رفتن به مطلب

برنامه ها و نرم افزارهای بنچ مارک و تست سیستم و قطعات

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

mr pc جان ممنونم برنامه خوبی به نظر میرسه باید تستش کنم .

ممنون

لینک به دیدگاه

MR PC عزیز

این برنامه از مجموعه برنامه های PassMark است.

این شرکت دوتا برنامه برای تست قطعات بصورت کلی دارد:

1- Performence Test که برای تست قطعات و تهیه بنچمارک بکار میرود و تنظیمات پیشرفته ایی هم برای هر قطعه دارد

2- BurnIn Test که برای میزان پایداری سیستم در شرایط سخت است و بیشتر برای سنجش میزان پایداری در اورکلاک

استفاده میشود، و تست های سنگین و سختی از سیستم میگیرد که حتی بعد از تست ممکن است سیستم بالا نیاید.

یادم است میخواستم برای مقایسه آمادش کنم و در سایت بزارم، قبلش روی یه سیستم AMD تست زدم و سیستم بالا

نیومد و مجبور شدم یه ویندوز عوض کنم.

بزودی بسته بنچمارک و تست قطعات لیون در سایت قرار خواهد گرفت.:D

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

برنامه سبک ، کم حجم و مفید CPU-Z 1.49

این برنامه اطلاعت خوبی رو از سیستم شما در اختیارتون قرار میده حجم خیلی کمی داره

برای دانلود کلیک کنید

لینک به دیدگاه

برای تست stable بودن سیستم چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟ لطفا فقط کم حجم باشه!(با تشکر از کلیه دوستان)

لینک به دیدگاه

برای تست stable بودن سیستم چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟ لطفا فقط کم حجم باشه!(با تشکر از کلیه دوستان)

با سلام

شایان عزیز تست پایداری رو برای کدامیک از قطعات میخوای؟رم یا cpu یا vga!!!

لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

با عرض سلام لطفا من رو راهنمایی کنین . برای کار با 3dmax می خواستم لپتاپم رو عوض کنم لپتاپ فعلیم asus n55sl i7 ram 8 GPU 2 که دیگه کارمو راه نمیندازه. بین این دو نوع لپتاپ به نظرتون کدوم بهتره از نظر اینکه در زمان رندر سرعتش رو حفظ کنه و تهویه بهتری داشته باشه.(دمای قطعات نسبت به سرعت خیلی بالا نره چون سیستم بصورت خودکار برای خنک کردن قطعات سرعت cpu رو پایین میاره) asus n550jk یا lenovo Y 50-70

البته کانفیگ  lenovo بهتره و رم بیشتری ساپورت میکنه . ولی نمی دونم کدوم  توی رندر سریع و پایدرتره

اگرم دوستان لپتاپی رو در نظر دارن برای کار 3d  لطفا راهنماییم کنید .(در حد 4 میلیون)

خیلی ممنون از وقتی که میزارین

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
در در 1387/11/02, 17:52:41، shayan08 گفته است :

AIDA64 Extreme حجمی زیر 50 مگ داره

بالاترین درجه cpu , رم رو در اختیار میزاره با مشخصات  کامل سیستم و نمایش سنسورهای حرارتی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...