رفتن به مطلب

یک باگ ویندوز هشت که حتما گریبان گیر شما میشود،لطفا شما هم باگ ها را گزارش دهید

amirff1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

اول ازهمه بگم این مشکل من نیست، سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو دقیقا با این مشخصات دارن و بعضیا دقیقا کارایی که من کردمو کردن!

همونطور که میدونید یا نمیدونید یه هفتس رفتم رو ویندوز 8

اول کار که هیچ برنامه ای نصب نکرده بودم و آنتی ویروس نداشتم، شبکه شخصی انتقال داده پی پی تی پیم کار میکرد ولی بعد از اینکه آنتی ویروسو ریختم(اوست) دیگه کار نکرد، بعد اوست رو پاک کردم بازم درست نشد

دقیقا به همین مسئله در ین لینک اشاره شده:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w8itpronetworking/thread/c13f49b5-9832-457c-a1e8-462fe9b49932

یه آقایی اگر بخونید متناشو، اوایل مشکل نداشته نورتون ریخته و بعد مشکل خورده و بعد پاک کرده و مشکلش پابرجاست

این یه بگه که همه دچارش میشید اگر از آنتی ویروس + ویندوز 8 + پی پی تی پی استفاده کنید

این مشکلو با ماکروسافتم در میون گذاشتن، و امید وار هستن(خودشون نوشتن) که حل بشه، ولی تا الان حل نشده، حالا منم باید یه ویژوال ماشین بریزم و روش سون نصب کنم تاچیز پی ان استفاده کنم:|

القصه

باگ دوم :

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت از ویندوز 8+ ویرتو + رفتن تو بایوز استفاده نکنید

تاسفانه از وقتی ویرتو ریختم ، موقع بالا اومدن ویندوز دیگه لوگوی بایوز رو ندیدم ، بعدا متوجه شدم که موقع استارت آپ ، رو جی پی یو تون تصویر میره، ولی بعدش میاد رو آی جی پی یو که از بایوزم درتس کردم نشد!

ولی ویندوز سون درست بود

هرچند الان دیگه کلا آی جی پی یوم پریده!

کلا من این اشتباهو کردم و ویندوز 8 ریختم

شما نریزید که دقیقا داستان ویدوز ویستا هست:دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من الان ویندوز ۸ دارم و مشکلی با شبکه شخصی انتقال داده پی پی تی پیم :دی ندارم آنتی ویروس هم دقیقا avast دارم

البته ویندوزم اورجینال (OEM) هست مرتبا آپدیت میشه تا الان ۳۰۰/۴۰۰ مگ شده

ویندوز ۷ قبلا چنین مشکلی با پرتکل l2tp داشت این ۳ تا فایل reg که آپلود کردم رو اجرا کن ۹۹٪ مشکلت حل میشه

این ۳ تا فایل رو به ترتیب از ۱ تا ۳ اجرا و بعد ریست کن

به کانکشن لن سیستمت حتما DNS های گوگل رو بده که راحت وصل بشی (پینگت بهترم میشه)

8.8.8.8

8.8.4.4

مشکل دوم رو اما نمی دونم چون cpu سیستم من گرافیک مجتمع نداره

در کل از ویندوز ۸ خیلی خیلی راضی هستم واقعا هیچ مشکل خاصی باهاش ندارم

enableVPN.rar

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

جونم؟ :blink:  فعلا قید وین 8 رو میزنم! :huh: دمت گرم هفته دیگه رو وین 8 میخواستم برم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من وقتی ویندوز 8 داشتم رفتم توی بایوس و فرکانس رم هام رو بردم بالا و ویندوز دیگه بالا نیومد.

ولی الان ویندوز 7 دارم فرکانس رو بالا یا پایین میبرم مشکلی پیش نمیاد.

یا باید منتظر ویندوز9 باشیم یا ماکروسافت باید یک سرویس پک بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امیر جان ویندوز 8 ویندوز خوبی هست ولی من خودم هنوز روی هفت هستم.من دوست ندارم مشکلاتی رو که بقیه باهاش کلنجار میرم خودم امتحان کنم.میزارم تا همه مشکلات و راه حل ها شناخته شد اونوقت از تجربه ی دیگران استفاده می کنم.

برای مثال چندتا باگ شناخته شده ی دیگه که دوستان با وین 8 داشتند :

عدم اجرای یکسری بازیها با وین 8 بود اونم بخاطر نبودن نت فریم وورک 4 یا یکسری دلایل اینچنینی.

نبود درایور کامل خیلی از مین ها و چیپ ها برای وین 8

عدم سازگاری IE10 که به صورت پیش فرض روی این ویندوز نصب هست با یکسری سایتها مثل همین گلستان که اکثر دانشجو هاباهاش سر کار دارند.

همه اینها نیاز به زمان داره که کم کم بهبود پیدا کنه و در سرویس پک 1 یا شاید هم همون ویندوز بلو بهتر هم خواهد شد.این ویندوز7 که الان تو بازار هست و اکثرا هم آپدیت شده کلی از باگ هاش فیکس شده وگرنه وین 7 هم از اول بدون مشکل نبوده.

کلا من همیشه این روال رو پیش می گیرم و مطمئن هم هستم همیشه آخرین ورژن بهترین ورژن نیست.نمونه هاش زیاده مثل بایوس،همین KMplayer که اکثر بچه ها استفاده می کنند،انواع درایور ها و ...

در مورد بازی هم همینطور صبر می کنم تا درایورهای گرافیکی کاملا فیکس بشن برای اون بازی،ک.ر.ک ها و پ چ های فیکس بازی بیاد و اونوخت اونرو میگیرم.

لینک به دیدگاه

این روند Good - Sh*it ماکروسافته که یکی در میون تو ویندوز ها و محصولاتش ......میزنه! :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من وقتی ویندوز 8 داشتم رفتم توی بایوس و فرکانس رم هام رو بردم بالا و ویندوز دیگه بالا نیومد.

به نکته خوبی اشاره کردی وین 8 خیلی برای اور استیبل نیست.

وین 7 سرویس پک 1 با آپدیت اکتبر 2012 رو من خیلی راضی هستم ازش.حالا میخوام دسامبر 2012 رو هم بگیرم تستش کنم.

لینک به دیدگاه

کلا ماکروسافت یکی در میون خراب کار میکنه !! تیک تاک ماکروسافتی :

post-10934-0-47899000-1356363291.png

نمیگم 2000 یا ویستا یا 8 بد هستن ، منظورم اینه که موفقیت هایبقیه رو ندارند یا نداشتند

به هر حال منتظر سرویس پک اول هستیم :دی

post-10934-0-47899000-1356363291_thumb.png

لینک به دیدگاه

دلیل اینکه الان آی جی پی یوی من به فنا رفته همینه

من رممو اور کردم و بردم رو تایمینگ 7.8.7.14 ویندوز بالا نیومد و ریپیر و هزار تا زهر مار خوسات اونقدر رست کردم ریست کرد ریست کرد ریست کرد ریست کرد ریست کرد که دیگه دست به بایوز بردم و آی جی پیوم گم شد:دی

خلاصه :| مردشور این سیستمو ببرن:|

خلاصه اگر ویندوز 8 نبود ، آی جی پیوی من بود:|

لینک به دیدگاه

کلا ماکروسافت یکی در میون خراب کار میکنه !! تیک تاک ماکروسافتی :

post-10934-0-47899000-1356363291.png

نمیگم 2000 یا ویستا یا 8 بد هستن ، منظورم اینه که موفقیت هایبقیه رو ندارند یا نداشتند

به هر حال منتظر سرویس پک اول هستیم :دی

گود - ش*ی*ت ماکروسافتی! =))

ویرایش شده توسط CyberShot
لینک به دیدگاه

واقعا ش*یت تو این ماکرو سافت:| عجبا! کامپیوتر ما رو مورد عنایت قرار داد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و با اجازه و با دید انتقاد نه چیز دیگه بخونید (بعد فحش بدید بهم مشکل نیست) @};-

چرا خودتون مشکل دارین میریزین سره بقیه(در اینجا ویندوز) ...

خب بزار یکی یکی جواب دوستانو بدم...

قضبه اول که مشکل فکر نکنم از طرف ویندوز باشه احتمال زیاد از انتی ویروستون هست که با ویندوزتون مشکل داره... من خودم بشحصه همونجور که دوستمون گفتن همچین مشکلی ندارم البته من از نوترون و کسپر معمولا استفاده می کنم...

دومی رو تست نکردم حالا مجبور نبودی که اینهمه اور کنی ... :D

بعد نوبت معین جان هست شما کدوم بازی رو نتونستی بازی کنی من بریزم برات مثل هلو بیاره بالا...! :D (آخرش یه جا قرار میزاریم همو میزنم) :x

اون دات نت رو هم که نداره بنده خدا همون اول می خواد اپدیت کنه... ماشالا همتون 40 - 50 مگ با این اینترنتای 512 تا 1-2 مگی که دارین تو 2-3 مین اپدیت میکنین...

مشکل با سیستم گلستان نمی دونم چیه من خودم دارم میرم میام هرروز تو سایت دانشگاه سر می زنم... مشکلی ندیدم :-?

تازه وفتی میاد میزنه ته اسم ویندوز فیتال منظورش دی وی دی خام نیست منظور ورژن نهایی هست... در ضمن kmp و غیره رو یه چند نفر دوست و رفیق با هم مبشینن درست می کنن بعد یکی یکی رفع اشکال می کنن نه اونهمه مهندسای مایکروسافت وگرنه تا الان یدون اگه اینجوری بود لیتوکس ویندوزو قورت داده بود.یه ابم روش... تازه بقول خودتون ویستا بد بود بغیر از سنگینی من ازش هیچ بدی ندیدم خداییش! 2000 هم باحال بود یادم نمیاد چرا بدشو می گید ... تازه توصیه می کنم از potplayer استفاده کنی خیلی بهتره... یبار استفاده کنی دیگه اونو نمیریزی... :D

دوستان شاهکار رو با یه کار خوب مفایسه می کنید می گید بد بود... مثلا ویستا خوب بود اما سون شاهکار بود.

بنظر من در کل خارج از این شوخیا تنها کسانی میتونن از این ویندوز انتقاد کنن و بد بگن که مجبورن برنامه هاشون رو بر اساس این ویندوز باز نویسی یا تصحیح کنن و گرنه من مصرف کننده از خدامم باشه همچین ویندوزی داشته باشم! :x

مال من نیست شرکتش خودتونم میدونید  :D  اما انصاف رو کنار نزارید یکی بیاد همچین حرفی روی کاری که انجام دادین بزنه درسته... این همه ادم نشستن نرم افزار درست کردن مفت استقاده می کتین بعدشم میگید اشغاله ... -_-

دیگه نور غلی نور هست وفتی یکی میاد نظر میده به خوبی یا بدی یه چیز بدون اینکه شخصا استفاده کرده باشه و فقط جو گیر چندتا مشکل اولیه ای میشه که سریعا بر طرف میشه... اما خداییش یبار بریزید اگه دوست نداشتین یا مشکلی داشتین پاک کنید!

(حب حالا دوستان یکی یکی بزنید بدونم کدوم داره میزنه بعدا پسش یزنم) @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان وضع فرق میکنه. کاری که ماکروسافت کرد مثل کاری بود که سایپا انجام داد. سایپا اومد اونقدر از تیبا گفت که خیلی خوبه ارزونه و محکمه و ایمن هستش ولی دیدیم که همون پراید خودمون بود با یکسری مشکلات کوچک که پراید نداشت.

ماکروسافت هم خیلی ویندوز 8 رو بزرگ جلوه داد اونقدر که انتظارات رو خییییلی بالا برد. حالا هم مشکلاتی داره که ازش بعید بود.

لینک به دیدگاه

این مشکلاتی که شما ها گفتید رو هیچ کدومش رو من ندارم ......... ولی خوب نمیگم که ویندوز 8 بی مشکل نیست و مشکل داره خوبم داره ..ولی اون قدر که همه بریزید سرش ... خداییش تا الان که ازش استفاده کردم کم به مشکل بر خوردم و تونستم رفعش کنم ... واقعا جایی تا حالا گیر نکردم . دارم ازش لذت میبرم .. تو بازی ها ازیت میکنه که اونم حتما درست میشه ... والا راست میگم ..نه مشکل ویرتو دارم نه چیزه دیگه ای .. مین p8z68-v .. درایور های مخصوص وین 8 رو نصب دارم . اخرین نسخه ی ورتو رو .. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من دو تا نکته بگم ختم کلام :

اول اینکه ویندوز هشت بیشترین و بهترین روند فروش رو داشته تا بحال در میان سیستم عامل های مایکروسافت پس موفق بوده.

دوم من اگگر میگم مشکل هست با سند مگم :

SleepingDogs.png

We only have benchmark results for Sleeping Dogs under Windows 7. Our testing employs the High detail preset. But when we applied this to our Windows 8-based configuration, much of the in-game art simply disappeared, rendering the title unplayable

اتفاقا یکی از بچه ها پریروز میگفت خیلی روون و سریع هست.گفتم چطوری هست مگه؟گفت خیلی زود بوت میکنه! :blink: تا سریع و روون بودن رو چی بدونید.

مشکل ناپایداری برای اور هم قطعی هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین جان یه مشکلی که وجود داره اینه که درایورها هنوز برای اکثر مادربردها بهینه نیست کم کم درایورها که بیاد مشکلات همه حل میشه

ایسوس برای مادربرد من در ۲/۳ ماه گذشته ۴/۵ تا ورژن بایوس داده مخصوص ویندوز ۸ درایورها هم همینطور حداقل ۲/۳ ورژن آپدیت جدید داده

شخصا با همون اورکلاکی که توی ویندوز ۷ کرده بودم الان توی ویندوز ۸ دما ۲ درجه کمتر می گیرم

به نظر من این ویندوز۸ به خاطر یکپارچه شدن آینده خیلی خوبی داره و هسته خیلی خوبی داره

تنها مشکل درایورها هستن که اونام کم کم درست میشه میشه اوایل ویندوز ۷

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

من دو تا نکته بگم ختم کلام :

اول اینکه ویندوز هشت بیشترین و بهترین روند فروش رو داشته تا بحال در میان سیستم عامل های مایکروسافت پس موفق بوده.

دوم من اگگر میگم مشکل هست با سند مگم :

[img=http://media.bestofmicro.com/7/K/357968/original/SleepingDogs.png]

We only have benchmark results for Sleeping Dogs under Windows 7. Our testing employs the High detail preset. But when we applied this to our Windows 8-based configuration, much of the in-game art simply disappeared, rendering the title unplayable

اتفاقا یکی از بچه ها پریروز میگفت خیلی روون و سریع هست.گفتم چطوری هست مگه؟گفت خیلی زود بوت میکنه! :blink: تا سریع و روون بودن رو چی بدونید.

مشکل ناپایداری برای اور هم قطعی هست.

اتفاقا من آخرین درایوای مادربوردم گرفتم وسطشون یه برنامه ی اینتل با عنوان فیکس برای اسلیپینگ داگ ویندوز هشت بود!

واقعا واسه اور بده

والا من مشکل چیز پی انو فقط خودم ندارم

اگر تاکو خونده باشین البته اینو به همه میگم

اونجا یه لینک دادم

ده ها نفر این مشکلو دارن و یکیشونم آخرین ورژن نورتون رو داشت.و با آنیستال مشکل پابرجاست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و تشکر یایت صمیمیت دوستان در این سایت از صدقه سری جناب حسینی هست که اینجا اینجوری هست و در احتیارمون فرار گرفته از ایشون هم تشکر می کنیم (جدی گفتم تغارف تیکه پاره نکردما!)

خب حالا عرضم بخدمتتون که:

خداییش دلتون میاد بگید بده یدرد نمی خوره... :( ینگاه بویندوز من بنداز حسودیت گل میکنه میری مثه بنز ویندوزتو عوض می کنی...  :D

نگاه کنید چیا از بازی و نرم افزار دارم استقاده هم می کنم با همین سیستم کار می کنم خیلی هم عالی هست... هیچ مشکلی هم ندارم روش فعال کردنشم که همونی هست که دوستمون گفت تو تایپک مربوطه هست... حالا اگه بجز این چیزا چیز دیگه ای که بهتر باشه و لازم دارید و فکر می کنید مشکل خواهید داشت نریزید... درباره ی اون بازی هم که معین عزیز گفتن قبول دارم ممکنه مشکلاتی باشه اما بازی های جدید که میان با این ویندوز هماهنگ خواهند بود و کمتر همچین مواردی دیده خواهد شد و بلکن نخواهد بود و قدیم تر ها هم که می بینید از چند نسل مختلف را رو سیستم دارم و بازی می کنم ...

البته این مسله همیشه بوده و هست که هر که طاوووووووس خواهد جور هندوستان کشد هست، چون جدید هست و تا جا بیافته و همچیز ترمال بشه زمان میره ولی یه چیزی رو بدنید که اگه بخواین صبر کنید همیشه از تکنولوژی یه قدم عقبید چون اون موقع دیگه بحث 8 نیست بحث ویندوز 9 یا blue و غیره پیش میاد اون وقت باز باید صبر کنید تا اون جا بیافته  و و و ... این داستان ادامه دارد :D

دیگه ادم بزرگ هستیم همه بچه نیستیم که بگیم این غذا رو دوست نداریم همینطوری چون هم مهدوکیم میگه بد مزس... مامانه بریز تو حلفمون بزور حالا که خوردی دیدی خوشمزس روت نشه یازم یگی نه بد مزست...چه ربطس داشت نمی دونم بذهنم رسید گفتم... یبار امتحان کردن وفتی نمی بره سیم ثانیه میریزه نخریدیُم که بگی بیا اینهمه پول دادیم بدرد نخور بود یبارکه خواستی ویندوز عوض کنی اینو امتحان کن. :D

post-2742-0-38071900-1356455186_thumb.png

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...