رفتن به مطلب

خرید نرم افزار اورجینال

hd.divx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواسنم یه نرم افزار رو به صورت اورجینال با قیمت 2499 دلار خریداری کنم

برای فعال سازی نرم افزار میشه نسخه ای که تو بازار خودمون هست رو بگیرم و با سریال نامبر اصلی رجیستر کنم یا نه باید حتما دیسک اورجینالش هم باشه؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خب شما باید ببینی اول حود سایتش نسخه غیر فعالشو رو یا حتی تریالش رو داره برای دانلود یا نه ؟؟؟

چون تا اون جا که می دونم تو بعضی از نرم افزار ها که با کر/ک تو بازار قرار داده می شوند ممکنه تو فابل خودش هم تغییراتی ایجاد کرده باشن که اون کر/ک با پچ به خوردش بره...

و شما که این همه هزینه می کنید باید بیشتر محتاط باشید در این زمینه دست نحورده بودن نرم افزار و در واقغ ممکنه شما با اینکه پولشو دادید یه نرم افزار رو فعال کنید که با کر/ک شده هیچ توفیری نداشته باشه !!! :D

لینک به دیدگاه

دقيقا صحبت نيما جان درسته. هيچ اعتبارى به سلامت (دست نخورده بودن) نرم افزار كركى در بازار داخلى نيست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Avid Media Composer نرم افزار فوق العاده ایی هست برای کار هایی ادیت ویدئو و ... تا جایی که شنیدم چند تا از فیلم های معروف رو هم با این نرم افزار ادیت کردند.

حجمش برای نسخه ویندوز حدود 1.6 گیگ هست و برای مک هم همین حدود اگر قصد خرید اریجینال داری لینک دانلود مستقیم بهت میدند که Retail هست و اطلاعات مربوط به لایسنس و اکتیو کردن رو هم برات ایمیل میکنند.

تا نسخه 3.5 قفل سخت افزاری داشت و باید به آدرست پست میشد. از نسخه 3.5 به بعد با لایسنس هم میتونی اکتیو کنی و قفل سخت افزاری آپشنال هست.

لینک به دیدگاه

Avid Media Composer نرم افزار فوق العاده ایی هست برای کار هایی ادیت ویدئو و ... تا جایی که شنیدم چند تا از فیلم های معروف رو هم با این نرم افزار ادیت کردند.

حجمش برای نسخه ویندوز حدود 1.6 گیگ هست و برای مک هم همین حدود اگر قصد خرید اریجینال داری لینک دانلود مستقیم بهت میدند که Retail هست و اطلاعات مربوط به لایسنس و اکتیو کردن رو هم برات ایمیل میکنند.

تا نسخه 3.5 قفل سخت افزاری داشت و باید به آدرست پست میشد. از نسخه 3.5 به بعد با لایسنس هم میتونی اکتیو کنی و قفل سخت افزاری آپشنال هست.

الان برای نسخه 6.5 احتیاجی به قفل سخت افزاری نداره؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه 6.5 رو هم میتونی با قفل سفارش بدی هم بدون قفل تا جایی که در جریان بودم بعضی از ماژول ها با قفل فعال میشند.

نرم افزاری نیست که به ایران نفرستند وقتی آدرس بدی و پکیج درخواست کنی همه چی همراهش هست دفترچه ایی که لایسنس نامبرت روش هست و راهنما و قفل و ....

در هر صورت پیشنهاد میکنی وقتی هزینه 8 میلیونی میکنی سیستم رو با پکیج کامل تهیه کنی و مستقیم از ناشر بگیری.

لینک به دیدگاه

شما نصف اون پول یعنی 4 میلیون به من بده، نرم افزار رو میارم برات نصبم می کنم، 1 هفته هم باهاش کار کن بعد پول من رو بده. نظرت چیه؟  B)

یه نرم افزار تورنت بگیر بعد اینو دانلود کن حالش رو ببر، من دانلود کردم، تست کردم عالیه و بدون هیچ مشکلی کار می کنه:

Avid Media Composer 6.5.2 (Win - 64 bit)

http://bit.ly/WvSpnS

ویرایش شده توسط alex4000
لینک به دیدگاه

شما نصف اون پول یعنی 4 میلیون به من بده، نرم افزار رو میارم برات نصبم می کنم، 1 هفته هم باهاش کار کن بعد پول من رو بده. نظرت چیه؟  B)

یه نرم افزار تورنت بگیر بعد اینو دانلود کن حالش رو ببر، من دانلود کردم، تست کردم عالیه و بدون هیچ مشکلی کار می کنه:

Avid Media Composer 6.5.2 (Win - 64 bit)

http://bit.ly/WvSpnS

نه باید اورجینال باشه!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...