رفتن به مطلب

مرجع آموزش و پرسش و پاسخ درباره ریکاوری و بازیابی فایل‌های حذف شده (فایل، فولدر، درایو، رم گوشی، هارد و ...) + تجربیات کاربران

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 14 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

خیلی ممنون از لطفتون ولی با شماره های داخل سایت تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست، بنظرتون هنوز فعالیت میکنند؟

بله

من تازگی تماس داشته ام.

02186016700

09126540196

خسروانجم

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • ارسال 450
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

سلام دوستان 

یک هارد اینترنال wd 1tb دارم ۳ ماه هنوز از گارانتیش مونده ولی یهو سوخت و دیگه شناسایی نشد حتی دیگه صدای موتور هارد هم شنیده نمیشه زنگم زدم گارانتی ویستا گفتش واسه برگردوندن فایلها تون ۱۵۰ تومان به بالا هزینش میشه که اصلا نمیصرفه 

دوستان راهی هست که بتونم خودم ریکاوری کنم؟؟

لینک به دیدگاه

درود 

برای بازیابی هاردی که شناخته نمی شود 150 هزار تومان مناسب است، کمتر از نصف هزینه ی متعارف.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا؟؟ من اصلا از قیمت بازیابی اطلاع نداشتم 

اگر بورد هارد عوض بشه اطلاعتشم میپره؟؟

ویرایش شده توسط reza05
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، reza05 گفته است :

واقعا؟؟ من اصلا از قیمت بازیابی اطلاع نداشتم 

اگر بورد هارد عوض بشه اطلاعتشم میپره؟؟

بستگی دارد به علت خرابی هارددیسک. اگر اطلاعات برایت مهم است بده همانجا یا مرکز بازیابی معتبر دیگر.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام دوستا ن عزیز لیونی 

چندروز پیش اومدم ویندوز عوض کرد و وقتی ویندوز اومد بالا میخواستم برم تو هارد برا نصب درایورها که دوتا هارد دارم هردوتا زده بود فرمت کنید و هر دوتا هارد راو raw شده بودن 

و نمیدونم چرا این موضوع پیش اومده چکار کردم که نمیدونم

وقتی با این موضوع روبه رو شدم برق از سرم پرید باور کنید تا اندازه ای نارحت شدم که تا الان بیش از ده وعده غذا رئو من دو وعده خوردم 

همش به خاطر عکسهایه خانوادگی و ارشیو هایی که حاصل چندین سال بوده و همه از جونم برات مهمترن من به خاطر مشکلات مالی نتونستم یه هارد اکسترنال تهیه کنم و اونی 

که هم داشتم فروختم 

من اطلاعاتم رو با نرم افزار اکتیو فایل ریکاوری پیدا میکنم ولی همه خرابن ( قابلیت نمایش ندارن چه عکس و چه فیلم و اهنگ ) ولی با ریکاوری مای فایل پیدا میشن ولی معلون نیست چی به چیه و هر عکی و ..... تو یه پوشه جداگونه هست 

اگه نرم افزار قوی با قابلیت پیدا کردن کامل عکسها و فیلم و اهنگ در کنار حفظ کردن پوشه بندی های خودمو میشناسید که حتما به کارم میاد لطفا کمکم کنید ممنون میشم دوستان

ویرایش شده توسط Shoaeib
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، Shoaeib گفته است :

اگه نرم افزار قوی با قابلیت پیدا کردن کامل عکسها و فیلم و اهنگ در کنار حفظ کردن پوشه بندی های خودمو میشناسید که حتما به کارم میاد لطفا کمکم کنید ممنون میشم دوستان

درود 

استفاده کردم راحت وعالی

https://www.softgozar.com/getdataback-simple_/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام داداش 

واقعا لطف کردین خدا اجرتون بده

لینک به دیدگاه

برای من هم قدیم این مشکل پیش آمد. هاردم ۱ترا بود و یک هارد ۲ترا خریده بودم. تمام اطلاعات را به هارد جدید منتقل و هارد قبلی را فرمت کردم. اما بدون هیچ دلیلی کل پارتیشن هارد ۲ترا پرید!

با نرم افزار R Studio تمام اطلاعات  ریکاوری شد.

http://p30download.com/fa/entry/1139/

نکته : به هیچ وجه "قبل از ریکاوری کامل و موفق" روی هارد مورد نظر چیزی کپی نکنید یا حتی فرمت و پارتیشن بندی

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون  داداش 

اینم تست میکنم 

قابلیت بازگشت پوشه هارو هم داره

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Shoaeib گفته است :

ممنون  داداش 

اینم تست میکنم 

قابلیت بازگشت پوشه هارو هم داره

بله داره.

خواندن اطلاعات از روی هارد مورد نظر مشکلی ندارد  ولی  تا زمانی که اطلاعات هارد مورد نظر ریکاوری نشده؛ از هرگونه تغیر در آن از جمله "پارتیشن بندی، فرمت و از همه مهمتر نوشتن اطلاعات" پرهیز کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

بله داره.

خواندن اطلاعات از روی هارد مورد نظر مشکلی ندارد  ولی  تا زمانی که اطلاعات هارد مورد نظر ریکاوری نشده؛ از هرگونه تغیر در آن از جمله "پارتیشن بندی، فرمت و از همه مهمتر نوشتن اطلاعات" پرهیز کنید.

ممنون 

من هیچی نریختم توش وقتی raw شد پارتیشنشو پاک کردم و دوباره ساختم به نظرتون بر میگرده

لینک به دیدگاه

سلام اگه خودتون نتونستید اونجور که می خواهید برگردونید اطلاعاتتون رو می تونید هارد رو بسپارید به شرکت هایی که کار تخصصیشون همینه هزینه اش بالاست ولی 90% ممکنه تمام اطلاعاتتون برگرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اونا خیلی میگیرن و احتمال خراب شدن هارد هم هست

لینک به دیدگاه

دوست خوبم اگر اطلاعاتتون واقعا مهم و حیاتی هست با این نرم افزارها وقت و انرژی خودتون رو صرف نکنید چه بسا وضعیت راهم بدتر میکنید

هارد رو به یک مرکز بازیابی اطلاعات بسپارید تا بصورت سخت افزاری اطلاعات رو بازگردانی کنن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Shoaeib گفته است :

سلام 

اونا خیلی میگیرن و احتمال خراب شدن هارد هم هست

بهرحال با نرم افزار شاید 50درصدش رو بتونید بازیابی کنید اما بصورت سخت افزاری حتی تا 99درصد احتمال بازیابی میباشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرتون برا هارد 4 ترا چند میگیرن

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Shoaeib گفته است :

به نظرتون برا هارد 4 ترا چند میگیرن

نرم افزار easeus recovery قوی ترین نرم افزار تو این زمینه هست

اگر از سلامت هارد مطمین هستین، خودتون ریکاوری کنین، در غیر اینصورت بدترش نکنین

اگر هارد سالم باشه با 200 تومن بر میگردونن اطلاعات رو( من یه ترا داشتم میگفت اگر بدون جراحی باشه 80 تومن میگیره ولی هارد خراب بود 200 تومن شد)

اگر خراب باشه و نیاز به جراحی باشه خیلی میشه

دو سه تا شرکت خوب تو تهران برای این کار هست بهرحال اگر دوست داشتی معرفی میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

نرم افزار easeus recovery قوی ترین نرم افزار تو این زمینه هست

اگر از سلامت هارد مطمین هستین، خودتون ریکاوری کنین، در غیر اینصورت بدترش نکنین

اگر هارد سالم باشه با 200 تومن بر میگردونن اطلاعات رو( من یه ترا داشتم میگفت اگر بدون جراحی باشه 80 تومن میگیره ولی هارد خراب بود 200 تومن شد)

اگر خراب باشه و نیاز به جراحی باشه خیلی میشه

دو سه تا شرکت خوب تو تهران برای این کار هست بهرحال اگر دوست داشتی معرفی میکنم

سلام ممنون 

هاردم کاملا سالمه و هیچ بدسکتور و یا .... نداره 

4 ترابایته چند میشه 

معرفی میکنید

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Shoaeib گفته است :

سلام ممنون 

هاردم کاملا سالمه و هیچ بدسکتور و یا .... نداره 

4 ترابایته چند میشه 

معرفی میکنید

یه پاساژ رو به روی بازار رضا هست، بالای چهار راه ولیعصر، اسمش یادم نیست فکر کنم نگین بود... اونجا بری اصا طبقه اول تبلیغشو زده از نگهبانی بپرسی میگه دفترش کجاس

یکی هم تو خیابون قائم مقام فراهانی هست که من اینجا بردم

جفتشونم ولی یه قیمت میگیرن کلا 

شما فعلا از یکی هارد قرض کن ببین میتونی خودت ریکاوری کنی یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

یه پاساژ رو به روی بازار رضا هست، بالای چهار راه ولیعصر، اسمش یادم نیست فکر کنم نگین بود... اونجا بری اصا طبقه اول تبلیغشو زده از نگهبانی بپرسی میگه دفترش کجاس

یکی هم تو خیابون قائم مقام فراهانی هست که من اینجا بردم

جفتشونم ولی یه قیمت میگیرن کلا 

شما فعلا از یکی هارد قرض کن ببین میتونی خودت ریکاوری کنی یا نه

خودم ریکاوری میکنم ولی فایلهام خرابن گمون نکنم اونا هم بتونن

لینک به دیدگاه

اگه پارتیشن رو دیلیتت کردین از این استفاده کنید البته باید یه هارد خالی هم داشته باشین برا ریکاوری برا من تا حد زیادی موفق بود حدود ۸۰ درصد از فایلا بر میگردن 

Active Partition Recovery Ultimate 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

درود ، 

من هم خواستم یک نکته ای یادآوری کنم ، بعضی از هاردهایی که گارانتی دارند ، مدت زمانی هم شامل بازیابی رایگان اطلاعات می شوند . یعنی همان شرکت گارانتی اطلاعات رو به صورت رایگان بازگردانی می کند .

این مورد را هم بررسی کنید . امیدوارم اطلاعاتتون برگرده چون برای خود من هم اتفاق افتاد و کلی اطلاعات مهم از دست دادم به خاطر همین بی توجهی به هارد اکسترنال و تهیه بک‌آپ .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...