رفتن به مطلب

مرایده فروش دو عدد ssd mushkin chronos 240gb

AGREEN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان گلم .

همانطور که از عنوان تاپیک پیداست دو عدد ssd mushkin chronos 240gb دارم که هر دو آکبند و فاقد گارانتی هستند . ولی به خریدار محترم مهلت تست 48 ساعته داده میشود .

این هم لینک سایت سازنده :http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCR240GB.aspx

قیمت پایه : 800 تومان .

قیمت فروش فوری : 850 تومان .

گام افزایش هم 5 تومان میباشد .

به کسی که هر دو ssd رو بخواد تخفیف هم داده میشود . که این تخفیف برای دوستان عزیز شهرستانی ارسال رایگان و برای دوستان عزیز در تهران تخفیف در خرید میباشد .

پایان مزایده هم 48 ساعت بعد از اولین پیشنهاد میباشد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

علی جان نمیشد اینو صبح تاپیکشو بزنی که ما امشب راحت بخوابیم:دی

حالا بازم بیا سر رایتر بگو پدر بی پولی بسوزه! :دی

دارندگی و برازندگی.انصافا کسی که بدونه این سری کرونس چقدر عالیه یه دقه هم صبر نمیکنه

خوب بفروشی علی جان . پدر بی پولی بسوزه :دی

لینک به دیدگاه

علی جان نمیشد اینو صبح تاپیکشو بزنی که ما امشب راحت بخوابیم:دی

حالا بازم بیا سر رایتر بگو پدر بی پولی بسوزه! :دی

دارندگی و برازندگی.انصافا کسی که بدونه این سری کرونس چقدر عالیه یه دقه هم صبر نمیکنه

خوب بفروشی علی جان . پدر بی پولی بسوزه :دی

سلام مجید جان .

آقا خودت که دیگه میدونی این هارد ها باید فروش بره دیگه نمیشه که همشو به مغازه دار روخت یک مقدارش رو هم باید به یوزر ها داد .

لینک به دیدگاه

داداش چکی 2 ماهه قبول میکنی هر 2 تا رو میخرم اگه مشکلی ندارید پ خ  بدید

درود دوست گلم . والا ما نقدی وارد میکنیم و باید نقدی هم بفروشیم . این مدت زمانی که شما خواستی خیلی زیاد هست و عملا 2 ماه خیلی ضرر میزنه .

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم . والا ما نقدی وارد میکنیم و باید نقدی هم بفروشیم . این مدت زمانی که شما خواستی خیلی زیاد هست و عملا 2 ماه خیلی ضرر میزنه .

فدای تو داداشم اخه کار من یه جوره که محرم صفر بیکارم اتلیه عروسی دارم.

واس همین گفتم که این ماها تموم شه 2 قرون 3 زار بیاد دستم اگه نفروختی  خواستی من خریدارم میدونی که واسه ار میکس و ... 2 تا هارد ssd محشره مخصوصا وقتی raid بشن میترکنن.

انشالا که یه مشتری نقدی خوب گیرت بیاد که حسابی سود بکنی

ویرایش شده توسط foo0z0ool
لینک به دیدگاه

درود دوست گلم شما اگر میخوای یه بیعانه کوچولو بده تا دوتاشو برات نگه دارم . چون باز هم از این هارد دارم و فقط همین دوتا نیست . این دوتا رو تو فروم گذاشته بودم برای فروش . اگر میخوای یه بیعانه بدی برات دوتاشو نگه میدارم .

لینک به دیدگاه

کاش واتر کولینگ به جای اینا وارد می کردی

درود سعید جان اتفاقا قصد وارداتش رو داریم و قصد داریم کیت واتر کولره xspc raystorm 750 رو وارد کنیم .

فعلا حامد کاندیدا هست . ولی به دلیل اینکه از واردات ssd موجودی حسابمون کاملا خالی شده فقط با هزینه خودتو وارد میکنیم و هزینه یک ستش هم تا به دست شما تو ایران برسه چیزی در حدود 1300 تا 1450 هست .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...