رفتن به مطلب

یک ssd چقدر در زمان بوت ویندوز شما تاثیر دارد؟ (ویدیو)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

راستی ایا شما هارد مکانیکی هم دارید؟؟؟ اگه به اختمال زیاد که دارید یبار هاردو درایوراتو جدا کن تست کن شاید مشکل از اونا باشه محصوصا هارد مکانیکیت !

یبارم اینکارو بکن مثلا هاردو جدا کن قثط ssd باشه ویندوز بریز  تست کن!!! از این بابت که ممکنه یه چیزی از ویندوز روی هاردت ریخته باشه...  :D 

-------------------------

(پ.ن: اگه مشکلی پیش اومد(مثلا اطلاعاتت پرید یا هارد سوخت) یقه منو نگیری من فقط راهنمایی بیشتر کردم ازین بابت که شاید کارت راه افتاد.) ^_^

لینک به دیدگاه

راستی ایا شما هارد مکانیکی هم دارید؟؟؟ اگه به اختمال زیاد که دارید یبار هاردو درایوراتو جدا کن تست کن شاید مشکل از اونا باشه محصوصا هارد مکانیکیت !

یبارم اینکارو بکن مثلا هاردو جدا کن قثط ssd باشه ویندوز بریز  تست کن!!! از این بابت که ممکنه یه چیزی از ویندوز روی هاردت ریخته باشه...  :D

(پ.ن: اگه مشکلی پیش اومد(مثلا اطلاعاتت پرید یا هارد سوخت) یقه منو نگیری من فقط راهنمایی بیشتر کردم ازین بابت که شاید کارت راه افتاد.) ^_^

همه دستگاه های دیگه رو جدا کردم هارد مکانیکی درایو dvd فرقی نکرد

در مورد پیشنهاد دومتون هنوز انجام ندادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این فیلمی که از سیستم خودم گرفتم  زمان کل ۲۶ ثانیه چه ۱۴ ثانیه اش حاشیه اس :دی

کلی هم برنامه و خرت و پرت نصب کردم

۵ تا هارد مکانیکی دارم اگر هاردهای مکانیکی رو جدا کنم ۴/۵ ثانیه بهترم میشه

سیستم هم اور نشده همه چیز در حالت پیشفرض

ظاهرا حجمش زیاده آپلود نمیشه

حجمو کم می کنم چند دقیقه دیگه آپلود می کنم

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

یه چیز جالب ssd رو تبدیل به 2 تا پارتیشن کردم 40و80 تو کوچیکتره ویندوز نصب کردم فقط هم درایور کارت صدا و شبکه رو نصبیدم

سیستم یه ساعت روشن بود بعد خاموش کردم 2 ساعت بعد روشن کردم اول ویندوز تو دسکتاپ که امد موس و کیبرد کارنمیکرد سیستم رو از روی کیس خاموش کردم خیلی طول کشید خاموش شد

دوباره که روشن کردم ردیف شده بود الان همون 16 ثانیه طول میکشه بیاد بالا خدا کنه همینجوری بمونه ;) البته فست بوت تو بایوس رو روی fast گذاشتم که ultra fast هم داره که برای وین 8 هست(تو مراحل قبل هم روی همین حالت بود به این کاری نداره جهت اطلاع گفتم)

فکر کنم مشکلم از درایورها بود حالا ببینم چی میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...