میشه D945 رو 7000ghz ازش استفاده کرد :D

این در حالیه که 5300 با کولر استوکش راحت میشه 3.8 تا 3.9 استفاده کرد . که حدودا 40 درصد افزایش فرکانس میشه .

آخه اورکلاک پذیر بودن سی پی یو رو معمولا با مقدار افزایش فرکانسش میسنجن

ولی من خودم بازی call of duty black ops II روی 4700Ghz بازی کردم :دی

تازه گرافیکم رو هم اور کردم

توی 5100ghz روی ایر wprime پاس کرده

نمیدونم چند درصد افزایش کارایی میشه :دی

ولی شک دارم با کولر استوک از 2.6 به 3.8 بشه اورش کرد و راحت بشه استفاده کرد!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه اورکلاک پذیر بودن سی پی یو رو معمولا با مقدار افزایش فرکانسش میسنجن

ولی من خودم بازی call of duty black ops II روی 4700Ghz بازی کردم :دی

تازه گرافیکم رو هم اور کردم

توی 5100ghz روی ایر wprime پاس کرده

نمیدونم چند درصد افزایش کارایی میشه :دی

ولی شک دارم با کولر استوک از 2.6 به 3.8 بشه اورش کرد و راحت بشه استفاده کرد!!!!!!!!!!

اگه بخواهیم از سیستم اورکلاک استفاده کنیم باید اورکلاک پذیر بودن دو پردازنده رو با کولر یکسان بسنجیم . اینکه 945 رو زیر LN2 تونستن به 7000Ghz برسند که دلیل به برتری نیستش . 945 خیلی گرم و پرمصرفه .

راستی با چه کولری 5100ghz تونستید wprime پاس کنید ؟

بنده قبلا E5400 داشتم با استوک تا 3.9 هم پایدار کار میکرد .

لینک به دیدگاه

اگه بخواهیم از سیستم اورکلاک استفاده کنیم باید اورکلاک پذیر بودن دو پردازنده رو با کولر یکسان بسنجیم . اینکه 945 رو زیر LN2 تونستن به 7000Ghz برسند که دلیل به برتری نیستش . 945 خیلی گرم و پرمصرفه .

راستی با چه کولری 5100ghz تونستید wprime پاس کنید ؟

بنده قبلا E5400 داشتم با استوک تا 3.9 هم پایدار کار میکرد .

همون کولر یکسانی شما میگی میشه نیتروژن که جفتشونو بردن زیر نیترو اون 7000 اون 5500

وقتی من با کولر 100 تومنی 5100 بردم 945 رو و از اون طرف 5500 بردن اونم با نیتروژن خوب این نشون از اورکلاک پذیر تر بودن داره دیگه

من با true spirit بردم تازه توی 5100 دماش زیره 50 درجه بود

روی ایر E5300 4800ghz بوده

روی ایر برای 945 5400ghz بوده

بعد شما 3.9 با استوک فول لود دماش چقدر بوده ؟؟!! 2.6 به 3.9 با استوک !!! نیمدونم خیلی عالی بوده.....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همون کولر یکسانی شما میگی میشه نیتروژن که جفتشونو بردن زیر نیترو اون 7000 اون 5500

وقتی من با کولر 100 تومنی 5100 بردم 945 رو و از اون طرف 5500 بردن اونم با نیتروژن خوب این نشون از اورکلاک پذیر تر بودن داره دیگه

من با true spirit بردم تازه توی 5100 دماش زیره 50 درجه بود

روی ایر E5300 4800ghz بوده

روی ایر برای 945 5400ghz بوده

بعد شما 3.9 با استوک فول لود دماش چقدر بوده ؟؟!! 2.6 به 3.9 با استوک !!! نیمدونم خیلی عالی بوده.....

نمیشه مقایسه کرد !

دما فکر میکنم حدودای 70 بود .

لینک به دیدگاه

نمیشه مقایسه کرد !

دما فکر میکنم حدودای 70 بود .

70 با استوک Wow بیچاره مادربرد بد بخت :دی

چطوری دلت اومد 70 درجه!!!

من 50 درجه میشه روی 5100 دلم نیاد !!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...