رفتن به مطلب

اینتل مشخصات پردازنده های Haswell را اعلام کرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

چهارشنبه ، 22 آذر 1391

99a-640.jpg

سال 2013 را می توان یک سال طوفانی برای اینتل به شمار آورد و پدیدآورنده این طوفان، معماری جدید Haswell است که از روزهای ابتدایی معرفی آن توسط اینتل در مرکز توجه کاربران قرار گرفته است. چهارمین نسل از پردازنده های پرطرفدار اینتل با نام Haswell در بخش فرکانس، در حد و اندازه نسل گذشته ایوی بریج ظاهر نگردیده و فرکانس پردازنده ها از 3.5 گیگاهرتز در حالت استاندارد فراتر نمی رود. اینتل در بخش توان مصرفی پردازنده های High-End و مخصوص بازی، به میزان هفت وات بیشتر از نسل گذشته مصرف خواهد کرد و در حالت استاندارد، 84 وات از پاور شما دریافت خواهد کرد. در بخش حافظه های رم نیز همچنان شاهد پشتیبانی از حافظه های دو کاناله هستیم و این کنترلر می تواند از حافظه هایی با فرکانس 1600 مگاهرتز پشتیبانی کنند. از میان چهارده پردازنده، به جز Core i5-4570T، سایر محصولات دارای چهار هسته پردازشی هستند و همچنین دو پردازنده Core i5-4670K و Core i7-4770K از نوع Unlocked بوده که می توانید به راحتی آنها را اورکلاک و فرکانس کاری را افزایش دهید. پردازنده های جدید اینتل از سال 2013 وارد بازار خواهند گردید و همگی با چیپ ست سری 8 اینتل موسوم به Lynx Point و سوکت LGA1150 فعالیت خواهند کرد.

منبع : sakhtafzarmag.com

.....................................................................................

جهت تحقیقات بیشتر به سایت خارجی زیر نیز میتوا نید مراجعه فرمائید : مهران

http://wccftech.com/...tion-processor/

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

از این سوکت بازی های اینتل حالم بهم میخوره ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این اینتل دوباره میخواد سوکت عوض کنه.از طرفی افزایش کارایی برای پردازنده چشم گیر نیست و فقط گرافیک هست که کاراییش قرار هست به دوبرابر برسه.

از طرفی آیوی بریج ها 77 وات بودند و چرا هاسول ها دارند 84 وات میشوند!؟

جدول زیر اطلاعات کاملی از حرکت اینتل نمایش میده :

960px-IntelProcessorRoadmap-3.svg.png

برای دریافت اطلاعات بیشتر میتونید به لینک زیر مراجعه کنید :

http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی یک گند کاری دیگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مگه قبلا نمیگفتن 1150 کوادچنل هستش؟ مثل 2011 . پس چی شد؟ این که دواله

2 و 4 هسته ای هم داره . پس اون شایعات 6 و 8 و ...چی شد؟!

پشتیبانی از فرکانس 1600 هم مربوط به نسخه دسکتاپه.نسخه mobile هم 1333 ساپورت میکنه.

تغییرات به نظر میرسه بیشتر روی گرافیک متمرکز شده...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این اینتل هم شده مثل سامسونگ. هنوز یه مدل جا نیفتاده 2 تا مدل دیگه میده تو بازار.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی یک گند کاری دیگه

نه مشکلی نداره!همونطور که گفتم پیشرفت خوبی در زمینه پردازش گرافیکی ادغام شده در پردازنده IGP داشته.ولی اینتل باید یکم مشتری مدار باشه که با این ضعف پردازنده های AMD در مقابل اینتل هرجور بخواد میتازونه.شما فکر کن الان AMD پردازنده ای نداره که بتونه با پردازنده های 2 سال پیش اینتل (2500و2600) رقابت کنه،چارت تامزهاردور بهتر این جریان رو نشون میده :

post-7048-0-30308700-1355380885_thumb.jpg

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام

این که همون ایوی بریج فقط گرافیکش یکم قوی تر شده

به نظرمن اینتل داره از ضعف AMD سواستفاده میکنه

لینک به دیدگاه

:|

ای بابا!

مسخرس!

بچه ها بیایین یه کمک مالی واسه ای ام دی جمع کنیم که دوبار تحقیقاتشو رو پردازنده شروع کنه:دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جزئیات نسل بعدی پردازنده های اینتل لو رفت !

منتشر شده در پنج شنبه, 23 آذر 1391 19:07

corei7chip_full.jpg

براساس یک جدول منتشر شده، جزییاتی از سری اول پروسسورهای Haswell منتشر شد ضمن اینکه سری اول این پردازنده ها قرار است در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۳ وارد بازار شوند. Haswell بخشی از استراتژی Tick Tock اینتل است که دارای فرایند ساخت ۲۲ نانومتری می باشد البته همراه با یک معماری جدید.…

gsmarena_001.jpg

سی پی یوهای جدید در مدل های Core i7 و i5 وجود دارند و همانطور که انتظار می روند دارای مصرف انرژی پایینی نیز می باشند. پرچمدار آنها Core i7 4770K نام دارد که دارای ۴ هسته با کلاک اسپید ۳.۵ گیگاهرتز و Turbo Boost تا ۳.۹ مگاهرتزی می باشد ضمن اینکه کش (حافظه پنهان) آن ۸ مگابایتی است.

gsmarena_002.gif

این تراشه های جدید دارای یک سوکت جدید با نام LGA 1150 همراه با چیپ ست Lynx Point است، پس شما برای استفاده از آنها نیاز به یک مادربرد جدید خواهید داشت. جی پی یو یا واحد گرافیکی آنها نیز ارتقا یافته است. در لیست نام HD 4600 برای چیپ های Haswell عنوان شده، البته هنوز عنوان نشده که تفاوت بین آن و HD 4000 در ایوی بریج دقیقا چیست.

به هر حال یک جدول در مورد پروسسورهای Haswell وجود دارد که اطلاعاتی در مورد این پردازنده ها را در اختیار شما قرار می دهد.

newstech.ir

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقت کردید اینتل تو عرض 2 سال 4 تا سوکت عوض کرد !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه مشکلی نداره!همونطور که گفتم پیشرفت خوبی در زمینه پردازش گرافیکی ادغام شده در پردازنده IGP داشته.ولی اینتل باید یکم مشتری مدار باشه که با این ضعف پردازنده های AMD در مقابل اینتل هرجور بخواد میتازونه.شما فکر کن الان AMD پردازنده ای نداره که بتونه با پردازنده های 2 سال پیش اینتل (2500و2600) رقابت کنه،چارت تامزهاردور بهتر این جریان رو نشون میده :

post-7048-0-30308700-1355380885_thumb.jpg

من میگم بنداز بنداز هست آآآ

هر جور دلشوت بخواد میکنن

اون از اینتل

اینم از تامز واقعاً شورش رو درآورده

i3 2100 رو گزاشته روبروی 8350Fx Shame%20On%20You.gifShame%20On%20You.gifShame%20On%20You.gif

گفتن بدبخت هست AMD ولی نه دیگه تا این حد rolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gif

بعد از یه مدت خیلی کوتاه 478 که داشتم دیگه اینتل نگرفتم

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

کلا اینتل برای دسکتاپ بی رمق شده

داره زور میزنه جایی تو بازار پورتابلها باز کنه

کلا چسبیده به تبلتها و اولترا بوکها

این سری با اون گرافیکای داخلیش بیشتر بدرد پورتابلها می خوره تا های اندهای دسکتاپی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود و تشکر از دوستان

از یه طرف خوشحال شدم چون احتیاج به ارتقا پبدا نمی کنم ... فقط یه گرافیک سال دیگه باید عوض کرد...فکر کنم این 2500k رو هم تا 4 سال با خبال راحت استفاده کنم باورم نمی شه 920 رو 3 سال داشتمو تو اوج کنارگیری کرد... :D

از طرفی ناراحتم که اینتل هم داره پول مفت درمیاره بخاطر این که ای ام دی پردازندش اونجور که باید موفق نبود... فکر کنید اگه ای ام دی بلدوزرش واقها بولدوزر بود الان چی می شد... :daydreaming:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقت کردید اینتل تو عرض 2 سال 4 تا سوکت عوض کرد !

درود محمد جان یخورده بی انصافی هم حساب کردی :D که یجورایی حساب کنی نو دوسال گذشته 4تا سوکت کتار رفتن و درسته اما دقیقترش اینه که هر دوسال 2 تا جدید اورده که دوسال 1156 و1366 بود دوسال بعدی 1155 و 2011 ...حالا هم تو این دوسال اینده این هست و احتمالا یا یکی دیگه :D

لینک به دیدگاه

با درود و تشکر از دوستان

از یه طرف خوشحال شدم چون احتیاج به ارتقا پبدا نمی کنم ... فقط یه گرافیک سال دیگه باید عوض کرد...فکر کنم این 2500k رو هم تا 4 سال با خبال راحت استفاده کنم باورم نمی شه 920 رو 3 سال داشتمو تو اوج کنارگیری کرد... :D

از طرفی ناراحتم که اینتل هم داره پول مفت درمیاره بخاطر این که ای ام دی پردازندش اونجور که باید موفق نبود... فکر کنید اگه ای ام دی بلدوزرش واقها بولدوزر بود الان چی می شد... :daydreaming:

سلام

خیلی و بسیار شدید موافقم :wub:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...