رفتن به مطلب

9800gtx+ یا 4850

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم ببینم کدومو بخرم بهتره و یه نکته اینکه اگه بخوام 9800GTX+ zotac بخرم لازمه که مدل zone بخرم که دارای فنهای بهتریه یا نه این کارت کارت خنکیه ؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام میخواستم ببینم کدومو بخرم بهتره و یه نکته اینکه اگه بخوام 9800GTX+ zotac بخرم لازمه که مدل zone بخرم که دارای فنهای بهتریه یا نه این کارت کارت خنکیه ؟

درود

دوست من هر دوی اینها یکی از بهترینهای شرکتشون هستن و قیمتهاشون هم با هم متفاوته حدودا 10 تا 15 درصد 9800 گرونتره شما میتونید تستهایی رو در لینک زیر مشاهده کنید و انتخابتون رو انجام بدید . البته میتونید به سایتهای دیگه هم برای مشاهده تستها مراجعه کنید .

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=794&page=48

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز به نظر من 4850 عالیه هم برای بازی و هم دیگر کارهای گرافیکی.

لینک به دیدگاه

اقا تو این benchmark ها که خوب جفتشون یکین تقریبا حالا من چی کار کنم اقای dominator کی گفته ati واسه بازی خوبه اخه همه ی کارتهاش با بازیهGTAIV مشکل داره میشه بیشتر راهنمایی کنین

ویرایش شده توسط hamhami
لینک به دیدگاه

اقا تو این BENCHMARK ها که خوب ati ترکونده اما یه جا دیگه خودتون تست کرده بودین این 2 تارو که 9800gtx+ امتیاز بهتری اورده بود هم چنین فیزیک ایکس که خیلی به درده بازیها میخوره لطفا نظره اخرتونو بدین به همراه قیمت هر کدوم یه مشکله دیگه ای که هست مشکل داشتن gta با کارتهای ATI هست !!!!!!!

دوست عزیز سلام

قیمت HD4850 حدود 210 هست و قیمت 9800GTX Plus حدود 250 تومن.نظر من روی HD4850 هستش.در ضمن GTA یه CPU خوب میخواد مثلا اگه یه E8500 داشته باشید که تا حداقل 3.6GHz اورکلاکش کرده باشید مطمئن باشید که این بازی رو به راحتی اجرا میکنه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

اقا تو این BENCHMARK ها که خوب ati ترکونده اما یه جا دیگه خودتون تست کرده بودین این 2 تارو که 9800gtx+ امتیاز بهتری اورده بود هم چنین فیزیک ایکس که خیلی به درده بازیها میخوره لطفا نظره اخرتونو بدین به همراه قیمت هر کدوم یه مشکله دیگه ای که هست مشکل داشتن gta با کارتهای ATI هست !!!!!!!

دوست عزیز هیچ بازی با کارتهای ati مشکل نداره همش حرفه حتی gta

و در مورد این دو کارت خوب هر کدوم در بعضی از موارد از یکدیگر بهتر بودن ولی در کل تفاوت زیادی بین این دو کارت وجود نداره من که 4850 رو پیشنهاد میکنم حالا تصمیم نهایی دیگه با خودتون

لینک به دیدگاه

اقا تو این benchmark ها که خوب ati ترکونده اما یه جا دیگه خودتون تست کرده بودین این 2 تارو که 9800gtx+ امتیاز بهتری اورده بود هم چنین فیزیک ایکس که خیلی به درده بازیها میخوره لطفا نظره اخرتونو بدین به همراه قیمت هر کدوم یه مشکله دیگه ای که هست مشکل داشتن gta با کارتهای ati هست !!!!!!!

این دو تا کارت تفاوتهای چندانی در کار با هم ندارن شما کیفیت و قیمت رو در کنار هم بگذار و یکی رو انتخاب کن . هر دوی اینها انتخاب ماست و ما نمیتونیم بگمی که کدومش دقیقا بهتره

لینک به دیدگاه

یه چیزه دیگه قیمتها که قرار نیست بیاد پاییین؟ و اینکه به نظره شما صبر کنم تا پولم به 4870 برسه یا همینارو بخرم الان ؟

لینک به دیدگاه

یه چیزه دیگه قیمتها که قرار نیست بیاد پاییین؟ و اینکه به نظره شما صبر کنم تا پولم به 4870 برسه یا همینارو بخرم الان ؟

خوب اگر 4870 بگیرید که خیلی بهتره و در این مورد شکی نیست العا connect 3d رو 295 قیمت زده تو سایت خیلی عالیه نسبت به قیمتش

لینک به دیدگاه

فکر نکنم دیگه از این زیاد پایین تر بیاد.الان hd4870 قیمتش 295 تومنه که واقعا نسبت به قدرتش ارزش خرید داره.همه چیز بستگی به هزینه شما داره.!!!!

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

ولي Dominator جان من با E5200 كه خيلي از E8500 ضعيفتره GTA IV رو روي كامپيوتر دوستم اجرا كردم !!!!

اين بازي با گرافيك هاي ATI مشكل داره و بايد صبر كرد تا پچ واسه ATI بياد . البته شايد تا الان اومده باشه !!!

منظورم اينه كه همش به سي پي يو ربط نداره !!!!

لینک به دیدگاه

ولي Dominator جان من با E5200 كه خيلي از E8500 ضعيفتره GTA IV رو روي كامپيوتر دوستم اجرا كردم !!!!

اين بازي با گرافيك هاي ATI مشكل داره و بايد صبر كرد تا پچ واسه ATI بياد . البته شايد تا الان اومده باشه !!!

ببینید دوست عزیز شما فقط دارید بیخود دوستان رو به شک میندازید من در حال حاضر 4850 دارم و هیچ مشکلی با هیچ بازی نداشتم و همین gta رو خیلی راحت تا آخرش رفتم بدون کوچکترین مشکل .

حالا میشه بگید چه مشکلی داره که من تا به حال اصلا حسش نکردم

لینک به دیدگاه

محمد جان من هم HD4850 دارم و CPU هم E5200 هست البته فرکانسش رو 4.2GHz بود تو بازی.حتی فریم به بالای 100 تا هم برای من رسیده!!!و زیر 35 فریم رو ساعتی یک بار هم مشاهده نکردم!!!!

حالا نمیدونم چرا شما میگید مشکل داره!!!!

لینک به دیدگاه

قربونتون منم دارم ميگم شايد الان پچش اومده باشه !!!!

من نميگم ati نميتونه بيارش . ولي اول روي ati نميومد !!! شماها سرور ماييد و چندتا پيراهن بيشتر ما پاره كرديد ولي خوب قبول كنيد اول سر ati نميومد .

در ضمن اگه ميشه قيمت دقيق اين 4850 و 4870 رو بگيد . ممنون .

لینک به دیدگاه

سلام چرا بابا بازی که بالا میاد من با سی پی یو 4000x2 و گرافیک 8500 بالا میارم :)

مزاح بود دوست عزیز ولی برا گیم به نظر من یکی و آقا آرمان ! میگم باز نظر خودم شما 9800 بگیری بهتر باز . نظر دوستانه ببین هر کدوم رو گرفتی عالیه میتونم همینو بهت بگم چه ati چه انویدیا!

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

اون زمان که میگفتند انویدیا برای بازی بهتره گذشت چرا انویدیا ؟؟؟

در حال حاضر هم ati واسه خودش قولیه و خوراک گیمه

لینک به دیدگاه

به به میبینم که هر کس یه نظری داره اخرشم باید شانسی یکیو امتحان کنم :)( در ضمن من cpu amd6000X2 3.2Mhz بدون over هستش فعلاکه بزرگان سایت همه اتفق نظر روی ATI دارن منم یا 4850 یا 4870 کیگیرم ولی اگه باحاش حال نکنم میکشمتون:rolleyes::D:D;):eek::confused:;)

ویرایش شده توسط hamhami
لینک به دیدگاه

ببخشید واسه سوال بی ربط واسه قیمت همکاری باید با کی صحبت کنم اگه بخوام بخرم ؟:)

لینک به دیدگاه

ببخشید واسه سوال بی ربط واسه قیمت همکاری باید با کی صحبت کنم اگه بخوام بخرم ؟:)

هستم در خدمتتون

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه داشتم چرا اینقدر connect3D نسبت به برندهای دیگه ارزونه ؟ یعنی کیفیت پایین تری داره ؟

لینک به دیدگاه

اون زمان که میگفتند انویدیا برای بازی بهتره گذشت چرا انویدیا ؟؟؟

در حال حاضر هم ati واسه خودش قولیه و خوراک گیمه

درود :

رضا جان NVIDIA از نظر نرم افزاری برای بازی از ATi جلوتر است و همین باعث برتری NVIDIA از ATI شده

غیر از این در بازی هم همین جور است اگر بازی کرایسیس وارهد را بازی کرده باشید تبلیغ NVIDIA را می بینید

این تبلیغ به خاطر این است که که این بازی بر اساس تکنولوژِی NVIDIA ساخته شده پس نتیجه میگیریم هنوز

NVIDIA از نظر بازی باز هم جلوتر است. و در این شکی نیست

لینک به دیدگاه

من نظر متفاوتی دارم ،بستگی به محيط بازی داره ،در بعضی از بازی ها حتی کراسفاير پشتيبانی نميشه يا حتی اس ال آی ،اين دليل بر بد پايين تر بودن اين هم بندی نيست،بازی ها زمانی بر طبق انويديا ساخته ميشدند ولی الان رقابت سخت شده و اگر چارت ها مقايسه کنيد مشهوده در تعدادی نويديا سره و در تعدادی ای تی آی،در کل برای خريد 2 مدل مشابه بايد از نظر قيمت سنجيد که الان 4850 خوش قيمت تره

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه داشتم چرا اینقدر connect3D نسبت به برندهای دیگه ارزونه ؟ یعنی کیفیت پایین تری داره ؟

ارزون بودن این برند بیشتر به بازار ایران برمیگرده چون تو بازار کشور ما هر چیزی که گرونه بهتر نیست....!!!

درود :

رضا جان NVIDIA از نظر نرم افزاری برای بازی از ATi جلوتر است و همین باعث برتری NVIDIA از ATI شده

غیر از این در بازی هم همین جور است اگر بازی کرایسیس وارهد را بازی کرده باشید تبلیغ NVIDIA را می بینید

این تبلیغ به خاطر این است که که این بازی بر اساس تکنولوژِی NVIDIA ساخته شده پس نتیجه میگیریم هنوز

NVIDIA از نظر بازی باز هم جلوتر است. و در این شکی نیست

آرمان جان سلام

متاسفانه این عادت بدی در بین ایرانیها شده که میگند بازی ها رو nVIDIA بهتر اجرا میشه.

تبلیغ اول بازی ها هم که کاملا از اسمش مشخصه همش تبلیغه!!!

تکنولوژی PhysX هم که nVIDIA داره به نظر من در برابر Stream Tech در ATi کاربردی نداره.بزرگترین مشکلی که خیلی ها دارن اینه که فکر میکنند اگه کارت خوبی داشته باشند مشکل خوب اجرا شدن بازی حل میشه.به طور مثال HD4850 خریداری میکنند ولی CPU شون 4000X2 هست.که به نظرم من این کارت حتی با 6000X2 یا حتی با اکثر Phenom ها هم کارایی خوبی نداره.(البته این نکته رو هم بگم که تا اونجایی که من تست کردم دیدم که کارتهای nVIDIA با CPU های ضعیف یه مقدار بهتر از ATi همردشون جواب میدن).

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...