رفتن به مطلب

مشکل شناخته نشدن هاردSSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان هاردssdمن 60گیگه و مارکشkingspec ویندوز روی اون نصب شده بود و بعد از اینکه اون رو sleepکردم دیگه بالا نیومد و اصلا شناخته نمیشه .به نظرتون باید چکارش کنم ممنون میشم اگه اساتید راهنمایی کنن.

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

ویرایش.....

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

:mellow: من تو این امر کمکی ندارم بکنم ولی اینو بگم که معمولا حالت اسلیپ رو وقتی اس اس دی میگیرن حذف میکنن

و دیگه همین:دی

تا حالا این اسمو نشنیدم:دی

گارانتی داره؟

تو بایوز شناخته میشه؟

اگر تو بایوز شناخته بشه یعنی مشکل از ویندوزه

لینک به دیدگاه

دوست من تازه فهمیدم که نباید از اسلیپ استفاده میکردم فکر کنم سوخته چون اصلا دیتکت نمیشه و توی بایوس هم شناخته نمیشه نمیدونم جایی هست که تعمیرش کنه آخه خیلی گرون شدن اگه بشه درستش کرد خیلی مقرون به صرفه تره سرعت ویندوزم لگنی شده الان هاردم سامسونگ یه ترابایته از روزی که سیستم جدید رو گرفتم باssdکار کردم تازه فهمیدم ssdچه نعمتیه.

در ضمن گارانتیش دو ماه پیش تموم شده از جناب حسینی عزیز گرفته بودم.

ویرایش شده توسط sormeyli2000
لینک به دیدگاه

ای بابا حیف باشه

ببر گارانتی خدمات پس از فروش تعمیر میکنن

بله واقعا مهمه

یه کلاب به نام کلاب هارد های جامد تو این انجمن هست اونجا تمام نکات مراقبت و نگهداری از اس اس دی ذکر شده

اتصالات اس اس دی رو چک کنید

کابل برق و همینطور سوکتی که از آن به مادربورد وصل کردید رو عوض کنید..

لینک به دیدگاه

کابل ها رو چک کردید؟

روی یک سیستم دیگه هم چک کردید SSD رو؟

ممکنه از پاور باشه!

یکم بعیده با Sleep بسوزه. مگر پاور مورد داشته باشه.

لینک به دیدگاه

کابل ها رو چک کردید؟

روی یک سیستم دیگه هم چک کردید SSD رو؟

ممکنه از پاور باشه!

یکم بعیده با Sleep بسوزه. مگر پاور مورد داشته باشه.

کابلها چک شدن روی یه سیستم دیگه تست شد اما جواب نداد.الان ویندوز روی هارد دومم کهhhdهست نصبه سیستم سالمه مشکل از هاردssdمیباشد توی این یک سال نمیدونستم که نباید اسلیپ کرد وبارها و به دفعات این کار رو کرده بودم اما دفعه آخر کارت تی وی داشت برنامه پخش میکرد که سیستم رو اسلیپ کردم فکر میکنم اختلاف ولتاژ پیش اومده باشه .توی شهر کوچک ما خدمات کامپیوتریهاش اطلا نمیدونن هاردssdچیه چه برسه بخوان تعمیرش کنن .فکر هم نمیکنم راهی واسه تعمیرش باشه .تا حالا با چند تا متخصص توی سایتهای مختلف مشورت کردم اما با اینکه همه توی کامپیوتر استاد بودن اما اطلاعاتشون راجبه هاردssd کم بوده من که دیگه ناامید شدم و رفتم توفکر خرید یکی دیگه اما اگه کسی بتونه کمک کنه تجربه ای میشه واسه بقیه.چون قطعه گرونیه اگه بشه درستش کرد خیلی خوب میشه.

بازم از شما ممنونم دوست خوبم

لینک به دیدگاه

من یه Adata S511 120GB از همین لیون کامپیوتر خریده بودم .تا الان فکر کنم نزدیک 1000 باری میشه که فقط Sleep کردم اونم رو لب تاپ . تا حالا مشکلی نداشتم . موقع Sleep کردن شده که Visual Studio 2010 و SqlServer 2005 در حال اجرا بودن با یه برنامه دیگه ولی الحمدلله مشکلی پیش نیومده .

لینک به دیدگاه

من یه Adata S511 120GB از همین لیون کامپیوتر خریده بودم .تا الان فکر کنم نزدیک 1000 باری میشه که فقط Sleep کردم اونم رو لب تاپ . تا حالا مشکلی نداشتم . موقع Sleep کردن شده که Visual Studio 2010 و SqlServer 2005 در حال اجرا بودن با یه برنامه دیگه ولی الحمدلله مشکلی پیش نیومده .

منم چندین بار این کارو کرده بودم اما به قول قدیمیا کار یه بار میشه البته مارک ssdشما بهتر از kingspecمنه واین میتونه خیلی مهم باشه امروز رفتم یهocz 60gبه قیمت 260تومن سفارش دادم کار با هارد معمولی واسم کسل کننده شده.ssdیه چیز دیگست.

لینک به دیدگاه

منم چندین بار این کارو کرده بودم اما به قول قدیمیا کار یه بار میشه البته مارک ssdشما بهتر از kingspecمنه واین میتونه خیلی مهم باشه امروز رفتم یهocz 60gبه قیمت 260تومن سفارش دادم کار با هارد معمولی واسم کسل کننده شده.ssdیه چیز دیگست.

بله واقعا یه چیز دیگس

من دو ماه پیش اس اس دی کورسیر فورس جی تی گرفتم 290، 90 گیگ

سال پیش یه پاور 700 وات ممونیکس گیمینگ کابل مننجمنت رو گرفتم 90:دی

الان بالای 300 هست:دی

لینک به دیدگاه

دوستان متاسفانه بعد از اینکه حافظهSSD KINGSPEC 60Gرو به چند تا متخصص نشون دادم همه تایید کردن که سوخته و فعلا هم کسی توی ایران نمیتونه تعمیرش کنه یا حداقل اینکه هنوز این تکنولوژی به ایران نیومده پس توصیه میکنم مواظب SSDهاتون باشید.

ویه سری به اینجا بزنید

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15856

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...