رفتن به مطلب

کمک مشکل با 7950 برگشتن ولتاژ به کمتر از دیفالت

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یک مشکل جدیدی پیدا کردم ممنون میمشم راهنمایی بفرمایید اعصابم رو خورد کرده همه جی رو هم امتحان کردم

مشکل اینه که با نرم افزار trixx در هنگام اورکلاک گرافیک بدون اینکه نیاز به ولتاژ باشه اور میکنم(تا اونجایی که ولتاژ نخواد)ولی وقتی وارد 3dmark11 میشم قبل از اینکه وارد تست بشه(در حال لود اولین تست هست) گیر میکنه و از نرم افزار خارج میشه و ولتاژ کارت هم از دیفالتش کم تر میشه( بعد از اینکه از تست خارج میشه کامل. روی trixx کلیک میکنم تازه نشون میده) مثلا 1.8 هست میشه 1.3 برنامه 3dmark11 هم مشکلی نداره-نرم افزار TRIXX اخرین ورژن سایت سافایر هست-در تنظیماتش 3گزینه اول و اخری فعال هستند-ویندوز رو عوض هم کردم-ورژن کاتالیست رو تغییر دادم به 12.10 و اونی که توی خود CD هست ولی نشد به نظرتون باید چیکار کنم؟

مدل کارت هم این هست:

SAPPHIRE 7950:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1439&psn=&lid=1&leg=0

ممنون 

البته دوستان وقتی از تست خارج میشه کاتالیست این ارور رو میده با تغییر ورژن کاتالیست و نصب دوبارشم درست نشد
ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

دوستان با تمامی نرم افزار های اور تست کردم ورژن کاتالیست رو هم عوض کردم ولی نشد یکی کمک کنههههه!!!!!!! :(  :-SS  :Praying:

لینک به دیدگاه

اول از پشتیبانی سایت سافایر بپرس اگر گفتن ببر گارانتی ببرش

من واسه مینم از سایتش پرسیدم گفت ببر گارانتی!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته تو ایران به به محض اینکه کلمه اورکلاک از دهنمون خارج بشه میگن شامل گارانتی نیست برای این مورد فکر نمی کنم گارانتی ایران کاری کنه

مقدار اور رو کمتر کن ببین بازم این مشکل به وجود میاد یا نه ممکنه اون مقداری که اور می کنی برای پایداری نیاز به ولتاژ بالاتر داشته باشه برای همین برنامه ها و کاتالیست هنگ می کنن

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

البته تو ایران به به محض اینکه کلمه اورکلاک از دهنمون خارج بشه میگن شامل گارانتی نیست برای این مورد فکر نمی کنم گارانتی ایران کاری کنه

مقدار اور رو کمتر کن ببین بازم این مشکل به وجود میاد یا نه ممکنه اون مقداری که اور می کنی برای پایداری نیاز به ولتاژ بالاتر داشته باشه برای همین برنامه ها و کاتالیست هنگ می کنن

متاسفانه.....دی:

حتی 10 تا هم ببرم بالا همین میشه 

البته دوستان فکر نمیکنم کارت مشکلی داشته باشه چون یکبار نمیدونم چی شد کامل تست رو پاس کرد بدون هیچ مشکلی

راستی کارت دووال بایوس هست ممکنه مشکل از بایوس باشه؟روی اون یکی سوییچ کنم درست بشه؟احتمالش هست از پاورم باشه؟چون فکر میکنم مشکل داره ویز ویز میکنه و این هم خروجیشه که خیلی عجیبه!!

ndq2e0xsqdx1irpjausm.png

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

اول از پشتیبانی سایت سافایر بپرس اگر گفتن ببر گارانتی ببرش من واسه مینم از سایتش پرسیدم گفت ببر گارانتی!!

ممنون حتما اینکار رو میکنم

لینک به دیدگاه

به لطف کمک یکی از دوستان مشکل بر طرف شد ممنونم از ایشون و ختم تاپیک 

لینک به دیدگاه

به لطف کمک یکی از دوستان مشکل بر طرف شد ممنونم از ایشون و ختم تاپیک 
داداش شما مشکلو پیدا کردی اینجا بنویس که کسی به مشکل خورد بتونه حلش کنه
لینک به دیدگاه

تمام اینکار هارو کردم 

بایوس مادربورد رو ریست کردم 
بایوس کارت رو سوییچ کردم روی دومی
دوبار کاتالیست رو عوض کردم تا کامل نصب شد 
3dmark11 اپدیتشو گرفتم و نصب کردم 

ولی فکر میکنم تنها مشکلش این بود که این کارت های جدید amd اینشکلیه که وقتی فرکانس بیشتر از اون مقداری میشه که در اون ولتاژ میتونه تست پاس کنه کلا کارت و کاتالیست قاطی میکنن هرچی هست اور اینها کمی با کارت ها قدیمی تر فرق داره دیگه خبری از کرش و...... نیست که بخوای بر اساس اون ولتاژ بدی

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

امروز فرصتی غیره منتظره پیش اومد و کلی با سیستم سرو کله زدم و از اونجایی که از فروش ۷۹۵۰ دوست داشتنی صرف نظر کردم و بزودی می خوام یکی دیگه اش رو بگیرم برای cf  نشستم به اورکلاک کردنش :دی

اولین کاری که کردم این بود بایوس boost edition نصب کردم این بایوس عالیه

البته چون توی ویندوز۸ هستم هنوز فول تست نکردم یه تست نرمال گرفتم

۵ شنبه ویندوز ۷ نصب می کنم تستهای سنگین و کامل می گیرم

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...