رفتن به مطلب

مشکل کارت گرافیک PCIE v.3 با اسلات PCIE v.2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک کارت گرافیک amd 7750 خریدم ولی مادربرد من biostar ta890fxe می باشد.وقتی گرافیک رو روی این مادربرد نصب می کنم با اینکه روی اسلات 16x هم نصب می کنم توی نرم افزار GPU Z می گه که کارت گرافیک روی اسلات 1X نصب شده و توی بازی هم افت فریم شدیدی دارم.اگه ممکنه منو راهنمایی بفرمایین

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیزم میشه یک شات از برنامه GPU-Z بذارید تا بهتر راهنمایی کنم.مشخصات بقیه سخت افزارتون رو هم اینجا بنویسید.

به احتمال زیاد زیر بار که بره درست شناخت میشه.افت فریم هم مربوط به بازیها میشه معمولا که یا پ چ میخوان و یا ک.ر.ک...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

97619026084620796231.gif

درود مجدد

اون علامت سوال رو بزنید جلوی Bus Interface و بعد start render رو بزنید.اونوقت چک کنید ببینید هنوز روی 1.1 هست.

لینک به دیدگاه

با سلام

به یه نتیجه عجیب رسیدم من اول که کارت گرافیک رو روی سیستم نصب می کنم GPU Z نشون می ده روی pci e x16 v2.0 نصب شده ولی بعد از نصب direc x روی x1 v1.1 می شناسه و بعد زدن رندر x1 v2.0

منتظره راهنمایی های دوستان هستم با تشکر.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز مشکل حل شد با تغییر تنظیمات در قسمت  PCI Express مشکل حل شد.موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میشه بگی چی کار کردی؟؟؟ کنجکاو شدم

لینک به دیدگاه

میشه بگی چی کار کردی؟؟؟ کنجکاو شدم

با سلام

توی صفحه بایوس مادربرد قسمت پل شمالی تنظیمات اسلات مربوطه را عوض کردم و روی ادورتایز قرار دادم و سرعت اسلات را روی 16x ثابت کردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...