رفتن به مطلب

تکمیل گند زدم به کامپیوتر یکی راهنمایی کنه

amirff1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نه مواظب خارش هستم ولی اگر بالا نیومد خارشو میشکونم:دی

لینک به دیدگاه

دوستان چند بار یگه هم بایوز رو ریختم اما درست نشد:|

اگر وندوز 8 نبود، الان با اور رمم به مشکل نخورده بودم، در نتجیه ی ج یپی یوم بود

قسمت ساپورت ایسوز مضخرفه! معلوم نیست چیه!

باید زنگ بزنم به گارانتی های اینجا ببیم چی کار میکنن

راستش این مادربورد گارانتی نداره! یعنی از کانادا اومده

میشه یه گارانتی خوب که زنگ بزنم  جواب بدن رو معرفی کنید؟ :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

امیر جان درست توضیح بده کلا بگو چیکار کردی .

الان ویندوز هفت نصب داری ؟

کلا سویتچ میکنی روی گرافیک داخلی تصویر نداری ؟

اگه جواب این دوتا سوال بله هست . به احتمال زیاد جامپر بایوس رو اشتباه زدی هربار بایوست ریست میشه . جابه جا کن به احتمال زیاد درست میشه .

لینک به دیدگاه

نه واقعا حال ندارم دوباره کلی برنامه بریزم ، مجبورم با این سیستم مزخرف زندگی کنم:دی

بله تصویر ندارم و کلا نمیشناسه گرافیک مجتمع رو!

تو دفترچه دیدم رست نصب کردم و الان حالت 1-2 هست

نه ریست نمیشه آخه رفتم اور کنم دیدم باز ویندوز 8 گیر میده، رفتم تو بایوزتنظیمات سر جاش بود و من برگشتوندمش:دی

عضو ایسوز وی آی پی شدم ، سوالمو پرسیدم و کامل توضیح دادم

راستش دقیقا این اتفاق افتاد که بعد از ریست بایوز با برداشتن باتری سیستم روشن نشد و من تا جامپرو از 1-2 به 2-3 بردم سیستم روشن شد و رفتم تو ویندوز و مشکلی نبود

بعد سیستمو خاموش کردم همون اتفاق افتاد و من اومدم جامپرو بکنم، از دست افتاد تو کیس و دستمو به پایه ی 1-2 زدم سیستم روشن شد و گرافیکم با آخرین قدرت فن کار کرد

در جا خاموش کردم( هنوز تصویر نداده بود)

بعد دوباره ریست کردم بایوز رو و بالا اومد ولی گرافیک مجتمع پیدا نشد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ی چیزی عجیبه اینکه گفتی اصلا سیستم تصویر نمیده

فکر نمی کنم مشکل از ویندوز باشه چون وقتی سیستم روشن میشه تا موقعی که مراحل چک کردن i/o ها برسه و سیستم بره سراغ بوت کردن هارد اصلا فرقی نمی کنه ویندوز داشته باشی رو یا نه بهرحال سیستم که روشن میشه باید تصویر بیاد

منم فکر می کنم یه تنظیمی چیزی از جامپرها اشتباهه

لینک به دیدگاه

واسشون تومار نوشتم:

during overclock win 8 did not lunched up and there were many resets.i tried to reset bios by detach battery and then ,there was not any response to pushing power button. then i take a look to mainboard and i saw jumper,i ghanged that to 2-3 mod and system automatically started,there was not any problem, but when when i shut down my computer, my problem repeated and when i tried to switch jumper, i lost it and my finger contact to pins and system start but Unfortunately this time system start in wrong way and my gpu fans start to flow with high power and i got that there is some problemm so i set power off too fast and this time i reset my bios by detach battery andsystem start.but igpu Disappeared and bios doesnt show any thing about that so i lost virtu mvp! 
i tried to update bios to last version 3 times,but steel disappeared.

لینک به دیدگاه

ی چیزی عجیبه اینکه گفتی اصلا سیستم تصویر نمیده

فکر نمی کنم مشکل از ویندوز باشه چون وقتی سیستم روشن میشه تا موقعی که مراحل چک کردن i/o ها برسه و سیستم بره سراغ بوت کردن هارد اصلا فرقی نمی کنه ویندوز داشته باشی رو یا نه بهرحال سیستم که روشن میشه باید تصویر بیاد

منم فکر می کنم یه تنظیمی چیزی از جامپرها اشتباهه

چرا سیستم تصویر میده

از موقعی که واسه ویندوز 8 ویرتو ریختم و کابلو به مین زدم جای جی پی یو، قبل از بالا اومدن ویندوز تصویر نبود، بعد یهو میومد

الان دیگه آی جی پی یو تصویر نمیده و شناسایی نمیشه ولی سیستم رو جی پی یو کار میکنه!

لینک به دیدگاه

آخرین اخبار:

کارمندای ایسوز که خیلی هم مودب هستند( بهم حس مشتری بودن دست داد! واقعا چرا تو ایران کارایی میکنن که اصلا به مشتری بر میخوره؟!!!)

گفتن یه ذره گیج شدیم در مورد یه جملم که  still رو نوشتم : steel ! بعدم نوشتن از چه راهی آپدیت کردی، منم گفتم سه بار با ای آی سوییت و یه بار با بایوز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببین دوست عزیز زیاد امید وار نباش بتونی از ایسوس هم جواب بگیری . اونا هایی که جواب میدم معمولا تکنسیت معمولین و چیزی بازشون نیست. اگه بتونی ایمیل فردی به اسم JJ که تو ایسوس کار می کنه رو پیدا کنی شاید بهتر بتونی راهنمایی شی .

لینک به دیدگاه

:wacko:  امیر جان این که گفتی کی هست؟؟

میشناسیش؟:دی

چه طور؟

اصلا کی هست!؟!

:( از کجا پیداش کنم؟! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این یارو یکی از کله گنده های ایسوسه که تو سایت های مختلف برای نشون دادن قدرت محصولات ایسوس میره و با مدیر سایت باهم میشنن تست میزنن . از صحبت هایی که تا حالا ازش شنیدم معملومه ادمی هست که بارشه .

راستش منم از تو اینترنت دیدمش و متاسفانه ادرسی ازش ندارم

لینک به دیدگاه

ا! دیدیش؟! خوب منم باید بگردم دنبالش؟؟

بالاخره این یارو هم میتونه بپرسه!اگر این نکنه باید تو فرومای خارجی دنبال جواب بگردم؟!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...