رفتن به مطلب

دوستان این ارورو تو یکی از هاردام دارم چیه؟

farokhe_bihamta
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

این ارور مال چیه هارده قرار کار کنه یا رفتنیه چطور میشه حلش کرد

خانه های تن اپ سبزه ولی تو این قسمت این ارورو داره

هارد 250 گیگ مکستور ساتا میباشد

post-10548-0-28871400-1355247213_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چک کردم تو اچ دی تیون میزنه تعداد سکتورهای آسیب دیده که جابجا شده اند.

یک زحمت بکش بزن روی نوشته سمت چپ با موس توضیحات میاد پایینش.بعد شات بذار.

با قسمت error Scan چک کنید ببینید چیزی پیدا نمی کنه.فقط تیک Quick scan رو بردارید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

اخطار Reallocated Sector Count زمانی داده می شه که در خواندن یا نوشتن روی صفحات هارد خطا ایجاد بشه. حالا این خطا به هر دلیلی می تونه باشه که یکی از این دلایل وجود بدسکتور هست. یک علت دیگه ایراد در برد الکترونیکی هارد هست. یه ایراد هم مربوط به عملکرد هد هست.

سکتوری که این خطا در موردش ایجاد می شه یا به عنوان سکتور خراب علامت گذاری می شه (بدسکتور) و یا مجددا آدرس دهی می شه (Reallocated). در خواندن یا نوشتن سکتوری که مجدد آدرس دهی شده اگه بازهم خطا ایجاد شه بعنوان سکتور خراب علامتگذاری می شه. سیستم SMART هارد هر بار که به این خطا برخورد کنه یک واحد به عدد خطای Reallocated... اضافه می کنه.

این خطا در هاردهای ظرفیت بالا بیشتر دیده می شه. طبق اون چیزی که من از سایت techpowerup خوندم بعضی از هاردهای با کیفیت پایین (که متاسفانه این روزها به وفور در بازار ایران هست) حتی در ابتدای شروع طول عمرشون تعداد ثابتی از این خطا دارند.

چیزی که شما باید نگرانش باشید افزایش تعداد این خطا هست.

اگر با گذشت زمان تعداد این خطا بیشتر شد، بهتره به فکر یک درایو دیگه باشید. اما اگه هیچ تغییری نکرد مشکلی وجود نداره و می تونین از هاردتون استفاده کنید. بطور کلی افزایش تعداد خطای Reallocated نشونه از دست رفتن سلامت هارد هست که یکی از دلایلش داشتن بدسکتوره.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از برنامه HDD Regenerator استفاده کن شاید درست شد.

البته قبلش از اطلاعاتت یک بک اپ حسابی بگیر.

لینک به دیدگاه

من همیشه توی قسمت کابل یه چند تایی ارور دارم. کابل های ساتام هم جنسشون خیلی مرغوبه. کسی می دونه علت دیگش چی می تونه باشه؟

لینک به دیدگاه

تشکر داداش لینک این برنامه رو هم میدی دانلود کنم ببینم چی میشه

HDD Regenerator

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

..............

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

دوستان من یک دونه از این هارد دارم

http://lioncomputer.ir/product/735/WD%20Caviar%20Green%20500%20GB%20SATA%2064MB%20Buff/

میخواستم بدونم برای بدست اوردن اخرین سرعت و کارایی باید چیکار کنم ایا باید تغییراتی در بایوس بدم

چون این هارد sata3 6gb میباشد و من انرا به درگاه sata3 6gb مادربردم وصل کرده ام میخواستم ببینم باید تغییراتی تو بایوس بدم چون یادمه دوستان میگفتن برای نصب ssd به 6gb باید تغییراتی در بایوس داد 

ایا هارد منم شامل این موضوع میشه وباید چه کاری کنم مرسی :huh: 

لینک به دیدگاه

دوستان من یک دونه از این هارد دارم

http://lioncomputer.ir/product/735/WD%20Caviar%20Green%20500%20GB%20SATA%2064MB%20Buff/

میخواستم بدونم برای بدست اوردن اخرین سرعت و کارایی باید چیکار کنم ایا باید تغییراتی در بایوس بدم

چون این هارد sata3 6gb میباشد و من انرا به درگاه sata3 6gb مادربردم وصل کرده ام میخواستم ببینم باید تغییراتی تو بایوس بدم چون یادمه دوستان میگفتن برای نصب ssd به 6gb باید تغییراتی در بایوس داد 

ایا هارد منم شامل این موضوع میشه وباید چه کاری کنم مرسی :huh:

سلام دوست عزيز

هارد شما خاويار گرين هست. كلا" هركارى بكنيد سرعتش كمه. همينكه به درگاه ساتا 3 بزنيد و نرم افزار هاى درايور ساتاى مادربرد رو نصب كرده باشيد كافيه.

بحث SSD متفاوت است. براى هارد نياز به تغيير خاصى نداريد.

لینک به دیدگاه

یک سوال دیگه من هر کاری کردم نتونستم هاردو بیش از 4 پارتیشن واسش باز کنم با cd بوت ویندوز 7.. تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم چیکار باید بکنم

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

یک سوال دیگه من هر کاری کردم نتونستم هاردو بیش از 4 پارتیشن واسش باز کنم با cd بوت ویندوز 7.. تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم چیکار باید بکنم

سلام

شما موقع نصب ويندوز 7 فقط يك پارتيشن ايجاد كنيد و ويندوز 7 را در آن نصب كنيد. بقيه پارتيشن ها رو ميتوانيد از داخل ويندوز ايجاد كنيد. با راست كيليك بر روى Computer و زدن Manage سپس انتخاب Disk Managemnet از داخل منوى سمت چپ و ايجاد پارتيشن هاى جديد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ماکزیمم 4 تا MBR Primary partitions میتونی داشته باشی ( بسته به نیاز یکی هم کافی هست تفاوت تو حالت عادی بین Primary و Extended این هست که روی Primary ها فقط میونی سیتم عامل نصب کنی ) .

پس اینجوری میشه یا اینکه 4 تا MBR Primary partitions و دیگر هیچ و یا اینکه مثلا 3 تا MBR Primary partitions و یکی Extended بعد روی اون Extended میتونی تا 128 تا پارتیشن ایجاد کنی . از روی Extended ها نمیتونی سیستم رو بوت کنی. قبلا در این مورد تو فروم مطلب نوشته شده جستجو کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...