رفتن به مطلب

فن Asus Sabertooth X79

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان!

همان طور که می دانید این مادربرد به جز فن چیپست، یک Assistant Fan هم دارد که به Thermal Armor معروف است. که یک فن 5 سانتی با سرعت چرخش بسیار بالاست. به نظر دوستان این فن تاثیرش در دمای CPU و Vcore خیلی زیاد هست؟ آخه صداش خیلی زیاده و می خوام ببینم اگر تاثیرش خیلی نیست برش دارم. فن سی پی یو هم از نوع Heat Pipe است و باد رو به سمت پایین نمی زند.

لینک به دیدگاه

با درود

به نظر من ورش ندار

اگر امکانش باشه یه ولوم برای دورش بزار

بازم اول ببین بچه ها نظرشون چیه ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اون فن در اصل چوک ها و مسفت ها رو خنک می کنه و کاری به دمای پردازنده نداره بیشتر برای خنکی و اونها هم در نتیجه موجب پایداری بیشتر میشوند.

The Thermal Radar automatically calculates ideal fan speeds based on different parameters selected by users for each component, keeping everything cooler and longer lasting

از طرفی خود سایت اسوس نوشته که بصورت خودکار عمل می کنه این فن با توجه به آیتم های که شما در نظر گرفتید برای هر جز!

تا اونجا که من یادم هست داخل بایوس تنظیمات خوبی برای دور فن ها داشت مین های اسوس در قسمت هاردور مانیتور.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

بله بایوسش خوب عمل می کنه. اما حداقل دور فن Assistant و PCH و حتی Chassis رو نمیشه از 60 درصد پایین تر اورد :lol: وقتی سیستم بی کار بی کاره، این فنه داره 4400 دور می چرخه :D(نمیشه بایوس رو دور زد؟)

اون وقت یک سوال که برام پیش اومده اینه که چطوریه که Rampage Extreme این فن Thermal Armor رو نداره!؟

ویرایش شده توسط OC_King
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون وقت یک سوال که برام پیش اومده اینه که چطوریه که Rampage Extreme این فن Thermal Armor رو نداره!؟

خواستن مثلا یک برتری برای سایبرسوث قایل بشن...

لینک به دیدگاه

خواستن مثلا یک برتری برای سایبرسوث قایل بشن...

سلام

یا شایدم خواستن یک حرکت تبلیغاتی انجام بدهند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم این مادربرد رو دارم ولی صدای اون فن اونقدر زیاد نیست که اذیت کنه

لینک به دیدگاه

آخه چون کیس من کم فن نداره اون هم بهش اضافه میشه و ...

اون وقت یک سوال پیش میاد. پس از مدتی (مثلاً 1 سال)، داخل این Thermal Armor این قدر خاک باید بگیره که نشه هیچ کاریش کرد جز اینکه مادربرد رو از کیس خارج و تمیز کرد. به این نکته هم باید توجه می کردن و حداقل یک فیلتر غبار برایش قرار می دادند!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم فن زیاد دارم اما کاری که همیشه می کنم اینه هر ۲ هفته یک بار کیس رو می برم توی بالکن و با دستگاه بلوور کاملا گردو خاکش رو می گیرم

شاید صدای زیادش برای همینه که خاک گرفته و گرما خوب خارج نمیشه برای همین همش با دور بالا کار می کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...